- Rychle doručení, ochota
- Možnost dopravy přes balíkovnu zdarma
Doporučuji
spokojenost,nakupuji zde často,doporučuji
Vše v pořádku, doporučuji.
- dobrá komunikace se zástupci obchodu a rychlé dodání zboží !
Jako jediný obchod mají držák na iphone do mercedesu
Velmi rychlé doručení objednávky
Vše k mé spokojenosti
spokojená,komunikace o.k.
- Spokojenost.
Objednávka byla velice rychle vyřízena, zboží dodáno na poštu bez problémů.Vše k mé spokojenosti
Vše v pohodě
naprostá spokojenost
Rychlé vyřízení a dodání zboží.
- rychlé dodání
- dobré ceny
mohu doporučit
Rychlé doručení, zásilka obdržena v pořádku. Co chtít víc?
- Dobrý výber za dobré ceny produktov a poštovného
- Určité pomenovania produktov , hlavne pri výbere farieb a nemožnosť vidieť iné farby. Ak propagujete produkt ako multicolour zákazník by mal vidieť všetky dostupné farby nielen jednu
- Nemožnosť vybrať si farbu pri viacfarebných variantoch produktu
Reakce obchodu Net-market.cz
děkujeme vám za recenzi a za to, že jste nám poskytla zpětnou vazbu. Omlouváme se, pokud došlo k nedorozumění ohledně barvy produktu. Na našich stránkách u tohoto konkrétně Vámi zakoupeného zboží uvádíme, že fotografie jsou pouze ilustrační (výrobce více produktových fotografií nedodává) a přímo v názvu i v popisu zakoupeného zboží je uvedeno, že jdo o produkt, který se dodává v různých barvách (mix barev). Tato informace zřejmě unikla Vaší pozornosti. Váš podnět si bereme k srdci a zamyslíme se nad tím, jak lépe o tomto typu produktů v naší nabídce informovat.
V případě, že Vám barva dodaného zboží nevyhovuje nabízíme možnost zboží vyměnit za jinou barvu nebo jej vrátit. Peníze vám vrátíme v plné výši, pokud nejste s nákupem spokojena.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaše další nákupy!
S pozdravem a úctou,
Net-market.cz -
- skvělé ceny
- velký výběr zboží
- rychlost dodání
Spolehlivý obchod
Poštovní schránky kupuji už řádku let a děkuji tomuto obchodu, že je dobře balí a že mi dochází od nich zboží rychle a bez poškození.