Bohužel obchod je již uzavřen, což pro člověka co jede nakoupit dítěti do prvního ročníku oboru kuchař oblečení je zapeklitá situace.
Děkuji za záchranu obchodu Marmiton na Heršpické 6. Moc ochotný pan majitel, velký výběr zboží, skvělé ceny a všichni jsou spokojeni :) -
- Rychlé, bezproblémové
Bohužel e-shop mě neposlal to, co jsem objednala, šlo o dámské zástěry, volala paní, že mi může nabídnout jiné barvy, přišly tmavé a né zrovna barevně pěkné zástěry, podle velikosti jedna menší. Zatím mi zástěry leží na hromadě, chtěla jsem pro devadesátiletou babičku, ale té bych to nikdy nenechala obléci, má ráda světlé a příjemné barvy.
Já jsem velmi spokojena nakupuji zde již několik let .
Kladné hodnocení.
- Rychlé doručení,vstřícné jednání
- Rychlé doručení
První nákup, vše OK.
vše v naprostém pořádku
- pantofle větších velikostí
Rychlé vyřízení objednávky, vše na výbornou.
- Velmi příjemný přístup,ochota
Objednávám po několikáté vždy velice spokojen
- rychlost dodaní
- Rychlá a vstřícná komunikace ohledně výměny produktu.
Naprostá spokojenost :-)
- Rychlost, spolehlivost.
- Rychlé a velice příjemné jednání.
- Ochotně mi bylo vyhověno při výměně zboží za mnou špatně objednanou položku zboží.Bez problémů-palec nahoru.
Velmi příjemné a profesionální jednání.Prodavačky z prodejny Koliště Brno z oddělení obuvi moc chválím za jejich vstřícnost k zákaznikovi.Jak jsem sdělil při odchodu z prodejny-určitě se sem vrátím.Děkuji.
oceňuji rychlé a solidní jednání
S obchodem jsem velmi spokojena. Hlaně je tam velmi milá a příjemná paní,která mě pomohla moji objednávku vyřešit a moc ji děkuji. Zenklová
dodávka byla rychlá