- Rychlá reakce, dobrá cena, vstřícný přístup, rychlé dodání.
- Zboží jinde nesehnatelné do 3 dnů.
- Vzhledem k velké ceně platba předem na fakturu.
- zajímavá cena
- rychlost dodání
Vše v pořádku, příkladná komunikace a rychlost dodání
- Nejsou schopni garantovat termín dodání.
Reakce obchodu nncomp.cz
my se tu stále vlastně jen opakujeme :) termíny jsou orientační, a to vždycky, je to napsáno v mailu při objednání... Děkujeme za recenzi
- Rychlost dodání
- Ochotný přístup
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Nabízeli i v reklamách co jsem chtěl
- Dlouho (12 dnů), od potvrzení objednávky, se nic nedělo, až na můj dotaz odpověděli, že zrovna v den mého dotazu se dozvěděli, že zboží je nedostupné.
Ztráta času
Reakce obchodu nncomp.cz
Děkujeme za recenzi, ohledně dostupnosti - na vše důrazně upozorňujeme v objednávce, že se jedná vždy o orientační termíny (pro neskladové zboží samozřejmě) a pro přesnější data je nutné nám napsat. Nicméně i tak děkujeme za recenzi :)
- Seriózní jednání
- Výborná komunikace
Dobrá komunikace.
- velmi profesionální a vstřícné jednání
Příkladná komunikace. Všechno OK.
bez připomínek vše OK
- Vynikající komunikace a vstřícnost
- Ceny
Nestandardní komunikace. Ani po týdnu od objednání žádní reakce. Když jsem po týdnu objednávku (doprava přes PPL, platba na dobírku) rušil, bylo mi sice bez problémů vyhověno, ale zároveň mi bylo řečeno, že jsem si měl zavolat a domluvit se na termínu doručení. V dnešní době na toto už nejsem zvyklý.
Reakce obchodu nncomp.cz
V mailu po objednání je napsáno, že pro bližší informace k dostupnosti je nám nutno napsat. Objednal jste si tiskárnu, která měla dostupnost 4 týdny, po týdnu jste nám napsal, že objednávku rušíte a zároveň, že jste očekával dodání do 3-4 dnů... Bohužel, snažíme se i o zázraky (aspoň co se týče grafických karet, se nám to teď daří :) ) ale opravdu nejde všechno hned jak si představujete, a na co jste asi zvyklý :) Děkujeme Vám za recenzi, věřím, že příště budete spokojenější. MŠ
Super obchod!!!
- Vstřícnost jednání, ochota
Obchod vyšel vstříc i s výměnou hry, kdy došlo ke špatnému objednání z mé strany. Doporučuji!
Na webove strance bylo napsane doruceni do tydne....po 10 dnech jsem volala do obchodu a bylo mi receno, ze nevi kdy zbozi vubec budou mit na sklade.
Reakce obchodu nncomp.cz
Děkujeme za recenzi, ano je to pravda, ale na vše důrazně upozorňujeme i v objednávce, že se jedná vždy o orientační termíny a pro přesnější data je nutné nám napsat. Nicméně i tak děkujeme za recenzi :)
- dobré ceny
Vše na objednávku a i když je u zboží obvykle 8 dní,tak můžete čekat i měsíc...:-(
- dobrá cena
Vše v pořádku
- I přes problémy u dodavatel zboží dorazilo za poměrně krátkou dobu.
Doporučuji vyzkoušet.