Zboží jsem obdržela brzy. Semínka jsem dala naklíčit a už mají ocasky. Zítra je budu sadit. Doufám, že z ních vyrostou pěkné rostliny. Syn mi donesl semínka, ale byly stara a ani nenaklicily. Také pěstuje a má vždy pěknou úrodu, tak určitě budu mít i já z Vašich semínek takovou jako on.
Určitě budu ještě nějaké zboží objednat. Jsem spokojená.
Dekuji -
Rychlé dodání, vstřícná komunikace. Dávám palec nahoru
- Nic zatim nevyrostlo
ZAtim semena mrtva
- Nulová komunikace,klíčivost 1 z 9.
Žádné potvrzení objednávky,na zaslané zprávy nereagují. Nejhorší klíčivost za x let.
Rychlé dodání
Perfektní balení ...
- Cena a kvalita
rychlé vyřízení objednávky
- rychlost a spolehlivost - další se uvidí později
co se tyce komunikace ok.
- rychle dodani
- Skvělý borci co ví...
Nevím o ničem
- 1000% doporučení -vracíme se kvůli skvělemu a velice příjemnému nákupu. Už objednáváním začíná radost z nákupu - vyčerpávající informace ke každé odrůdě ,obrázky přesně toho co Vám přijde poštou. Seminka se 100%klicivosti (což u jiných shopu nebylo vůbec pravidlo i se semínky navíc ,tady chápu že být nemusí ) a také k teď už námi oblíbeným odrůdám ,které je radost zažít a prožít ,super rychlé dodání , balení a dárky k tomu jsou další radost pro fajnsmekry , tleskame ,fandíme a děkujeme!
- Vůbec žádná
- Super obchod
Maximální spokojenost
- Rychlost dodání, zboží skladem sem velice spokojen
Super
- rychlé doručení
- Vše včas. Krásné balení.
Děkuji za spolehlivý nákup.