- rychlé dodání
- skvěle poradí
- dobrý výběr zboží
- Moc děkuji nosítku.cz, které mi nakonec doporučilo jiné nosítko, vhodnejsi pro moji dceru - MoniLu. Paní mi nosítko zaslala na vyzkoušení a po zhodnocení, že nám sedí, jsem si koupila vlastní (MoniLu UNI). Nosítko je parádní:-)
Skvělá komunikace, nic není problém, moc příjemný personál :-) děkuju.
Jsem nadšená a velmi spokojená...už se moc těším, až v něm dcera posadí , moji malinkou vnučku Evelynku a vyrazime i s pejskem na procházku...ale je ještě malinká ..bude ji teprve měsíc..ale nevadí..do nositka doroste.... " CO JE DOMA , TO SE POČITÁ "...❤️
- Dobra kominikace s obchodem,rychle doruceni
- Skvělá komunikace a vstřícnost
Přehledný a velký výběr. Na e-shopu měli zrovna dovolenou, o které na něm informovali, i přesto hned po skončení dovolené mi pani psala e-mail, kde se ujišťovala, že o dovolené vím a že odesílají “až” teď. Toto je za mě úplně úžasný přístup k zákazníkům. Takže rozhodně doporučuji.
- rychlost doručení
- rychlost
- dobré ceny
- oceňuji možnost půjčení nosítka, abych si vyzkoušela, jak mi sedne
!!!DOPORUČUJI!!! Se službami jsem byla maximálně spokojená. Objednala jsem si 2 nosítka na zapůjčení, mezi kterými jsem se nemohla rozhodnout. Objednání a domluva naprosto skvělá, paní velice rychle a vstřícně komunikovala. Tak jak deklarují, platila jsem opravdu za dny, kdy jsem nosítko měla fyzicky doma mohla jsem jej tedy v klidu vyzkoušet.
- Ceny
- Sortiment
- Rychlost vyřízení
- Komunikace
- Rychlost doručení
- Komunikace
- Kvalitní věci za příjemné ceny
- Rychlé vyřízení
Hned v den zaplacení mi paní volala, aby mi dala vybrat barvy jednotlivých položek. Pak zboží odeslala a druhý den bylo u mě.
- Velmi rychla reakce obchodu na objednavku a rychlost dodani.
- Skvělá cena
Opravdu rychlé dodání, super komunikace, rada a pomoc po telefonu .. velká spokojenost. Doporučuji!
- Rychlé bezproblémové dodání
- Kvalita
- Profesionalita
- Přehlednost webu, velký výběr produktů, rychlé naskladnění, zaslání a doručení (i když byl ten týden státní svátek), komunikace a vstřícnost obchodu (paní mi volala, jestli nechci kvůli SS zvolit místo zásilkovny kurýra, abych měla nosítko doma dříve) a dle mého rychlého průzkumu i nejlepší aktuální ceny.
- Žádná
Doporučuji!
- detailní popisy a návody u výrobků
- Detailní popis zboží
- Rychlé dodání zboží
- Spoustu značek, jednotlivých modelů i barevných provedení
- Nepřehlednost - lépe uspořádat a filtrovat zboží
Vše na jednom místě, spoustu variant, možností. Dobré ceny plus jsme dostali dárek k nosítku. Doporučuji!
- Pravidelné informování o přijetí platby a stavu objednávky e-mailem
- Zásilka doručena do 48 hod (přes zásilkovnu)
- Balíček bezpečně zabalený bez zbytečných obalových materiálů navíc
- Možnost platby předem pouze kartou a bankovním převodem. Uvítala bych online platební bránu banky
Objednávala jsem nosítko Tula - Free To Grow (FTG). Materiál nosítka je velice příjemný a nepůsobí uměle, ramenní popruhy nejsou tak mohutné jako u ostatních nosítek, což jsem si přála. Nasazování je i na poprvé velice jednoduché a intuitivní, součástí balení je i velice podrobný foto-návod na různé způsoby nošení. Zatím nemám zkušenost s nošením miminka uvnitř, ale už teď si dovolím říci, že na mě nosítko působí velice bezpečně a pohodlně.
Nakupování na e-shopu bylo jednoduché a přehledné. Oceňuji velmi rychlé dodání, balíček dorazil naprosto v pořádku a nepoškozený (přes zásilkovnu)