Rychlé dodání zboží.
rychlé dodání
- Rychlost doručení
- rychlé dodání
- v naprosto perfektním stavu
spokojenost
- Kvalitní zboží za rozumnou cenu, koupil jsem již druhé kufry
- Rychlé zaslani
Celková spokojenost, po letech druhý nákup. Rychlé zaslani, cena, komunikace, vše OK
Tento e-shop mohu jen doporučit, mají široký sortiment zboží, které je vysoce kvalitní, přijatelné ceny, rychlé doručení, já už zde objednala třikrát.
- rychlost dodávky
Vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji všem ❤️
Rychle vyřízení a kufr jsem objednávala už druhý. Tudíž to mluví za vše. Brala jsem i potah na kufr a pořádná látka no prostě DOPORUČUJI.
Rychlé vyřízení objednávky, cca 3. den jsem měla kufry doma. Zatím nevyužity, ale jsou krásné.
- velice rychlé dodání, ale vzhledem k tomu, že jsem objednala malou velikost kufru, musela jsem ho vrátit, a to bez problému ze strany obchodu a vrácení peněz zpět na účet proběhlo velice rychle; tento obchod můžu vřele doporučit
Bylo by fajn, kdyby vrácení zboží -kufrů (vzhledem k jejich velikosti) domlouval (po kontaktu zákazníka s e-shopem) sám e-shop s dopravci - pro zákazníka by to bylo komfortnější; pošta je příliš drahá a ten, kdo nemá žádné zkušenosti s vracením zboží přes dopravce, tak je to složité.
Reakce obchodu obchod-kufry.cz
Dobrý den a děkujeme za recenzi. Při vrácení je možnost využít formulář na našich stránkách, kde přímo lze objednat i přepravce který si u Vás zboží vyzvedne. S pozdravem Jiří Hudec
- blesková rychlost
- Kufr krásný ,doručení rychlé
- Ochota a rychlost
- Rychle dodání,skvěle ceny
- Neuvěřitelná rychlost dodání24 h.Děkuji vám moc
- Rychlá objednávka
- Doručení do druhého dne
- Kufr vypadá hezky, zatím nepoužit. Bude využit jako odbavené zavazadlo ve čtvrtek při cestě do Kanady. Doufám, že dojde nepoškozen.
přehledná nabídka, brzké doručení
nákup a doručení, vše proběhlo na jedničku
oceňuji rychlost vyřízení objednávky -
- Kvalitní zboží a rychlost při dodání.