Vždy bylo všechno v pořádku.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme Vám za Vaše milá slova a za to, že jste si vybrala právě naši firmu. Je skvělé vědět, že dokážeme splnit Vaše očekávání. Těšíme se na Vaši příští objednávku a rádi Vám kdykoliv pomůžeme s výběrem.
- Nakupují pravidelně
- Dobré ceny
- Rychlé doručení
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Velké díky za Vaši krásnou recenzi! Vaše spokojenost je pro nás obrovskou motivací do další práce. Děkujeme také za Vaši objednávku a těšíme se, že se brzy opět potkáme!
- Přehlednost eshopu
- Expedice za celkem dlouhou dobu
- Zboží nebylo dodáno což mě hodně mrzí, ale vím, že to není chyba obchodu, ale odborného místa, které je momentálně uzavřeno z důvodu dovolené.
Určitě objednám znova.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Vaše milá zpětná vazba nás moc potěšila a motivuje nás k tomu, abychom stále zlepšovali naše služby. Děkujeme za důvěru i za to, že jste si u nás objednala. Těšíme se, až pro Vás budeme moci připravit další balíček. Expedice se už vrací do běžných 1-2 pracovní dny.
Nutsman -
- Podstatné zlepšení doby dodáním.
- Už není vánoční čas.
Lepší komunikace se zákazníkem.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi, která nám udělala velkou radost! Jsme šťastní, že jste ocenila kvalitu našich produktů i rychlost dodání. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Nutsman -
- Velký výběr, za přijatelné ceny.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení na portálu Heureka. Je pro nás potěšením vědět, že jste s našimi službami a produkty spokojená. Budeme rádi, když se na nás znovu obrátíte.
- Dlouhá dodací doba
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaše milé hodnocení a za důvěru, kterou jste nám projevili svou objednávkou. Jsme rádi, že jste byl spokojený, a věříme, že příště to bude zas o něco rychlejší.
Nutsman -
Rychlé a spolehlivé dodání.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Velmi si vážíme Vaší důvěry a krásného hodnocení, které jste nám zanechala. Je skvělé vědět, že jste s našimi produkty spokojená. Děkujeme za Vaši objednávku a těšíme se, že se brzy zase ozvete!
Kvalitni zboží,rychlé dodání
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za pozitivní recenzi, která nás opravdu potěšila. Jsme rádi, že jste si u nás vybrala a že jste byla s naší nabídkou spokojená. Doufáme, že se brzy opět setkáme.
Nutsman -
všechno v naprostém pořádku, doporučuji, budu nakupovat dál
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Vaše zpětná vazba je pro nás obrovskou motivací a dělá nám velkou radost. Děkujeme za objednávku i za to, že jste si našela čas podělit se o své zkušenosti. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
- Příznivé ceny, rychlé vyřízení
Super
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Mockrát děkujeme za krásnou recenzi! Jsme nadšení, že jste ocenila kvalitu našich produktů i naši péči o zákazníky. Budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
Nutsman -
Spolehlivost,zboží super,skvělý obchod. Vše na jedničku!
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaše milé hodnocení, které nás moc potěšilo. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou, a proto se už teď těšíme na Vaši další objednávku.
- Rychlé odeslání
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Velké díky za to, že jste si dala práci s recenzí na Heurece. Vaše krásná zpětná vazba nám udělala obrovskou radost. Děkujeme za Vaši objednávku a budeme se snažit nezklamat Vás ani příště.
Nutsman -
Mam raději větší možnost výběru, např. u sušených banánů si nevyberu.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že máte pocit nedostatečného výběru. Banán máme dle poptávky: lyofilizovaný, dále banánové chipsy i banánové plátky NATURAL. V případě potřeby se klidně obraťte na zákaznickou linku.
- slevy
- kvalita
- oříškové body mne baví :-)
- ani o žádné nevím, delší doba doručení mi nevadí, na kvalitu se vyplatí počkat a nakupuji často, takže mám zásoby
- možná jednu nevýhodu bych našel - hrozí velké přežírání výbornými produkty :-D
Jsem rád, že nutsman.cz existuje, je to mnohonásobně lepší, než nakupovat tyhle produkty v supermarketech - levnější i kvalitnější
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme Vám za Vaše milá slova a za to, že jste si vybral právě naši firmu. Je skvělé vědět, že dokážeme splnit Vaše očekávání. Těšíme se na Vaši příští objednávku a rádi Vám kdykoliv pomůžeme s výběrem.
Nutsman -
Mají výborně výrobky a dodání v pohodě
Nutsman -
Vaše gumové bonbóny miluji moje vnoučata, takže objednávám pro ně, ale občas si smlsnu i já. Jsou mov dobré a i cenově, takže děkuji a zůstaneme vašimi odběrateli. Benešová
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi, kterou jste nám zanechala na portálu Heureka! Vaše spokojenost je pro nás tím největším oceněním naší práce. Velmi si vážíme Vaší objednávky a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Rychlá komunikace i dodání
- žádná
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaše milé hodnocení a za důvěru, kterou jste nám projevili svou objednávkou. Jsme rádi, že jste byla spokojená, a věříme, že i příště pro Vás najdeme to pravé ořechové.
Kirstýna
Nutsman -
Rychlé doručení, dobře zabalené, všechny položky tam byly. Určitě objednám zase znovu. Za mě spokojenost.
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaši úžasnou recenzi, která nás opravdu zahřála u srdce! Jsme vděční za Vaši objednávku a rádi Vám kdykoliv pomůžeme s dalším výběrem. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Jo dobrý
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení! Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto nás těší, že jste s našimi službami a produkty spokojený. Budeme rádi, když k nám znovu zavítáte.
Super ceny za zbozi
Reakce obchodu Nutsman s.r.o.
Vaše recenze nám vykouzlila úsměv na tváři. Moc děkujeme za Vaši objednávku a krásnou zpětnou vazbu. Těšíme se, že se brzy opět setkáme!
Nutsman