/Nafukovaci polstar za i s postovnym 550Kc je pouhy nafukovaci predrazeny igelitovy pytel z Číny a ani neodpovidá udavaným rozměrum /udaváte 70x50cm ale skutečný rozměr je 60x50 takže udávate nespravné udaje a klamete spotrebitele. Z techto duvodu Vas obchod nedoporucuji a varuji ostatni zajemce o nakup u Vas.
Reakce obchodu Netmedik.cz
ověřily jsme to a máte pravdu, po nafouknutí má polštář opravdu rozměr 60x50 cm a ne udávaných 70x50 cm. Již jsme kontaktovaly výrobce v Německu, aby upravil své balení a popis výrobku.
Vás kontaktujeme, ohledně nápravy tohoto nedorozumění z naší strany. -
Zboží bylo doručeno do obchodu, který má zavřeno z technických důvodu 10. a 11.10. a také v sobotu a neděli,
Reakce obchodu Netmedik.cz
bohužel toto nemůžeme ovlivnit je třeba před objednávkou kouknout na výdejní místo a jeho otevírací dobu.
Děkujeme za hodnocení -
Do dnešního dne obchod vůbec nereagoval, byť objednávku potvrdil.
Prodávají to, co nemají.
- zrušená objednávka
- Zboží objednáno před týdnem a stále není ani na cestě.
Zkušenosti s obchodem jsou dobré, jen zboží za moc nestálo.
- dlouhá dodací lhůta, bez sdělení stavu objednávky
- Zboží je hezky nafocené, ale realita je horší.
- Žádné informace o dodávce zboží
Objednávka potvrzena. Po pěti dnech bez informací o dodávce zboží mně na můj dotaz bylo sděleno, že zboží nemají. Objednávku jsem zrušil.
- Obchod nekomunikuje s průběhem vyřizování objednávky .
Po odeslání objednávky jsem dostal odpověď, že bude moje objednávka předána obchodnímu oddělení, které zjistí, zda je zboží na skladě a pak budu vyrozuměn. Přitom v nabídce bylo uvedeno. že zboží - doručíme do dvou dnů-. Ale zároveň jsem byl vyzván, abych zboží zaplatil na uvedený účet, i když jsem potvrdil platbu na dobírku. Objednávku jsem zrušil proto, že jsem nabyl dojmu, že tam máte asi pěkný bor*el, nebo jste obyčejní internetoví šmejdi. Loučí se s vámi váš V.M.
Reakce obchodu Netmedik.cz
email s platebními údaji vám byl zaslán, protože jste zvolil jako způsob platby bankovní převod. Následně jste nám napsal, že vaší objednávku chcete stornovat. Tak jsme vám objednávku stornovali.
NetMedik.cz -
Obchod nekomunikuje, zboží nedorazilo.
Nemohu hodnotit, zboží do dnes nemám!
Objednávka byla zrušena bez možnosti počkání na naskladnění zboží.
- Dostala jsem jiný Rašelinový termosáček než jsem objednala.Někdo si tam dělá co chce.Čekám až mi někdo pošle kód ať to můžu poslat bezplatní zpět a zatím nic.
Zboží zatím nedošlo.Proc ??????????
Obchod by neměl dávát na svůj web zboží, které není chopen dodat.
Reakce obchodu Netmedik.cz
ano měly jsme špatně uvedenou dostupnost vámi zakoupeného zboží, vaší platbu jsme zaslali obratem zpět na váš účet.
Děkujeme za reakci a víme co zlepšovat
Pěkný den
NetMedik.cz -
- Zboží skladem ale stále nedorazilo
Reakce obchodu Netmedik.cz
omlouváme se za delší dobu doručení, ale zboží bylo skladem u dodavatele, jak bylo uvedeno v eshopu. Tím se prodloužila doručovací doba.
Zapracujeme na tom
Děkujeme za zpětnou vazbu -
Stále čekám na zaplacenou zásilku, na kontaktní telefon jsem se nedovolal.
Reakce obchodu Netmedik.cz
déle to trvalo z důvodu že jste zakoupila zboží které jsme neměli skladem. Nemohli jsme vám ho bohužel dříve zaslat.
Vaše objednávka na vás čeká již na poště.
Vše by mělo být v pořádku
Pěkný den
NetMedik.cz