Moc pěkné,kvalitní a krasně zabalené
- Krásné kvalitní oblečky na panenky, které jinde neseženu.
- Dlouhodobě stejné střihy. Přivítaly bychom s dcerou pro panenky také trička a mikiny či bundy bez kapuci.
Nakoupila jsem v obchodě opakovaně, i dárky pro příbuzné, všichni jsme moc spokojení.
- Krásné oblečky co vypadají jako na obrázku
- Pěkně zabaleno , rychlé dodání a moc pěkné zboží .
Super materiál :-)
Nádherná mikina, rychlé ušití a odeslání.
Děkuji -
S obchodem jsem moc spokojená.
- Nádherná mikina, krásné barvy, sedí dobře, bezchybně ušitá, příjemný materiál. Jsem nadšená.
- Trochu dlouhá doba šití, ale bylo to oznámeno předem.
Jsem moc spokojená.
- Rychlé a velmi ochotné jednání, zboží přišlo velmi pěkně zabaleno, spokojenost
- Nemám co vytknout
- Kvalitní zboží
Zatím nejkvalitnější a nejlepší zboží jak pro děti tak pro dospělé, na které jsem narazila. Krásné propracované oblečení. Dcery jsou úplně nadšené. Super domluva, paní ochotná a hned poradí.
Spokojenost, koupili jsme softovou soupravu a je krásná , moc děkujeme
Komunikace super, mikiny jsou úžasné, příjemné a pohodlné, barvičky luxusní i na mé požádání mi přišili poutko, tak super super ♥
Zatím žádné, zboží zatím nedorazilo.
- Jsem moc spokojená
- rychlé vyřízení objednávky,hezky dárkově zabaleno
- Nádherné originální kousky oblečení
- Moc mě potěšilo, ze byli v ProsteJinak ochotni ušít šatičky na míru
- originální móda
- česká výroba
- krásný design
- příznivá cena
- krásné balení
Na objednané zboží jsem čekala opravdu dlouho - čekalo se na dodání materiálu od dodavatele. Trochu mě to zaskočilo, protože jsem žila v domnění, že objednávám zboží skladem. Ale nevadí, obchod se mnou komunikoval a vysvětlil zdržení, to se prostě může stát. Navíc nabídli i ušití z jiné krásné látky, takže za mě fajn servis. Po obdržení látky bylo ušito do dvou dnů a třetí den už jsem měla mikinu doma. Na krásný kousek do mého šatníku jsem si ráda počkala a jsem mooooc spokojená. Vřele doporučuji a už se těším, až mi malá slečna doroste do věku, kdy se u těto značky pěkně sladíme do stejných oblečků :-)
- Úžasný obchod
Kvalitní materiál, precizní krejčovina.
Velká spokojenost s kvalitou zboží i rychlostí doručení
- Perfektní komunikace
- Obchůdek (dáma z obchůdku) vyšla vstříc na 200procent
- Ušití na objednávku v superrychlém čase
- Nádherné zboží