- nízkou kvalitu zboží - objednala jsem si 1)skleněný pilník, ze kterého se již olupuje barva, 2)laky na nehty - jeden z nich má po zaschnutí zcela jinou barvu, než by se zdálo z internetu i z obalu (nikde žádné upozornění na změnu barvy) a 3) jednorázové tetování, které je málo pružné a i na kůži v místech, kde se nenapíná již chvíli po nanesení a zaschnutí popraskalo.
Jednání a dodej byly rychlé a bezproblémové, což však považuji spíše za samozřejmost u někoho, kdo provozuje internetový obchod. Ale... sebelepší zásilková služba a seberychlejší dodej nekvalitní zboží nevylepší.
Reakce obchodu Normain
Dobrý den, děkujeme za Vaše podněty, budeme se kvalitou zboží z doprodeje zabývat. Norma Zlín
- zbozi na obrazku vypada jinak nez ve skutecnosti
nedoporucil bych jej, uz jsem napsal zbozi je prezentovano zpusobem, ktery neodpovida skutecnosti, rekl bych spatne nafocene, vzory nejsou ve skutecnosti tak vyrazne
Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci, pokud Vám zboží nevyhovuje, s důvěrou se na nás obraťte, Norma Zlín -
Uvidíme, ted budu reklamovat zakoupene zboží, nefuhguje. Hodnoceni po reklamaci
Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci, samozřejmě se na nás s důvěrou obraťte, vše vždy vyřešíme k oboustranné spokojenosti. Norma Zlín -
- Zboží jsem objednala, nepřišlo mi, nikdo mě nekontaktoval. V dnešní době se opravdu divím.
Neschopnost
Reakce obchodu Normain
děkujeme za vaši reakci, objednávku na Vaše jméno neregistrujeme, nejspíš jste jí úspěšně nedokončila, pokud budete potřebovat se poradit jak na to, rádi Vám pomůžeme. Hezký a slunečný týden. Norma Zlín -
- Rozhodl jsem se nakoupit, proto že jsem Vás objevil nejblíže Ostravy. To jsem netušil, že úřadujete přes Prahu!
- Komunikace obchodu s bankou.
Jsem zklamán. Určitě nedoporučím!
Reakce obchodu Normain
Dobrý den, děkujeme za Vaší reakci, naše komunikace s naší bankou funguje na jedničku, nicméně mezibankovní komunikace nejspíš nikoliv. Pro rychlé expedice objednávek nejen u nás nevyužívejte bankovní převod ale online platby, to byste měl své zboží u sebe druhý den. Norma Zlín
- Parfémy v žádném případě ne!!
Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci, nicméně nemáme od Vás informaci o chybě v dodaných parfémech, ozveme se Vám na email. Norma Zlín -
- U nějakých výrobků dobré ceny.
- Komunikaci se zákazníky.
- Ze štětce na make-up vypadávají chlupy
Koupila jsem si tam sadu štětců a stíny.
Štětec na make-up je hrozný, vypadávají z něj chlupy. Štětce na štíny a na linky je uspokojivý.
Stíny vypadají úplně jinak než v realu, to se, ale dalo čekat. Stíny jsou málo pigmentované.Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci, Norma Zlín -
- Tak asi rychlost dodání...
- Slabiny ?? Že zboží, které tak rychle dodá má nízkou kvalitu.
Můj názor je takový, že cena se v tomto případě nákupu opravdu rovná kvalitě. Pokud chcete ušetřit, určitě zde nakupujte.. Pokud chcete alespoň nějakou kvalitu, nakupujte raději jinde ;-)
Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci. To nás velmi mrzí že jste nebyla spokojená, jelikož produkty které jste si zakoupila jsou velmi oblíbené a dokonce bez jediné špatné reakce. Norma Zlín -
- Mají tam dost zboží, ale asi nekvalitní
- Ale řasenka byla nepoužitelná, byla vyschlá, to samé lak na nehty.Nalepovací řasy 100% přírodní vlas 80 - Diva Nice tam nebyly.Oční stínová tužka automat 12 odstínů - Lady Ann-byla nefunkční a byla zlomená
Jsem dost naštvaná, vyhodila jsem peníze. Nebudu vracet, protože jsem zboží vybalila z původních obalů
Reakce obchodu Normain
mrzí nás Vaše zkušenost, naše pracovnice se na Vás obrátí, rozhodně by takový balíček k Vám dorazit neměl. Zajistíme nápravu. Norma Zlín -
- rychlost
- nelze vyzkoušet
rychlé, spolehlivé,
Reakce obchodu Normain
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi ale bohužel nerozumíme výslednému hodnocení vzhledem k Vašemu bodovému hodnocení. Určitě se Vám ozveme na email. Norma Zlín
Objednala jsem si kosmeticky kufrik a dorazil poskrabany a zoxidovany. Nechapu, jak si muze nekdo vubec dovolit takove zbozi v hodnote 700 Kc zakaznikovi zaslat.
Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci, naše pracovnice se na Vás obrátí a problém vyřeší, nejspíš se jednalo o chybu při výstupní kontrole, za což se velmi omlouváme. Norma Zlín -
- nevím
- Bez mého svolení mě prodejce zaregistroval na své stránky, bez registrace nebyl ochoten mi zboží zaslat, takže nedoporučuji !
už nenakoupím
Reakce obchodu Normain
děkujeme za Vaši reakci, registrace byla vykonána na základě Vaší emailové objednávky. Váš účet byl stejně jako objednávka smazán na základě Vašeho požadavku. Zboží jste nechtěla poslat vůbec, objednávku jsme nuceni zadat do systému abychom mohli zboží vyexpedovat ze skladu, tak jako většina Eshopů. Přejeme krásný den Norma Zlín -
- fotky
Reakce obchodu Normain
děkujeme moc za Vaši reakci, bohužel nemáme od Vás zprávu že byste nebyla spokojená s dodaným produktem, pokusíme se s Vámi spojit. Norma Zlín -
Zboží je předražené. Objednala jsem kosmetický kufřík za necelých 1300 Kč a dorazilo něco za co bych byla ochotná dát maximálně 600 Kč, potom ve srovnání s jinými obchody je to opravdu strašně drahé. Zboží vracet nebudu, protože by to byla komplikace, ale už si v tomto obchodě určitě nic neobjednám.
Reakce obchodu Normain
vše vyřešeno již po telefonu, děkujeme moc za Vaši reakci, jsme rádi že se dárek líbil. Norma Zlín. -
Objednala sem ale jednu vec s toho nakupu mi zamenily a poslaly jinou.
Reakce obchodu Normain
děkujeme za Váš názor, bohužel si nejsme vědomi že bychom Vám zaslali něco jiného a ani nemáme od Vás zprávu že by se tak stalo pod doručení. Pokusíme se Vás kontaktovat a zjistit kde se stala chyba a vše napravit. Norma Zlín -
- přehlednost, velké množství zboží za velmi výhodné ceny
- objednala jsem více než před deseti dny a zboží nedorazilo, kontaktovala jsem telefonicky obchod-bphužel neúspěšně
Reakce obchodu Normain
děkujeme za Vaši reakci, nejspíš se musí jednat o nějaké nerozumění, Vaše objednávka byla přijata dne 18.12, dne 19.12 byla odeslána a od 20.12 čeká na vyzvednutí na Vaší místní poště. Náš obchod nezaznamenal žádný hovor od Vás, ani email, tudíž jsme ani nemohli vědět, že máte problém s dodáním. Za komplikace se samozřejmě omlouváme, nejspíš Vám poštovní doručovatel nedodal informaci o uložení zásilky na poště. Do emailu Vám zašleme všechny náležitosti pokud si budete ještě zásilku chtít převzít. Norma Zlín -
Co se týče rychlosti dodávky, komunikace atd. nemám výhrad. S čím jsem velmi nespokojena je kvalita dodaného zboží. Z mé objednávky za cca 600Kč je k použití jen odlakovač na nehty. Razítkovací sadu na nehty rovnou po vyzkoušení házím do koše-vůbec nefunguje-špatně vyryté-na nehet se nepřenese téměř nic natož celý obrázek.Kvalita zboží mě odradila od dalšího nákupu. K objednávce jsem dostala dost dárečků-vzorků-za ty děkuji.
Reakce obchodu Normain
děkujeme za Vaši recenzi. Co se týče nespokojenosti se zbožím, za to se velmi omlouváme ale pro aplikaci laku na destičku, stěr a následné zdobení je nutné použít speciální lak, který má takovou gumovou konzistenci. Takový lak náš obchod bohužel nenabízí a aplikace klasického laku na nehty se moc nedoporučuje, jelikož je řidčí a nevydrží ve žlábku rytí na destičce. Samotné destičky jsou velmi kvalitní ocelové s úzkým vrypem pro jasný a ostrý otisk symbolu tak jak to má přesně být.
V případě dotazů k aplikaci či výběru zboží, se na nás neváhejte obrátit telefonicky nebo emailem, rádi Vám poradíme.
Norma Zlín -
- dobrá a rychlá komunikace i dodání zboží
- zboží není příliš kvalitní, po prvním použití téméř nepoužitelné
levné zboží, široký sortiment
Reakce obchodu Normain
Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci. Vážíme si Vaší upřímnosti. K výtce kvality, ano jsme obchod s cenově dostupnou a hlavně nepředraženou dekorativní kosmetikou. Ve Vašem případě se jedná o výrobky renomované České značky Jenny Lane a jejich oblíbených řasenek na vlasy, které již vyrábí v dané kvalitě velmi dlouho, reakce jsou na kvalitu a vyobrazení ve vlasech ve většině pozitivní. Prosím napište nám co přesně na řasenkách nefunguje, rádi vyjdeme vstříc. Norma Zlín
- Pohodlný nákup.
Reakce obchodu Normain
děkujeme za Vaši reakci, nicméně se Vás musíme zeptat pročpak nás nedoporučujete, když jste s námi spokojená. Norma Zlín -
- Žádné jsem nenašla.
- Protože toto zboží je nedostatkové u nás v okolí.
- Dlouhá dodací doba.
- Nevím proč bych doporučila nebo nedoporučila.Nemám žádné zkušenosti s tímto obchodem.
Protože toto zboží je u nás v okolí nedostatkové.
Žádné zkušenosti ještě nemám.
Proč né.Možná.
Nevím.Reakce obchodu Normain