- Příjemná a rychlá komunikace
- Rychlé odeslání zboží
Vše ok, zboží se mi líbí. Obchod doporucuji. Komunikace s obchodem byla milá a rychlá. Zboží dorazilo rychle. Spokojenost.
- rychlost dorucenia
- Přehledný web s dostatkem informací
- Kvalita
- skvělé poradenství kousek od Jihlavy
- velký výběr typů a dezénů ergonomických nosítek
- rychlé doručení
Moc děkuji ochotné paní majitelce, která se mně a dcerce věnovala a pomohla vybrat nosítko na míru našim potřebám. To jsem si následně v mnou preferované barvě objednala a za 2 dny jej měla doma. Monilu úspěšně využíváme, dcera je v něm spokojená a mě z nošení konečně nebolí záda. Díky moc!
Rychlé dodání
Super obchůdek, mají pouze související sortiment, takže vše přehledně. Komunikace nečekaně osobní, žádný robot a doprava lze vybrat to co mám poblíž práce, takže dobrý jen si nevybrat poštu - ale to je kapitola sama pro sebe.
Poradí s výběrem nosítka.
Skvělý produkt za dobrou cenu. Potěšil i drobný dárek k nákupu
- Rychlé řešení problémů s dodáním dané varianty nosítka dodavatelem, návrh řešení - vše vyřešeno po telefonu
Jsou na telefonu a volají, kdo jiný to dnes má? Co mají skladem fakt mají ihned k odběru. Vstřícní k dohodě a vyzvednutí i v nestandartní čas.
Vše ok
- Vše v pořádku. Oceňuji přístup, možnost půjčení a rady s výběrem.
Velmi příjemná a rychlá komunikace, vše dle předchozí domluvy... Děkuji a ať se daří
- Skvela komunikace, poradi i po telefonu
- Rychle doruceni
- Rychlost dodání, vše bez problémů
Vše ok
- Ochota při komunikaci
- Vysoká snaha řešit problémy
- Nevím
Celkově jsem s obchodem velmi spokojena. Hned druhý den po objednání paní z obchodu volala, že bohužel daný vzor je vyprodaný a dodavatel už ho nemá na skladě. Následně ochotně poradila výhody a nevýhody jiných vzorů. Asi po hodině opět volala, že se u dodavatele na skladě ještě jeden kus našel, tak zda chci ten původní. Poté volala ještě jednou, že toho má Zásilkovna moc a zda nechci změnit přepravce, aby to došlo do Vánoc. Opravdu vyaoká ochota. Velmi si toho cením a děkuji za nádherné a kvalitní nosítko.
- rychlost
- výborná komunikace
- dokáží poradit
- určitě to nebyl poslední nákup
Obchod vřele doporučuji, paní majitelka je velmi ochotná, vše vysvětlí, ukáže, poradí :-)
Rychlost dodání