spokojenost by byla kdyby přišlo napřed zboží a teprve potom dotazník

• Tyden jim trva nez zjisti ze zbozi nemaj
    • doba vyrizeni

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Děkujeme za Vaši kritiku a věříme, že se tato situace nebude opakovat.
    Za e-shop Věra Honová.

Objednala jsem velikost 152 a přišla mi 158

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Děkujeme za upozornění, je možné, že se stala chyba. Pokud byste nás kontaktovala, situace se mohla vyřešit k Vaší spokojenosti.

• Při nákupu ochotně poradí
    • Dlouhé čekání na vrácení peněz při vrácení části objednávky

• Objednal jsem zboží a jediný co jsem dostal byl potvrzující e-mail o přijetí objednávky
    • Nereagují na nic
    • Zřejmě podvodný e-shop

Ještě, že jsem neplatil zboží předem

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Omlouvám se za prodlevu s odesláním, bot, které nebyly skladem. Budou odeslány během pár dní ihned po naskladnění. Zákazníkovi odešel informační email. Mezi podvodné eshopy se rozhodně neřadíme, děkuji za pochopení. Honová

Objednano 24.8.21, jeste nedoslo.

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Omlouváme se za prodlevu v doručení zboží, které nebylo skladem a mělo delší dodací lhůtu. Balíček už máte určitě doručen, děkujeme za nákup.

• Holínky byly hezké, ale velikostně neseděly.

Holínky jsem odeslala zpět, ale vráceny peníze vráceny nebyly. Řídila jsem se podle recenzí, ale jak je vidět, ne vždy jsou pravdivé!

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Musím se bránit a reagovat. Zákaznice zaslala nepříjemný email s výhružkou ČOI, s tím, že jí ještě nebyly vráceny peníze za zboží. Momentálně mám ještě 7 dní lhůtu na vrácení peněz. Dle mého netuší, že existuje lhůta pro vrácení peněz, asi na ně spěchá, vráceny budou tak, jak je to uvedeno v obchodních podmínkách. Za to, že holínky každému nesedí, opravdu nemůžeme, prodalo se jich hodně a bez vrácení, od toho je možnost zboží vrátit. A taková recenze pak kazí hodnocení a mou snahu o spokojenost zákazníka.

• Čeká mě již 14 dní na zboží!

• vrchní díl u vel. 110 má na zadní části puštěné oko od spodního rantlu až skoro ke krčnímu rantlu, u spodního rantlu je prosekání tkaniny

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Dobrý den, proč jste zboží nereklamovala?

• -
    • stále čekám na zboží, více jak 10 dní

zatím jsem nedostala žádnou informaci, zda je již zboží na cestě

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme, v dodací lhůtě se promítla dovolená dodavatele, proto zákaznice obdržela zboží s malým zpožděním.

• Nekomunikuje

Dorazila mi nekompletní objednávka. Nafotila jsem a zaslala a žádná odpověď.

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Nastalá situace mě mrzí, pro objasnění, zapomněla jsem dát do balíčku 1 ponožky, s paní jsme již domluvené na kompenzaci. Věra Honová.

• Dlouhá doba dodání objednaného zboží

12.11. jsem objednala
    o pár dní později zaplatila (ano, byla tam z mé strany prodleva delší jak 2 dny)
    19.11. mi přišlo potvrzení o platbě
    26.11. mi přišlo potvrzení, že se zboží odesílá
    28.11. jsem si balík vyzvedla a zjistila, že zboží není všechno - pouze dopsaná informace na faktuře, že boty (kvůli kterým jsem hlavně objednávala) mi přijdou v jiném balíku.
    Takhle si komunikaci bohužel nepředstavuji.

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Zákaznice má informaci o tom, že balíček s botami je od 29/11 připraven k vyzvednutí. Recenze je psaná 1/12.

Ani po slibovaných 10 dnech zboží nepřišlo, kromě potvrzení objednávky obchod nijak nekomunikoval.

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Zákaznice objednávku před odesláním stornovala, zboží bylo připraveno k odeslání. Takové hodnocení pak zamrzí.

Zbozi mi doted vubec neprislo a pritom bylo skladem. Nikdo mi nenapsal zadny email proc neprislo nebo jestli ho nemaji nebo co se stalo....nespolehlivost!

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Zákaznici jsme psali email ohledně nedostupnosti zboží, odpověď nedorazila, až nyní toto hodnocení :-(

vázne komunikace

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Bohužel to bylo v době dovolené.

po 10 dnech zboží nemám :-( a nemám co hodnotit.

• nedodání zboží bez jakékoliv omluvy a ještě máte tu drzost ptát se jak jsem spokojena s nákupem

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Vážená zákaznice, objednala jste si zboží s dodací lhůtou 2 týdny, která ještě neuplynula. Dotazník z Heuréky chodí po 10 dnech od nákupu.Vaše hodnocení nám nepřijde fér. Z důvodu těchto neobjektivních hodnocení, kterým se nemáme jak bránit, rušíme spolupráci s hodnocením Heuréky.

Byl jsem bohužel nákupem zklamán. Zboží dorazilo až po 10 dnech a navíc neodpovídalo objednávce. Místo objednaných a zaplacených dlouhých legín jsme obdrželi krátké a levnější. Tuto skutečnost jsme před 3 dny mailem reklamovali a navrhli řešení. Zatím se nám nikdo neozval. Jedná se o objednávku č. 3328.

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Reklamace je vyřešena, bohužel nám během víkendu nešel internet, nemohli jsme tedy reagovat.

Jsem velmi nespokojená. Zboží jsem si přijela vyzvednout do Uloženky, kde mi můj balík na dobírku odmítli vydat, protože prodávající po mne vyžaduje heslo. Žádné heslo k vyzvednutí balíku mi však zasláno nebylo a dodnes nevím, o jaké heslo šlo a pro koho a k čemu mělo sloužit. Zboží mi tedy nebylo vydáno ani po předložení občanského průkazu a předložení peněz k úhradě. Pro mne už nikdy více!

Reakce obchodu Oblečení WOLF

Vyřešeno, bohužel nastal technický problém.