Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Rychlé dodání zboži i komunikace.
Doporučuji.
- - rychlé vyřízení
- - skvělá komunikace
doporučuji
spokojenost -
- Skvělá domluva, zhotovení na přání.
Díky za skvělý svatební dárek.
- - skvělý svatební dárek
- - možnost osobního odběru
doporučuji
- Krásné šperky.
Výborná komunikace, zhotovení dle objednávky na míru.
- Obchod nezasílá na dobírku, neseriózní obchodní partner, inzeruje zboží, které neustále nemá. Komunikace velmi špatná. několikráte jsem odeslal objednávku, slíbeno, že prověří zda je zboží na skladě, už se nikdo neozval. Zboží nikdy nedošlo, zřejmě z důvodu dobírky, že by ho fakticky museli dodat. Nikomu nedoporučuji. Podle mě si ty oslavné komentáře píší sami.
Nikomu nedoporučuji.
Reakce obchodu NIKOLER s.r.o.
Vazeny pane anonyme Jardo,
je mi lito, ale zadnou objednavku jsme od vas neobdrzeli a jelikoz ve firme od 15.12.2013 do 1.1.2014 byla dovolena, nemohl s vami ani nikdo komunikovat, jak v teto lzive recenzi uvadite. Pokud to byl jen pokus o pomluvu (§ 184), bohuzel se vam to nepovedlo. Je mi lito, ale i my se musime proti podobnym narcenim branit. -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Výborná komunikace, rychlost doručení. Doporučuji.
- není co vytknout.
Zboží je nekvalitní. Konkrétně jsem objednala vitrínu s osvětlením a otáčecím systémem. Vitrína dorazila s olámanými plasty v rozích, poškrábaná. Musí se vyměnit žárovky, které vydávají takové teplo, že se škvaří plast okolo a rozhodně bych si nedovolila nechat vitrínu bez dozoru. Olámané rohy jsou možná chybou přepravce, ale vitrína nebyla dostatečně zabalena, takže není divu, že dorazila polámaná.
Reakce obchodu NIKOLER s.r.o.
Vazena pani,
dekuji Vam za komentar, byt jsem se Vam snazil vyjit maximalne vstric.
Co se tyka vyrobku sameho , nejsme v pripade dane komodity jeji zhotovitele /vyrobci/, tak ze bohuzel nemohu ovlivnit jeji funkcni vlastnosti (jako je svitivost ci pouzity material, apod.).
S vasim stanoviskem ohledne nekorektniho zabaleni bohuzel nemohu souhlasit, jelikoz vyrobek byl zabalen minimalne do 2 vrstev bublinkove folie, obsah vyplnen obalovym materialem a pote prepravovan v kartonove krabici, ktera byla opet vyztuzena “jutovinou”.
Navic jsem jeste prepravci “Ceska posta” zaplatil za sluzbu “KREHKE” a taktez vyrobek polepil napisy “FRAGILE”. (Mimochodem za tyto doplnkove sluzby jsem jeste postovne dotoval ze sveho).
To, ze Vam bylo zbozi doruceno s kosmetickymi vadami, se od Vas bohuzel dozvidam az z teto reakce.
Velice me mrzi, ze jste celou situaci resila negativnim hodnocenim, aniz byste nas predem kontaktovala a dane problemy (nedostatky) jsme mohli vyresit jinou formou.
Dekuji Vam za pochopeni. -
- Obchod proběhl přesně tak jak jsem si představoval.
Vše proběhlo tak, jak mělo.
- Pěkné zboží a rychlé dodání
Doporučuji