- Email i stranka zruseny a zbozi nedodano, zasrany podvodnici
Zloději
Nemůžu se nikam dovolat protože nejsou nikde telefonní kontakty a zboží ani po 6 dnech nedorazilo, nikdo mne nekontaktoval ani mi nebylo sděleno kdy zboží dorazí.
- Týden pryč a pneu nikde. Co dodat.
- Nedošlo zboží
- Neplatil jsem dopredu
- Zadny gumy sem nedostal
Nejsem blb, tak jsem objednal na dobirku, stacilo se podivat na ty obchodni podminky a vydejnu ve stavebninach... Sere me, ze jsem ti ztratil 2 dny. Ze se jedna o podvod jsem pochopil, kdyz sem vcera komunikoval s expertem pres online chat.
NIC NEOBJEDNÁVEJTE. JEDNÁ SE O PODVOD. OBRAŤTE SE NA POLICII. ÚČET PŘÍJEMCE JE JIŽ ZABLOKOVÁN.
- Je to podvod
- Podvod
Jednaci čislo hlaseno Bohumin statni policie
KRPT-291125/PŘ-2024-070317 -
JDE O PODVODNÝ ESHOP
- Podvod
Take se přidávám k poskozenym. Poslete nekdo cislo trestniho rizeni. Je to hnus. Jsem samozivitelka se 3 detma a na dalsi zimni pneu uz nemam, a jeste se blizi se Vanoce.
- Podvod
Doufejme, že zmetek někde udělal chybu a zanechal stopu, jinak pápá penízky (u mě 8tk)..
Moc tomu ale nevěřím, připraveno precizně, IČO, adresa, registr, vše sedělo..
Pokud má někdo info ohledně hromadného hlášení na PČR, tak prosím sem s ním. -
- Podvodníci
Je to podvod...stranky neexistuji!!!
- Taky podavam na PČR .U mne skoda pres 13 000.Jeste vcera komunikovali skrz mail.Heureka od toho dava ruce pryc.Pritom v patek chvilku po koupi se mi to zdalo divne,tak jsem volal na Heureku,ubezpecovali mne,ze z jejich pohledu je firma v pohode.No zrejme ne!
- Zloději
- Zlodeji
Pokud byl kvůli těmto šmejdům na policii dejte sem do recenzí adresu jak se spojit.
- zloděj
byli jsme okradeni .hlášeno na pčr
- Není co dodat
Dobrý den všem pravděpodobně podvedeným. Také nevěřím, že majitel, či majitelé jen nedodržují standartní postup. Také jsem zakoupil a také čekám na dodání. Ale asi zbytečně. Ano, je třeba vše nahlásit a prověřit. Ale stačí to? Nebo naši případnou pohledávku musíme přeprodat nějaké firmě, která to dokáže vyřešit? To opravdu každý, kdo si vzpomene, že si udělá bohaté Vánoce může beztrestně okrádat lidi, kteří pracují a v dobré víře nakupují potřebné věci, jako jsou pneumatiky? Kde většina lidí porovnává a shání, na Heurece, na Zboží? A náš právní řád si s tím nedokáže poradit jinak, než že všichni přijdeme o peníze? To opravdu je to tak špatné, že jsme se za těch 35 let dostali do tohoto..."nepořádku". A podvodník se zasměje? Jestli je to tak, tak to je jen návod, aby jsme se tak chovali všichni a okrádali jeden druhého. Skvělá budoucnost. Další generace to bude brát jako samozřejmost, když poškození mají pramalou šanci na vrácení peněz zpět a podvodník nic nevrátí? Jak by to bylo snadné, každých 1000,- Kč dluh, rok na tvrdo navíc. To by se to vracelo. Jako vylíčení pocitu to stačí..ano, musíme se spojit a něco s tím udělat. Nahlásíme, uvidíme a spojíme se...a přeprodáme...kdo je za?
- podvod
Po zaplacení - bez reakce…
- Nic nepřišlo
Nejspíš také u mě škoda 6700
Má někdo číslo trestního řízení? Ať to k tomu mohu přidat děkuji.