- rychlost dodání
- kvalita bot - přišli okopané, poničené od lepidla
- v prodejně vyšší cena než na e-shopu
- Nechá si zaplatit zboží které nemá.
Dobrý den.
Omlouváme se, že jsme vám nemohli odeslat vaší objednávku. Zboží máme skladem, které máme na prodejně zároveň k prodeji. Výjimečně se stane, že se nám na prodejně prodá rychleji než se odbaví e-shopová objednávka.
Moc nás to mrzí, peníze vracíme prakticky do 1 dne.
Vaše obuv Zóna -
V pripade, ze chci vratit zbozi musim generovat kod sama a musim zaplatit opet dopravu 79 + 7,50. Jeste nikdy se mi to u zadne spolecnosti nestalo
Dobrý den.
Mrzí nás, že jsme od Vás dostali špatné hodnocení kvůli tomu, že nenabízíme vrácení zásilky zdarma.
Ale nikde vraceni zásilky zdarma nekomunikujeme a tím pádem jsme měli za to, že nikoho nemystifikujeme.
Vaše obuv Zóna -
Přišly mi bezva boty bohužel následně jsem se musela 3x odhlásit z nevyžádaných emailu
- Bohužel, zboží mnohem dražší , než v jiných obchodech, špatné moje rozhodnutí!!
Zboží dražší než v jiných e shopech a prodejnách !
Telefonicky jsem si ověřovala zda skutečně mají obuv ve velikosti 40,5.
Pracovnice po telefonu potvrdila a prý si i ověřila, že skutečně mají.
Zboží ovšem došlo ve velikosti 41. Znovu následoval telefonát a jiná pracovnice řekla, že zboží ve velikosti 40,5 neexistuje.
Takže zboží vráceno, ale byly zbytečné problémy. -
Objednány modré, přišly černé
Dobrý den.
omlouváme se Vám za potíže se zásilkou. Jsme rádi, že jsme se Vám mohli ještě osobně telefonicky omluvit a pevně doufáme, že Vás to neodradí od dalších nákupů.
- dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu ObuvZóna.cz
omlouváme se Vám za pozdní doručení zásilky. Jsme rádi, že jsme se Vám mohli ještě osobně telefonicky omluvit a pevně doufáme, že Vás to neodradí od dalších nákupů.
Každá bota byla z jiného páru, 1 byla navíc použitá
- Velmi mě zklamal způsob placení.Proč nejde platit převodem na č.účtu a Vs?Než jsem se proklikala k potvrzení z Monety,čas 2xvypršel.Objednávku jsem zrušila.U mé nejbližší Zásilkový nelze při vyzvednutí zásilku zaplatit.
- velký výběr zboží
- bezproblémové objednání i doručení
- Složité vrácení oproti jiným e-shop.
- Dopravu při vrácení zboží hradí kupující. Pokud vracíte celou objednávku, tak vás vyjde zkušenost na cenu poštovného.
Dobrý den.
Jsme velmi proklientsky orientovaní a na dobré pověsti nám záleží.
Rozhodně jsme nikoho vědomě nepodvedli, protože vrácení zásilky zdarma nikde neinzerujeme a nikde na našich stránkách nemáme.
Mrzí nás, že jste se na to dopředu nepodívala a tím vzniklo toto nedorozumění.
Vaše obuv Zóna -
dlouhá doba dodání, placení poštovného při vrácení zboží
- Žádnou výhodu jsem nezaznamenal
- Obchod vrací platbu za vrácené zboží až za 14 dnů
Vím že ze zákona jste povinni platbu vrátit do 14 dnů od vrácení zboží. Nechápu ale co vás nutí takovou lhůtu dodržovat? Pokud si zákazníka vážím tak mu platbu vrátím ihned po vrácení zboží. Nevidím jediný důvod proč výplatu zdržovat. Nebo jste na tom tak finančně špatně, že musíte používat finance zákazníků?
Dobrý den.
Vrácené zboží prochází kontrolou. Pak jde příkaz k vrácení platby na účetní, která platby zadává a posledním krokem je schválení platby od majitelky firmy, která vždy 1x týdně platby potvrdí. Vše v zákonné lhůtě.
Mrzí nás, že jste asi peníze potřebovali rychleji. Jme opravdu velmi seriózní a určitě není naším cílem peníze zadržovat, ale máme takto nastavené procesy. Vratku zboží u nás zpracovává vícero lidí.
obuv HY 2041 Č.39 byly dodány jiné boty č.39 bílé kožené baleríny ,já jsem
invalidní,tyto boty nosit nemohu,myslím si,že č.39 u HY 2041 bylo vyprodáno,jak jsem zjistila ,byla na místě konzultace jestli budu chtít náhradu,boty si vzala vnučka,jste pro mne neseriozní obchodReakce obchodu ObuvZóna.cz
Dlouhá dodací lhůta
- 9
Reakce obchodu ObuvZóna.cz
na milém a vstřícném přístupu k zákazníkům si zakládáme, je to pro nás stěžejní a velmi nás mrzí, že jste v prodejně měla takovouto zkušenost. Jsme rádi, že jsme se Vám mohli ještě osobně telefonicky omluvit a pevně doufáme, že Vás to neodradí od dalších nákupů.
Vaše obuv Zóna -
- Bylo fajn, že jsem se při objednání zboží nemusela nikde registrovat (jako už asi tisíckrát předtím). Boty ve vel. 41 jsem si objednala na internetu. Platba až při vyzvednutí.
Překvapilo mě, že mi přišla okamžitě SMS s tím, že mi zboží na vybranou prodejnu bude doručeno asi za 7 dnů. Mezitím jsem si plánovala služební cestu mimo Prahu. Následně mi za tři dny přišla SMS, že si mám zboží vyzvednout a pokud tak neučiním do 3 dnů, už nebude k dispozici. To mě nemile šokovalo! Naštěstí jsem nakonec nikam nejela, jinak bych o boty přišla (nebyla bych ve městě, abych se tam stavila).
Reakce obchodu ObuvZóna.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Snažíme se připravit zboží v co nejkratším možném termínu. Pokud vám termín o vyzvednutí zboží nevyhovoval, tak v potvrzovacím e-mailu k objednávce máme kontakt přímo na naší prodejnu, kde si můžete termín vyzvednutí nechat prodloužit. Pevně doufáme, že Vás to neodradí od dalších nákupů.
Vaše obuv Zóna -
Objednávka se již deset dnů zpracovává.
Vaše obuv Zóna -
Komunikace žádná a dodací lhůta na dnešní dobu hodně dlouhá. Kdybych už boty od této značky neměla a nepotřebovala v jiné barvě, už bych si nic od tohoto obchodu neobjednavala
Reakce obchodu ObuvZóna.cz
omlouváme se Vám za pozdní doručení zásilky.
Vaše obuv Zóna -
- bota je pohodlná, to je jediné co mohu pochválit.
- deklarovaná barva je na vyobrazení výrobku i v textu uvedena BÍLÁ !!! Ve skutečnosti je SVĚTLE ŠEDÁ jasně šedá !!! Nevím, jestli to tam střílí od boku nebo je ten člověk, co to do systému vkládá barvoslepý !!!!
- velikost 37 odpovídá vel.36
Bílé !!! barvě bot jsme se v prodejně všechny ženy opravdu nasmály. Ale pro mě to byla zbytečná cesta, ztracený čas a zklamání.