- Šaty jsou z krásného materiálu
- Dodržen termín dodání
- Krásný vzor
- Skvela a mila kominikace
- Rychlejsi dodani,nez bylo predpokladano
- Hezky zabaleno
- Vyhoveno mym pozadavkum
Naprosto skvela a precizne usita mikina, dekuji vsem, kteri se na jeji vyrobe podileli!
Reakce obchodu Prostě Jinak
Krásný den Míšo a mooooc děkujeme, to jsme moc rádi a to je náš účel ♥
Přejeme ať se naše WOX mikina dobře nosí a uděláte s ní velkou parádu!
Krásné léto Prostě Jinak -
- Pěkné veci
Spokojenost, vstřícní, bezproblémová výměna.
Reakce obchodu Prostě Jinak
Děkujeme za pěkné hodnocení Alenko a těší nás že jste spokojená. S pozdravem Prostě Jinak
- pěkné oblečení - prostě jiné
- vyšší cena
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den Zdeni, děkujeme za feedback, jsme rádi že jsme mikinku doručily časově tak, jak jste si přála. Co se týče cen, věřte, že ceny odpovídají poměrům a nákladům v ČR, a to bohužl musíme říci, že jsme ještě spíše dole a na zbohatnutí to opravdu vůbec není, nicméně naši práci jsme si vybrali zejména díky srdci a úctě k šití.
Mějte se moc krásně a třeba zase brzy na eshopu naviděnou.
S pozdravem Prostě Jinak -
- Zboží dodáno ve slíbené lhůtě
- Dobře ušité oblečení z kvalitních materiálů
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den a moc děkujeme za milé hodnocení, vždy nás potěší spokojenost našeho zákazníka. Mějte se moc hezky a krásné dny přeje Prostě Jinak.
Již si nic v tomto obchodě nekoupím.
Cekalq jsem delší dobu na zboží. Co mne ale zarazilo nejvíce, tak materiál bomber, který se nejeví jako bundička, ale obycejna slabá miminka za 1600.....
Dobrý den Hani,
děkujeme za vaše hodnocení, mrzí nás však velice váš rating.
Co se týče materiálu bomberů, vidíte, právě bombery jsou u nás tak oblíbené u zákaznic díky kombinaci střihu a materiálu teplákoviny, jež je bavlnou a elastanem, žádný silný materiál nebo polyester.
Dále jsme také shlédli trasování vaší zásilky a u vaší objednávky jsme od vaší platby 28.3. zásilku odeslali 9.4., k tomu jen doupřesnění, že naši dodací lhůtu 8-15 podotýkám pracovních dnů máme uvedenu zřetelně na eshopu v horní liště a dále v našich obchodních podmínkách. Jsme malá výroba a kdo nás zná, tak ví, že nám záleží na kvalitě provedení a kousek od kousku je originálem, nenašíváme na rychlost ani nejsme tovární velkovýroba.
Přesto Vám přejeme krásné jaro a pěkné nošení bomberu.
S pozdravem Prostě Jinak -
Velice rychlé dodání , skvělá komunika
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den a to jsme moc rádi, děkujeme moc.
S pozdravem Prostě Jinak -
Už máme již několikátou mikinu a všechny jsou výjimečné , nádherné , prostě boží
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den Reni, moc díky za vaši zpětnou vazbu, to nás velice těší: mikiny zipovky, mikiny Wox i Goldy jsou naše srdeční záležitostí, tak o to více .-)
Krásný den od Prostě Jinak -
Jsem maximálně spokojená s oběma výrobky. Skvělý materiál a rozměry odpovídají velikosti, kterou jsem si objednala. Vřele doporučuji.
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den Reni a skvělé, jsme moc rádi že radost z naší práce je i vaší radostí! Snad se zase brzy potkáme na eshopu .-)
S pozdravem Prostě Jinak -
- Zboží - v mém případě mikinové dámské šaty jsou dle mého názoru velice kvalitně ušité z kvalitního materiálu, dobře mi sedí, jsem velice spokojená… zboží určitě doporučím.
- No.. trošičku byl na začátku při objednání zboží komunikační šum, ale bylo to spise z moji strany, špatně jsem šaty na začátku vybrala, objednala a pak jsem se pokoušela objednávku změnit.. paní mi vyšla vstříct, moc za to děkuji
Reakce obchodu Prostě Jinak
Krásný den, velmi děkujeme za + recenzi a těší nás moc, že jste spokojeni. Přejeme hezké jaro. Prostě Jinak
- Pečlivě zabaleno
- Spolehlivost
Dobrý den a děkujeme to nás těší! Mějte krásné jaro. Přeje Prostě Jinak
Od objednávky až po dodání zboží, vše proběhlo bez problémů.
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den, to jse moc rádi a děkujeme!
Nakupovali jsme poprvé.
Reakce obchodu Prostě Jinak
Krásný den, děkujeme za hodnocen a třeba zase příště .-). Mějte se moc hezky. Prostě Jinak
- Kvalitní výroba
- Velmi kvalitně ušité šmrncovní modely
Reakce obchodu Prostě Jinak
Krásný den a moc děkujeme, vaše spokojenost se stává tou naší. Mějte se hezky. Prostě Jinak
- Kvalitní a krásné výrobky
Nelze platit kartou, ale převodem na BÚ
Reakce obchodu Prostě Jinak
Dobrý den, to nás moc těší a děkujeme .-)
Jsem moc spokojená, vždycky je to vše krásné zabalené a moc krásné. Děkuji urcitevsi ještě něco h vás objednám
Reakce obchodu Prostě Jinak
Krásný den, moc děkujeme za recenzi a těší nás, že naše radost je i tou vaší .-)
- Hezke veci
- Občas mají slevy
- Da se prát pouze na 30, což neperu
Snad vydrží praní na 40.
Jesteze občas udelaj slevy, ikdyz jen na omezeny sortiment.
XS jsou mírně větší, nicméně i tak suoer, ale koukala jsem, že jiny produkt XS byl zas menší, tak ten by seděl líp. Ale spokojenost ☺️. -
Objednavam jiz podruhe a vse moc hezke, kvalitni a slusive