Všechno v pořádku. Rychlé doručení, zboží sedí parádně. Dáreček navíc moc potěšil. Určitě neobjednávám naposledy a chválím kama chodím.
- Rychlé dodání, velmi příjemný a kvalitní materiál, precizní ušiti a velmi profesionální přístup celé firmy. Nakupuji už několik let a můžu všem doporučit.
Kvalitni materiál, profesionální přístup k zákazníkovi.
Nakupuji zde opakovaně, skvěle sedí, šijí na míru z kvalitních látek. Dětská trička top, mladší dcerka už nosí po starší a pořád jsou ve skvělém stavu i po letech. Leginky taky super, dcerka má užší pas a padnou skvěle, nic jí nesjizdi, doporučuji všem, dámské trička taky úžasné. Už jsme taky dostaly několik dárečků navíc - leginky, šatičky, čepici. Děkuji :)
- Kvalita
Byla jsem mile překvapena rychlostí odeslání objednávky. Zboží samotné je dárek, uvidím, zda jsem trefila velikost. Velikostní tabulka mě ujistila, že tento rozměr stačí, tak snad bude vše v pořádku.
Krásné a kvalitní oblečení a dárek navíc...velká spokojenost
Vše velmi kvalitní materiály a perfektně padnoucí střihy, můžu opravdu vřele doporučit. A ještě rychlost dodání!
- Rychlé dodání, vysoká kvalita.
- Rychlá reakce, SMS zpráva o potvrzení velikosti
Objednala jsem si šaty a tričko. Jaké bylo moje překvapení, když v balíku bylo tričko navíc jako dárek. Vše precizně ušité.
- Krásné barvy látek na oblečení.
- Rychlé dodání.
- Pokud je nejasnost v objednávce, obchod ihned komunikuje.
- Jediný obchod, co znám, který šije zesílená kolena na dětských teplácích a legínách ( proto jsem si zde objednala).
- Vyšší cena produktů. Ale pokud něco vydrží, je to snesitelné (zatím kalhoty nošené 4 týdny a vše v pořádku).
Krásné barvy na oblečení. Pokud je nejasnost v objednávce, rychlá komunikace telefonem a emailem. Oceňuji možnost přiobjednat zesílení kolen na teplácích a legínách.
Krásné kvalitní zboží.
Také moc děkujeme za dárečky. -
Skvělá kvalita a rychlost, velikost na míru, jak šířka tak délka.
- Perfektně ušité kalhoty
- Ušité na míru, dětem to krásně sedí
- Krásně a kvalitně ušité za rozumnou cenu.
- Dodání rychlejší ne uvedeno na eshopu.
- Možnost upravit oblečení na míru.
- Dostali jsme i praktický dárek :) Děkujeme!
Vyborný obchod. Rychlé dodání, vynikající komunikace, krásné zboží. Doporučuji
- Výborná kvalita, barva, tvar i velikost odpovídá představě, velmi pěkně ušité
- velmi rychle odeslané
- špatně zvolená přepravní společnost, velmi dlouhá doba od předání dopravě k dodání do výdejního místa
- šití na míru
- kvalitní materiál i práce
- vždy dodrželi lhůtu doručení (šití)
- dobrá komunikace
Konečně mám kalhoty a pyžamo, které mi není krátké! Pro dlouhonožky a dlouhoručky je to ráj mezi obchody.
Vždy pošlou dárek, byť nevyžádaný, vždy se mi hodil. -
- Nakupuji zde pravidelně - vždy kvalitní zpracování
- Pěkné vzory látek, dobrý materiál
- Rychlé dodání, bezproblémová komunikace
Vřele doporučuji tady nakupovat - kvalitní výrobky ušité v ČR, které dlouho vydrží.
Zboží, které jsem si objednala přišlo v pořádku. Zpracování je velmi kvalitní. Určitě doporučuji.
Pokaždé velká spokojenost. Kvalitní ušití, šaty pokaždé perfektně sedí. Doporučuji.
Objednávám opakovaně. Oblečení vždy perfektně sedí, krásně ušité a nádherný materiál. Výborná komunikace a rychlé dodání. Začínám být na obchodu závislá . Určitě doporučuji