- vstřícná komunikace, spolehlivost
- oba chleby, ačkoli dobré, měly připálenou, tedy hořkou kůrku
Prijemna vstricna komunikace, z ktere jsem citila patriotizmus. vuni lesu,luk a poli.
Ja pochazim z jizniho slovenska, ale cely zivot ziju v Praze, kdybych mela na to silu, tak bych se odstehovala nekam na venkov. Mne ten multikulturalizmus uplne ubiji a je my do brekotu, co se s nama stalo. -
- Všechno super
Výborné vepřové masíčko. Dobrá a rychlá doprava.
- Rychlost,kvalita výrobků
- Super výrobek rychlé dodání
Výborné produkty. Rychlé vyřízení objednávky.
Rychlost dodávky, kvalita balení
Doporučuji,vše čerstvé a rychlé doručení.
- kvalitní zboží
- vstřícný přístup
- obchůdek vřele doporučuji
- Nová chuť bramburek, povídlova, která je naprosto jedinečná.Tato příchuť moc není v obchodech,objevila jsem jí pouze v jednom.A vůbec můžu hodnotit, že chuť a kvalita Cyrilových bramburek,a myslím i ostatní příchutě těchto bramburek je bezkonkurenční.
OK
Bramborové lupínky skvělé, česnek pasta, zatím nevyzkoušena, ale zřejmě dopravou bylo víko skleničky porušené a trocha pasty vytekla, škvarková pomazánka luxusní
Objednala jsem si džemy a hned zaplatila. Sice mi nějaká paní zavolala že džemy nejsou ale tím to skončilo. Nemám ani džemy ani peníze zpět. Takže nedoporučím.
Rychlé vyřízení objednávky
- dobrá komunikace,spolehlivost
Vysoké ceny, v zásilce chyběla jedna položka z objednávky, po telefonickém rozhovoru nabídnuty alternativy. Vzhledem k tomu, že bych za dodatečně zaslanou potravinu musela znovu platit poštovné, požádala jsem o vrácení částky na účet.
- Sit zasilkoven
- Vyborna komunikace
- Vyjdeneni v ustrety s objednavkou a vyberom