Dodané krycí sklo na telefon nesedí (je krátké).
    Obal na stejný telefon byl v pořádku.

Hezký den Petře,
    děkujeme za Vaši recenzi. Trošku nás mrzí, že volíte tento způsob komunikace - píšete recenze, aniž by jste nás jako první kontaktoval a snažil se problém řešit. Je možné, že jste si objednal na jiná model, nebo jen 2D sklo, které je od krajů kratší 2-3mm.

Nicméně určitě jako první doporučujeme obrátit se vždy na podporu obchodu, kde jste objednával zboží a snažil se věc řešit. Občas může nastat chyba a to jak na straně zákazníka, tak eshopu.

V případě našeho obchodu jste se mohl obrátit na mail: [email protected], kde nebylo problém sklo vyměnit, nebo Vám poradit s výběrem.

www.obalynamobily.cz

• Hneď po druhý deň sa mi začal olupovať ten čierný pekný vzor, škoda

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

reaguji na Vaši recenzi na Heurece. Trošku mě mrzí, že nám napíšete recenzi, aniž by jste jako první oslovila ohledně problému nás a snažila se problém vyřešit.

Kryty si sami tiskneme. Odlupující se potisk na pouzdru se bohužel občas stane. Je to tím, že na pouzdru před tiskem zůstanou mikroskopické nečistoty a ty po krátké chvíli způsobí, že se potisk začne odlupovat. Tato závada se bohužel projeví až po několika dnech používání a nelze na ni přijít dříve.

Když se toto stane, určitě nemáme problém zaslat kryt nový na naše náklady - když se to tedy od zákazníka dozvíme.

Napsal jsem Vám mail, na kterou jsem nyní nedostal žádnou odpověď. V případě zájmu ohledně řešení nás kontaktujte.

Přeji hezký den

www.obalynamobily.cz

Tovar som objednala s tým , že bol na sklade, ale po pár dňoch mi prišiel e-mail, že musia tovar stornovať, lebo nie je na sklade.

Martin Krutský

Zboží mi bylo doručeno - neodpovídá typu a nelze ho použít - z obchodu nikdo nekomunikuje...

moc děkujeme za vaše hodnocení a za Váš čas pro jeho vyplnění :-)

Bohužel nás mrzí Vaše nepravdivé informace. Při výběru telefonu je potřeba vybrat přesný model a rok telefonu, aby kryt pasoval.

Bohužel od Vás nemáme žádný hovor ani mail, že by jste chtěl zboží vrátit. Ze zákona na to máte právo a kryt jste nám mohl zaslat zpět i v případě, že jste vybral špatný model.

Martin Krutský

• Objednávka zboží skladem 21.12 do dneska nepřišel ani email nic, přitom zboží bylo skladem . Rozhodne tento obchod nedoporučuji obchod ani nekomunikuje

moc děkujeme za vaše hodnocení a za Váš čas pro jeho vyplnění :-)

Ano, zde máte naprosto pravdu. Došlu k chybě na naší straně. Vaše objednávka byla omylem označena jako vyřízená a neodeslala se. Již jsem Vám odeslal omluvný mail. Příště stačí i v případě jiného eshopu obratem zavolat, nebo napsat mail a věřím, že by Vám naše podpora zareagovala a chybu obratem napravila.

Tato chyba nás velmi mrzí a ještě jednou se omlouváme za komplikace.

Martin Krutský

Objednal zbozi a zbozi nedorazilo,skusil zavolat ale nic...tak ze objednavku zrusil,strata casu...NEDOPORUCIM

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

děkuji za vaše hodnocení, které je bohužel pravdivé. V tomto období jsme čekali s manželkou každým dnem na narození potomka :-) Proto se stala tato nepříjemná situace. Pokud budete mít zájem, ozvěte se na náš email [email protected] a máte u nás kryt zdarma :-)

Ondřej Smutný

• Tvrzené sklo bylo na jiný typ mobilu, obal byl ok.

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

děkujeme vám za hodnocení. Objednávku nebo její část, lze samozřejmě kdykoliv do 14 dnů vrátit.

Přeji vám pěkný den.

obal na příslušný mobil vůbec nesedí, je velký, telefon z něj vypadává, otvory pro tlačítka a fotoaparát jsou na jiných místech, než mají být, tzn. obal je naprosto nefunkční.

Krásný den,
    právě jsme převzali vaší vrácenou zásilku, o které jste nám nedal nijak vědět např. vyplněním formuláře a zaslal na dobírku. Riskli jsme to a zásilku, o které jsme nic nevěděli, převzali :-) Vaše hodnocení zřejmě již asi nezměníme. Musím však zmínit, že kryt, který jste si objednal, je po důkladném ověření, naprosto správný. Má všechny otvory na správném místě, rozměry odpovídají na vámi požadovaný typ telefonu, tzn. obal je naprosto funkční a bez problémů :-) Tedy pokud je použit na správný typ telefonu :-)

Mějte se krásně a přeji vám ještě krásnější odpočinkový víkend.

• Levné zboží
    • Nepoužitelné zboží

Za málo peněz, tomu uměrná kvalita. Když už nejsou vyříznuté otvory pro tlačítka, mohly by být aspoň tenčí, naprosto nepoužitelné pro zamykani nebo změnu hlasitosti, obal ma tloušťku asi jako guma do školy, nedokonale odstraněné otřepy po výrobě

Dobrý den.
    Takové reakci nerozumím. Zboží u nás můžete vrátit i když se Vám jen nelíbí, tak proč jste se vůbec nijak neozval?? Taková zpětná vazba je pro nás důležitá jelikož občas vadné kusy obalů likvidujeme a jednáme pak s dodavateli o nápravu :(

Objednal jsem obal na mobil, platbu zaplatil předem. Zboží nedorazilo, na urgenci dodání nikdo neodpověděl.

• pěkné zboží
    • dodací lhůta-objednala jsem 1.8.2015, v pondělí 3.8 provedla platbu převodem a 11.8. jsem zboží neměla!!!

Zboží zajímavé, dodací lhůta naprosto nevyhovující.

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

Dobrý den. Vybrala jste si poštu zdarma obyčenou obálkou. U té bohužel pošta negarantuje termín dodání :(

• široký sortiment
    • dodací lhůta

Objednané zboží se mi ztratilo na cestě,takže jsem čekala skoro dva týdny na dodání.Díky ztrátě balíku jsem musela přeobjednat jeden obal,protože původní už byl vyprodaný.

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

Tyto komplikace nás velmi mrzí. Musíte ale uznat, že se nejedná o naši chybu, ale problém je na straně pošty, takže byste s touto negativní reakcí měla obrátit na ně.
    My můžeme jen doufat, že se tato situace nebude v budoucnu opakovat.
    Váš zákaznický servis Obalynamobily.cz

• I když objednáte, tak ušetříte protože vám stejně nic nepříjde to je si myslím veliké +
    • To že vůbec existuje je velké -

Zkuste a uvidíte ;)

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

Dobrý den. Dobírku jste si nevyzvedl, takže jsme zaplatili poště zbytečně a poté objednávku zrušili. Děkujeme za "ferové" hodnocení.

• Cena a kedže som platila prevodom nebolo treba platiť poštovné, tovar mi poslali ako obyčajnú zásielku.
    • Veľmi slabá komunikácia, obal, ktorý som si objednala pošta stratila a neinformovali ma o tom, len po mojom e-maily som sa dozvedala, nakoniec som si musela objednať úplne iný obal, keďže ten pôvodný už nemali na sklade.

Celkovo nie som spokojná.

Dobrý den.
    Vybrala jste si poštovné zdarma u kterého nelze kontrolovat jestli bylo doručeno - takže bez toho aniž by jste se ozvala, není možné zjistit že obal pošta ztratila. Jakmile jste se ozvala tak jsme zaslali náhradní obal a ztrátu si řešili s poštou sami (pošta má 30 dnů na reklamaci).

Víc už jsme pro Vás udělat nemohli a mrzí nás takové hodnocení, ale chyba nevznikla na naší straně.

• Dostal jsem úplně jiný typ pouzdra na mobil,než jsem uvedl v objednávce

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

Dobrý den. Situaci jsme ihned řešili a reklamace byla vyřešena do 2 prac. dnů. Celá situace nás mrzí a pánovi jsme se telefonicky několikrát omluvili.

• obchod nekomunikuje
    • zboží ještě nemám a nevím zda dorazí
    • nespolehlivost

nedoporučuji
    nekomunikují na email
    zboží nemám

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

Zboží nebylo uhrazeno, takže nebylo ani odesláno. Byl Vám odeslán email ake nikdo na něj nereagoval :(

• Rychlost dodání
    • Jeden obal špatně nafocen, neodpovídá barva

Rychlost dodádí, ale zboží je nekvalitní.

Reakce obchodu Obalynamobily.cz

Dobrý den. Pokud se Vám zdá zboží nekvalitní, můžete jej přeci vrátit. Nemáme s tím problém. Měníme nebo vracíme zboží kdykoliv, ale musíte se nám ozvat :(. Navíc za kvalitou našeho zboží si stojíme - což potvrzují naše pozitivní hodnocení. Možná šlo jen o kusovou chybu, která se dá vyřešit reklamací.

obal na stránkách vypadal jinak než ve skutečnosti. V reálu je průhledný,na fotografii je barva plná,kryjící mobil.

Dobrý den.
    Proč jste teda nereklamoval? Obaly bez problému měníme a nebo vraíme peníze, když se barva nelíbí. Stačí se jen ozvat.

• nic
    • totální nekomunikace, nereagují na email, kontaktní telefony z webové stránky nefungují (párkrát zazvoní a pak vytípnou), zboží předem zaplaceno (cca 50Kč), ale nedodáno (do dneška tj. 19.9.2014, objednávka byla z 26.8.2014!!!!

nedoporučuji

Dobrý den.
    Na stránkách jsme jasně uvedli, že máme do 19. zavřeno z důvodu první hromadné dovolené. U vaší zásilky jste si nepřiplatit za doporučenou zásilku a nechal poštovné obyčejnou obálkou a tu zřejmě pošta ztratila což se bohužel občas stane.
    Hned v pondělí Vám na naše náklady pošleme folii novou. Za vzniklou komplikaci se omlouváme.

obiednal som po prvy krat a posledny raz.

Dobrý den.
    Dobírku bohužel na Slovensko nezasíláme, vzhledem ke značnému prodražení objednávky na straně Slovenské pošty. Ostatně to i uvádíme na našich stránkách.
    Navíc Vám byl zaslán email s postupem jak můžeme tuto objednávku vyřešit a mrzí nás, že jste se nepokusil s námi komunikovat a hned nás negativně hodnotil.