Obchod byl blokován z důvodu nespokojenosti zákazníků.

Jedná se o podvodný internetový obchod, nenakupujte zde. Penumatiku jsem zaplatila a nebyla doručena.

Obchod nereaguje,neberou telefon!

podvodníci

• Lháři, objednáte a nic nedorazi
    • Nebrat!!!!

Je to podvod. Běžte to nahlásit.

Podvod

• Zloději
    • Zloději

Pozor,je to podvod ,peníze už neuvidíte a pneu taky ne. Nahlášení na policii

Podvod

Zakoupila jsem na tomto e-shopu zimní pneumatiky Barum Polaris 6 205/55 R16 91 T. Pneu nedorazilo v termínu, proto jsem kontaktovala stránky a ty mi zdělili že se objednávka bude mít zpoždění o 1 den. Chtěla jsem kontaktovat opět stránky že zásilka stále nedorazila. Bohužel stránka nelze otevřít a na email nelze poslat zprávu

Podvodníci

• Je to podvod !!! 15000 Kč v pr...

Obchod je zřejmě podvodný. Po uplynutí 7 dnů od potvrzení objednávky jsem se zkoušela dopátrat jejího stavu, webové stránky byly zrušeny, telefon není dohledatelný. Ještě že jsem si nechala zásilku poslat na dobírku a nezaplatila ji předem.

Podvodná společnost. Zboží jsem zaplatil předem, ale žádné nebylo doručeno a myslím, že nikdy nedorazí.
    Webová stránka zrušena, e-mail nedoručitelný, telefon neexistuje.
    I přes nahlášení na Policii ČR, se obávám, že peníze již nikdy neuvidím.

Podvod, pozor. Nahlášeno na policii

• Čekal jsem skoro dva týdny na zboží. Pro zrušení objednávky neexistuje telefon. Doporučuji se tomuto obchodu vyhnout.

Eshop vybrán v záložce opravdové slevy, díky heurece nemám pneumatiky a ani peníze. Hlášeno na PČR. Opravdu jsem ušetřil.

• zboží nedorazilo !!!!!
    • nikde žádný kontakt , stránky nefungují !!!

zboží jsem objednal zaplatil přes 7,5 tis a pneumatiky nedorazily.Obchod na mé dotazy nereaguje vůbec.

Zboží mi nebylo doručeno v termínu