- Rychlé dodání, jelikož je známka na jméno atd.
- Bezproblémová komunikace - při koupi zboží.
- Dobré funkce chytré známky.
- Cena za nekvalitní zboží.
- Chytrá známka je nejvíce nepraktická věc pro psa.
- Kroužek se kterým známka přijde je nejméně kvalitní materiál a po jednom nasazení a sundání již nedrží tvar a zůstane "roztažený" a pak tedy nedrží a může navíc psa poškrábat apod.
- Kovová část známky neustále vypadává z gumového obalu.
- Kovová část známky neustále vypadává z gumového obalu.
- Po dvou měsících používání se známka rozpadla - horní část s očkem se odlomila od zbytku.
- Rýchle dodanie
- Kvalitné výrobky
Krásne výrobky, kovanie je vhodné pre veľkého psíka, ktorý je uťahaný, obojok aj vodítko je veľmi pevné :) dizajny sú krásne.
- Kvalitní obojky a vodítka
- Nádherné designy
- QR kód na známce nešel zprovoznit
Koupila jsem psí známku s QR kódem. Od za začátku nešel vytvořit profil. Kontaktovala jsem firmu na instagramu a chybu částečně opravili, stále ale nejde editovat profil. Psala jsem tedy na kontaktní email ale bez reakce.
Zboží pěkné, ale nefunkční. Nic víc bych tam nekupovala po téhle zkušenosti. -
- Hezké obojky
- Nevrací peníze za vrácené zboží
Objednán obojek. Vše v pořádku. Jen obojek měl na nás velmi těžké zapínání. Proto jsme ho vrátili. Dne 15.11. přišlo mailem potvrzení, že obojek dorazil a že mi peníze přijdou do pár dní. samozřejmě jsem počítala se zákonnými 14ti dny. Dnes je 6.12.2022 a ani po dvou prosách po mailech peníze na účtu nemám. Takže obojky hezké, ale jakmile chcete produkt vrátit, nastane problém s vrácením částky.
- Pěkný design
- Výběr a kombinace zboží
- Rychlé doručení
- Dobrá kvalita obojků
- Chybí nabídka bytelnějších vodítek
Obojek i vodítko z Obodogu jsou velmi hezké. Naší border kolii obojek pěkně drží, je dost lehký a snadno se nasazuje. Tkanina trochu vybledla, ale jinak obojek vydržel hezký. Vodítko moc nepoužíváme, protože se dost zamotává a hůře se drží v ruce. Kdyby Obodog nabízel pevnější tkaná vodítka s kulatým řezem, určitě bych si nějaké koupila.
- Velmi originální a stylové designy, které jsem ještě u žádných obojku neviděla
- Kvalita předčila moje očekávání
- Velmi dobrá komunikace
- Rychlost dodání objednávky - objednáno v neděli ve čtvrtek vyzvednuto
Jsem nad míru spokojená, výborná kvalita. Rozhodně se vyplatí investovat do těchto obojku. Komunikace byla taky skvělá, vše proběhlo hladce a bez problému.
- pěkný design
- kvalita zpracování
- dobrý přístup
- rychlé vyřízení objednávky
- praktické zapínání
- Rychlost dodání
- Kvalita zboží
- Design výrobků
Nákup proběhl v pořádku, obojek i vodítko jsou kvalitní a vydrží. Design taky chválím :)
- vzhled
- kvalita
- chtěli jsme postroj zmenšit na míru na našeho krysaříka, vyšli nám vstříc
- doba dodání cca týden, ale je to na míru se jménem, tak je to pochopitelné
- výborná komunikace
- hezký obojek
- rychlost vyřízení reklamace
Omylem zaslaná větší velikost obojku, než jaký jsem si objednal. Do půl hodiny mi odpověděli na mail a odeslali správnou velikost, kterou jsem dostal hned na druhý den.
- Naprosto otřesná komunikace
Zboží je moc hezké, ale pro malé pejsky jsou spony těžké, mohla by být doplněna váha nebo doporučení od kolika kg je zboží vhodné i malá velikost dvoukilového pejska uzemní. Nutno podotknout, že každá barva spony má jinou gramáž.
- Komunikace
- Platba předem
Pro 4 kilové pejsky je kovová přezka na obojku příliš těžká, když jsem chtěla obojek reklamovat (postupovala jsem podle ,,návodu”), nikdo mi NEODPOVĚDĚL. Není to nejlevnější záležitost a já to mohu leda tak vyhodit.
Jsem velice zklamaná. NEDOPORUČUJI.