Velmi dobré
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
Děkujeme za hodnocení i recenzi a přejeme Vám hezké a pohodové dny. www.obrazy-nabytek.cz
- rychlá dodávka zboží
Rychlost dodání,dobrá komunikace,doporučuji
Jako stůl perfektní.
Jen toho debila, co natřel nohy i se šroubama a matkama, který pak nešly sundat, trochu propleskněte.Reakce obchodu Obrazy-nábytek
Příjemné jednání, vše funguje na 1!
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
- Výborná komunikace s prodejci, rychlost dodání, jeden den jsem zboží objednala, druhý den už jsem dostala zprávu, že ho mají na skladě
- Vůbec žádná nevýhoda
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
- Výborná zpětná vazba se zákazníkem
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
- Rychlé dodání, pěkné provedení výrobku.
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
- Výnos nábytku do bytu a odvoz starého nábytku
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Spolehlivost, rychlost, kvalita, výborná komunikace, vřele doporučuji
- Nevýhoda žádná.
Super obchod, objednávala jsem již mockrát, vždycky maximální spokojenost.
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
- Možnost sestavit si postel na míru, rošt, matrace,nožky, barva.
- Psali 4 až 5 týdnů a za 4 týdny jsem měla postel doma.Vynos,montáž a odvoz starého, o nic jsem se nemusela starat. Každá firma vám neodveze starý nábytek.
Dobrá, seriózní firma,komunikace na jedničku
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Vše proběhlo v naprostém pořádku.
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
Přeedné,zboží hezky zabalené,absolutně bez problémů.
- výhody žádné
- neupozorní, že do obrazů nacpou hřebíky a obraz znehodnotí
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojena, ale domníváme se, že hodnocení není ani zdaleka objektívní. Objednala jste si obraz na plátně který je napnutý na tzv. blind rámu. Samotné plátno je na bocích i ze zadní strany rámu potištěno zrcadlově, aby nedošlo k úbytku motivu zepředu. Stejně jako všichni ostatní výrobci plátno upevňujeme za pomocí kovových spon na zadní straně blind rámu, který přiléhá po zavěšení na zeď. Jedná se o standardní provedení upevnění plátna, kterým samotná reprodukce není nijak znehodnocena ani poškozena.
Přejeme vše dobré. www.obrazy-nabytek.cz -
- dobrá komunikace
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
Děkujeme za hodnocení i recenzi a přejeme Vám hezké a pohodové letní dny. www.obrazy-nabytek.cz
- Materiálově jde o super stůl.
- Návod v angličtině a ukrajinstině s jedním obrázkem, který pokryl celou montáž. Kdo je zvyklý na Ikea postup, upadne do deprese. Je potřeba prohledat na netu a dostat se k nazornejsimu manuálu.
- Komunikace, rychlost
- žádná
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
- Výborná komunikace, rychlé vyřízení, doprava až do domu zdarma
- Vynikající komunikace
- Obchod dodržel termín i čas doručení
Poprvé životě jsem koupila sedací soupravu na internetu bez možnosti shlédnutí v reálu a vyzkoušení. Za mě jedním slovem bomba. Při komunikaci mi bylo všechno vysvetlené a doporučené nejlepší řešení.
Reakce obchodu Obrazy-nábytek
S pokojenost s doručením i s montáží .