jsem spokojená s komunikací s obchodem i s termínem doručení
Bleskove doruceni zbozi, idealni komunikace.
- kvalitní zboží
- přiměřené ceny
- rychlé dodání
- perfektní komunikace, příjemné jednání, prostě vše na 1*
vše na 1*
- vsetko tip top, rychly obchod, jasna komunikacia, platba aj v €, balik doruceny, pedantne zabaleny, doklady v peknej obalke so zelanim, s vybavenim som spokojna
- Výborná komunikace
- Velmi rychlé odeslání objednávky - druhý den jsem ji měla k vyzvednutí v Zásilkovně
- Kvalitní zboží za přijatelnou cenu
- Velmi rychlé a příjemné vyřešení zásilky do zahraničí přes email.
Rychlý kontakt, příjemné jednání se zákazníkem. Zboží je v naprostém pořádku. Objednávala jsem sukni v barvě pearl white a obávala jsem se rozdílu barvy oproti fotce v intertu. Obava byla neopodstatněná. Ve skutečnosti je tento odstín ještě hezčí. Balíček byl poslán do zahraničí a to velmi rychle. Vřele doporučuji tento Shop. Díky
perfektní
nádherné kvalitní oblečení, výborná komunikace, rychlé doručení, nemá to chybu, prostě super obchod
Mám z loňska dlouhý kabát a letos bundu vše SUPER
- rychlé dodání
- nemožnost vyzvednout si balík např. v Uložence nebo Zásilkovně
Reakce obchodu NORTH SHOP
velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí našeho doručení. Co se týká vyzvednutí zásilky na Uložence nebo Zásilkovně, tak děkujeme za upozornění. Při kontrole postupu objednávky nám opravdu vypadla možnost dodání Zásilkovnou. Dobírka na Zásilkovnu je zobrazená, ale samotná doprava ne. Škoda, že jste nás nekontaktovala přes objednávku, mohli jsme Vám doprav u upravit. Ještě jednou děkujeme za upozornění a hned to jdeme opravit.
S pozdravem,
Váš NORTH SHOP.cz -
- Zajímavý sortiment
- Vynikající přátelská komunikace
Maximální spokojenost :-)
- Rychlé dodanie tovaru,mám veľmi dobré skúsenosti
- Nesmírná laskavost prodávajících.
přehlený e-shop, rychlá doprava
- MAX spokojenost!
- Nevím o ní :-)
Všem doporučuji!
- Ze strany North Shop je cílem spokojený zákazník a dokáží porozumět potřebě zákazníka a hledat řešení!
- Velká vstřícnost a ochota věnovat čas při osobním výběru na prodejně.
- Bleskové odbavení objednávky.
- vynikající domluva
Originální design a skvělá kvalita!