- Zboží bylo skladem, ale ani po týdnu ještě nedorazilo stornuji objednávku a objednám jinde
Zboží dodáno poměrně rychle, ovšem bohužel nefunkční. Vysavač zjevně po výrobě nevyzkoušen, jinak by nebylo možné, aby byly uvnitř rozpojené vodiče od vypínače k motoru. Podotýkám, že si podobné věci opravuji sám. nestojí mi to nějakou reklamaci nebo zrušenou záruku na levné zboží.
- mobil odvážím na reklamaci
Reakce obchodu Obchody24.cz
velice nás mrzí, že musíte zboží reklamovat. Věříme, že reklamace bude rychle a dobře vyřízena.
Obchody24.cz -
V pondělí 22.11.2021 jsme uhradili požadovanou částku.
V úterý 23.11.2021 od Vás někdo volal, že platbu máte na účtu, zboží předáváte dopravci a do dvou pracovních dní bude doručeno.
Je pondělí 29.11.2021 a nic doručeno nebylo.Reakce obchodu Obchody24.cz
velice nás mrzí nepříjemnosti s objednávkou. Zboží bylo skutečně 23.11. po 8 hodině vychystáno ze skladu, dle interních informací vidíme, že k doručení českou poštou by mělo dojít v následujících dnech.
Obchody24.cz -
- zboží slibováno a nedodáno
- žádná komunikace
obchod by jse měli zavřít,nikdo neví kdy zboží bude,kdy ho rozvezou,řidič mobil nezvedá a ozve se poté co je objednávka zrušená o tom ho ale nikdo neinformoval atd.
Reakce obchodu Obchody24.cz
nepříjemnosti s Vaší objednávkou nás mrzí. Objednala jste zboží s dostupností obvykle do týdne, jakmile se zboží naskladnilo, předali jsme je přepravci. Bohužel, na logistickém depu došlo ke komplikacím.
obchody24.cz -
- Zboží dorazilo neúplné, bez potřebných součástí. Po 6 ti dnech slabá komunikace ačekám co bude.
Reakce obchodu Obchody24.cz
zboží zasíláme originálně zabalené, přímo od výrobce, omlouváme se za nepříjemnosti. 2 den po Vašem nahlášení byla vytvořena renovace objednávky a zboží předáno k expedici. Vzhledem k tomu, že se jednalo o pátek, protáhla se doba dodání o víkend.
Obchody24.cz -
- Proražené obchodní balení výrobku při doručení zboží.
- Pod zjevně neporušeným plastovým obalem určeným k přepravě zboží byla proražena kartonová krabice obchodního balení výrobku!
Reakce obchodu Obchody24.cz
tuto objednávku jste stornoval 25.10. předpokládáme tedy, že jste nás zaměnil s jiným obchodem.
Děkujeme
Obchody24.cz -
Dlouho trvalo (10 dní), než u dodavatele zjistili, že zboží nejsou schopni dodat.
Reakce obchodu Obchody24.cz
komplikace s objednávkou nás velice mrzí.
U objednávaného produktu bylo uvedeno naskladnění zhruba 7 až 10 dnů, o čemž Vás telefonicky informovala i kolegyně.
Bohužel se může stát, že výrobce předpokládaný termín dodání nedodrží. Platba byla refundována zpět na Váš účet.
Obchody24.cz -
- nakupem IP kamery Iget ep 15 jsem zklaman.......kamera prisla nefunkcni!.........obal ip kamery se jevil jako pouzity chybela pchranna plomba.....mozna ji nekdo vratil jako nefunkcni a pak bylo prodano dal .....uz zde nikdy nic nenakoupim!
tento e-shop vynecham pri svych nakupech......zakaznikum zasila pouzite nefunkcni zbozi!
Reakce obchodu Obchody24.cz
omlouváme se za komplikace. Zboží zasíláme přímo od výrobce, originálně zabalené.
Váš případ předáme reklamačnímu oddělení, které Vás zkontaktuje a situaci napraví.
- prečo to ponúkajú
Reakce obchodu Obchody24.cz
chápeme, že nejste spokojen s tím, že na Slovensko zboží nezasíláme. O doručení pouze po ČR informujeme na stránkách i při výběru přepravce.
Obchody24.cz -
Objednala jsem si fotoaparát RP, balíček přišel brzy, ale obsah nesouhlasil s tím, co bylo uvedené, že balíček bude obsahovat - chyběla redukce v ceně asi + - 2 900 Kč + krytka proti prachu + krytka na fotoaparát.
Do dneška není na web stránkách údaj opraven - " klamavá reklama"Reakce obchodu Obchody24.cz
za nepříjemnosti se velice omlouváme, popis přebíráme přímo od výrobce. Již jsme učinili kroky k nápravě.
- Komunikativnost obchodu
- Zboží nebylo skladem, i když na webu se ukazovalo, že bylo skladem
Reakce obchodu Obchody24.cz
dle potvrzení objednávky bylo v okamžiku vytvoření objednávky uváděno info: "K odeslání obvykle do 3-7 dnů."
Šestý den byla objednávka expedována.
Obchody24.cz -
Výhoda, objednání a platba rychle. Nevýhoda, nesplněno doručení a co jsem si nezařídila, tak nebylo. Apatie obchodu, neschopnost dodat dopravci parametry, nezvedání telefonu.
- Špatný popis zboží. Místo akumulátoru 1260 aMh jen 1000 aMh.
Reakce obchodu Obchody24.cz
velice se omlouváme za komplikace. Popis zboží přejímáme přímo od výrobce, kterého jsme na chybu upozornili.
- komunikace,doručení
- Koupil jsem televizi s tím,že ji vyzkouším,ale zboží vrátit do 14 dnů je nemožné,protože cena dopravy zpět se pohybuje v tisících,obchod s tím počítá a proto má jinou adresu na vrácení zboží v areálu do kterého je nemožné vstoupit ani zavolat,tím pádem zbývá jedině doprava která vás svou cenou odradí od vrácení,je to taktika obchodu,osobně od nich už nic nekoupím i kdyby cena byla poloviční.
Nekupovat nic s vidinou vrácení do 14 dnů
Reakce obchodu Obchody24.cz
Vaše nespokojenost nás mrzí. V případě odstoupení od kupní smlouvy je běžné zaslání zboží do hlavního skladu, odkud bylo zboží vydáno. Vzhledem k tomu, že se jedná o sklad, není zde možné přebírat osobně jednotlivé položky.
Veškeré informace, včetně adresy skladu, uvádíme přehledně na našich stránkách.
Obchody24.cz -
Objednal jsem myčku 7.7. došla zpráva, že bude doručeno 9.7. Do dnešního dne nedoručeno, dodavatel dohledává co s tím je.
Tento obchod nedoporučuji.Reakce obchodu Obchody24.cz
velice se omlouváme za komplikace s objednávkou. Zásilku jsme již reklamovali u dopravce.
Obchody24.cz -
Zcela nespolehlivý. Trvalo 10 dní, než mi zavolali, že nemají zásoby. Jak mohu věřit všem, co říkají.
Napsáno pomocí překladače GoogleReakce obchodu Obchody24.cz
omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Při vytvoření objednávky jsme udávali obvyklou dostupnost zhruba do týdne, bohužel, výrobce nás informoval o oddálení termínu naskladnění.
Obchody24.cz -
Objednané zboží jsem zaplatil 29.6. okamžitým převodem z Fio do Fio banky, peníze tudíž byly připsány obchodu ihned.
1.7. mi přišel email s tím, že zboží už nebude dostupné a že cituji "jestli chci, tak mi peníze vrátí na účet, ale mám poslat číslo účtu na který chci peníze poslat."
Odpověděl jsem obratem, že chci peníze poslat na číslo účtu ze kterého přišly a raději jsem číslo účtu do emailu napsal.
8.7. peníze na můj účet stále nebyly vráceny. A to podotýkám podruhé, že obě strany mají FIO a převod trvá jen několik okamžiků.
Bylo mi slíbeno, že peníze dorazí nejspíše do 9.7.Reakce obchodu Obchody24.cz
omlouváme se za komplikace s naskladněním zboží.
Vzhledem k průběhu standardních účetních procesů a skutečnosti, že do dané doby se promítl víkend a dva státní svátky, byla platba skutečně zaslána 8.7.
zboži vůbec nedorazilo
Reakce obchodu Obchody24.cz
nastalá situace nás velice mrzí, pravděpodobně došlo k technické chybě mezi skladem a přepravcem.
Obchody24.cz -
Nakupovala jsem zde už několikrát a vždy bez problému,proto mě poslední objednávka nebo spíš přístup k jejímu vyřízení dost šokoval.Zboží jsem převzala bez známek porušení obalu,nic méně mě zarazilo,že krom vlastní krabice nebyla použita ještě přepravní z tvrdého kartonu.Tak či tak,zboží (stolní vařič) mělo několik defektů.Ještě týž den jsem vrátila zpět,na peníze zatím čekám.Pokud je chyba na straně osoby co objednávku vyřizovala,vrhá tak špatné světlo na celý e-shop,což mě mrzí,protože jsem hlasovala pro tento obchod jako E-shop roku.
Reakce obchodu Obchody24.cz
zboží je originálně zabaleno, poškození nás velice mrzí.
Vaše odstoupení od kupní smlouvy a zboží jsme převzali v pátek 25.6. - v pondělí 28.6. byl předán pokyn k vrácení platby.
Obchody24.cz