• Nakupuji pravidelně, vše v naprostém pořádku.

Jsem spokojená a obchod doporučuji, vše bylo v pořádku a objednávka brzy vyřízená

• není co dodat, vždy vše v pořádku

Objednávám zde už po několikáté a všechny výrobky jsou naprostá bomba! Nejen, že vše skvěle funguje, voní, ale také je to levné a ke všemu netestované na zvířatech.

Naprostá spokojenost s výrobky Astonish, určitě v netestovano.cz nenakupuji naposled.

Vše super jako vždy.

• Kvalitní produkty
    • rychlé doručení
    • super cena
    • netestované na zvířatech
    • dostupná drogerie
    • vůně

Kupuji pravidelně, jinde čisticí prostředky nenakupuji. Jsou netestované na zvířatech, tak má člověk dobrý pocit. Krásné vůně jsou jen třešnička na dortu. Vše co jsem vyzkoušela tak funguje jak má. Mají stále novinky, člověk si má problém vybrat, jak neví co dřív zkusit.

• Netestované na zvieratách
    • Veľa značiek na výber
    • E-shop nemá možnosť prepnutia meny na €.

Jeden produkt mi prišiel mierne rozliaty, ale kukuričná výplň to spracovala.
    Kozmetická čelenka je asi len na hlavy menšie ako veľkosť M - ledva som zapla okolo hlavy a teda príliš tlačí.
    Čistiace produkty ešte len budem skúšať, snáď nesklamú.

• Rýchle dodanie, super komunikácia

• Přehlednost obchodu
    • Popisky k výrobkům

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Zabaleno v bio a kvalitně
    • Kvalitní produkty
    • Celková spokojenost

• Skvělá komunikace
    • Myšlenka shrnutí produktů netestovaných na zvířatech
    • 2 produkty lehce vytekly do krabice, ačkoliv ta nebyla poničena

Skvělá nabídka obchodu, dobrá komunikace, rychlé odeslání a příjemná vůně produktů. Bohužel dva produkty (dezinfekce na prádlo) lehce vytekly do krabice. Z důvodu rozmočení krabice se ztížila doprava a bylo nutné opakovaně dopravce urgovat ohledně doručení.

• netestovane na zvieratach

Skvělá komunikace.

• Super je, že mám jistotu, že je vše netestováno na zvířatech a nemusím to zkoumat
    • Nakupováním zde, mám pocit, že tím podporuji Kateřinu Routovou, kterou velmi obdivuji za její práci
    • Bohužel není vidět hodnocení produktů, jde tam dát jen hvězdičky. Zajímalo by mne, proč někdo hodnocení dal nízké, případně vysoké, abych si mohla rozmyslet, zda to opravdu chci
    • Není u všeho podrobnější návod. Musím pak na jiný eshop, kde si najdu jak se to používá. A to mi nepřijde moc fér vůči tomu druhému obchodu
    • bohužel zmizela možnost platit přes mplatbu, což jsem využívala

První nakup a spokojenost. Líbí se mi jejich myšlenka. Fajn detail je třeba výplň balíku něčím, co není jen další plast, ale rostlinného puvodu a lehce rozlozitelne. Koupené výrobky zatím zkoušeny krátce, ale zdá se,ze vše funguje jak má.

• Výrobky netestované na zvířatech - pokud nechcete ubližovat zvířátkům doporučuji
    • Výborná cena (např. Astonish vychází lépe než známé značky, které nemají záruku netestovanosti)
    • E-shop je příjemný a přehledný
    • Dobrá a rychlá komunikace s obchodem ☺️

• Rychlé doručení
    • Produkty, které opravdu fungují
    • Netestováno na zvířatech!

• Neotestované produkty na zvířatech
    • Dostupné ceny
    • Funkční produkty

Vše naprosto v pořádku

Zakoupila jsem zde krémový čistič s bělidlem Astonish a opravdu funguje.
    Vyčistila jsem s tím spáry v koupelně a mohu jen doporučit. Odsrańovač skvrn od plísně jsem zatím nezkoušela.