- Komunikace marná
- 3 týdny stále čekám na zboží
- na eshopu píšou, že mají zboží skladem, ale trvá to 3 týdny a nikdo se vám neozve
- Po 3 týdnech zjistili, že jednu z položek nemá ani dodavatel a objednávku jsem zrušil.
Reakce obchodu obalygastro.cz
vaše objednávka byla po 14dnech vyřízena, za čekání se omlouváme.
Zboží se vyprodalo a neměl ho ani sám výrobce. Děkujeme za pochopení. -
- Dlouhé čekání
- Žádná komunikace
- Nespolehlivost
Komunikace nulová.Po dvou týdnech na dotaz odpověď, že zboží nemají, ale že to řeší. Přitom ho stále na eshopu nabízejí z dodáním do týdne a ž je skladem u dodavatele.
Reakce obchodu obalygastro.cz
Zboží bylo ze strany dodavatele staženo z prodeje, čekali jsme na info jestli dokážou ještě nějaký kus zajistit /stáhnout z některé z prodejen.
Děkujeme za pochopení. -
- 14 dní od objednání a zboží stále nedorazilo. Inzerují dodání 5-7 dní
Reakce obchodu obalygastro.cz
Zboží bylo zavezeno našim kurýrem ZDARMA v rámci našich rozvozových tras. Z tohoto důvodu se objednávka opozdila.
Děkujeme za pochopení -
- Zaplacené skladové zboží týden NEDORAZILO
- Na emaily nereagují několik dní
- Nejspíše PODOVDNÝ eshop
Důrazně NEDOPORUČUJI nákup v tomto obchodě.
Objednal jsem zboží skladem, ihned zaplatil a týden zboží nedorazilo.
Na emaily nikdo nereaguje několik dní.
Pozor na PODVOD!Reakce obchodu obalygastro.cz
Dobrý den, musel Vám přijít e-mail o expedici, zkontrolujte si spam, Dodávka se opozdila ale zboží bylo v pátek expedováno.
V případě jakýchkoliv dotazu nás kontaktujte. -
Zboží stále nedorazilo
Zboží přišlo poškozené ,vše vylité do balíku ,
Přesto že byla nalepkaNeklopit.
Doufám,ze učiníte nápravu.
Fotky se mne nepodařilo odeslat,snad se to podařilo mě dceři ,kterou jsem tímto pověřila . Jana KramnaReakce obchodu obalygastro.cz
Dobrý den, zboží evidentně poškodil kurýr PPL až na autě, těžko by ho Depo poslalo s potrhaným a promočeným balíkem. V takovém případě doporučuji ani zboží nepřebírat. Dnes v den reklamace jsem vám okamžitě nechal poslat novou zásilku, měla by dorazit zítra.
V případě jakýchkoliv dotazů jsme vám k dispozici. M. Šimák -
Zbozi stale nedorazilo. Obchod nekomunikuje
Reakce obchodu obalygastro.cz
Objednala jste si zboží, které bylo na objednávku. Tam je termín dodání vždy delší a je to u každého produktu uvedeno.
Děkuji M. Šimák