- Hnusnej jak hovado
- Nedošel mi potvrzovací mail objednávky,tak jsem tam volal nikdo mi to nezvedl ,tak jsem tam psal mail nikdo neodpověděl, naprostá arogance.Darek mi poslali pouze odměrku a testovací balíček ne.
Reakce obchodu Neonkratom
Zdravím,
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
Na stránkách máme uvedené dvě telefonní čísla (pro jistotu). Snažíme se volat zpět, když zrovna nemůžeme, tak si nejsem jistý kde se stala chyba.
Podle čísla objednávky jsem dohledal, že jsme Vám na e-mail odpověděli za 16 hodin.
Dárek se dá vybrat na košíku nebo na pokladně, u Vaší objednávky ani na faktuře žádný dárek bohužel uveden není. -
- skvela komunikace
- rychla naprava chyb
- nespolehlivost- casto vam poslou neuplnou objednavku
- Nefunkcni produkty- hhc "elektronka" fungovala dva dny.
Reakce obchodu Neonkratom
Dobrý den Davide,
velice nás mrzí vaše špatná zkušenost.
Komunikace se zákazníkem je pro nás základ. Na hovory, e-maily případně kontaktování na sociálních sítích odpovídáme vždy do 24h, v ideálním případě do 15minut. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Předpokládám, že hhc produkt máte na mysli jednorázové vapo. Toto vapo není náš výrobek, jedná se o přeprodej z eighty8. Produkty odesíláme ve stavu v jakém nám dorazily. Můžete jej zkusit dát nabít, poté opět sbírat. Tyto jednorázové sbírky jdou někdy "dobít". Více bohužel nemůžeme poradit. Tento produkt je spíše pro začínající sběratele hhc. Jestli již sbíráte delší dobu, doporučujeme cartridge.
V případě, že máte nefunkčním hhc na mysli cartridge, tak pero jde dobít. Baterie je zde na více použití, stačí dokupovat cartridge. Nyní máme v prodeji ještě staré baterie, s nabíjením zde tedy opatrně ať nezalomíte konektor. Brzy budou nové baterie s nabíjením přes usb-c. Další způsob jak pomoci cartridgi je dát ji na topení. Dab uvnitř se zde zahřeje a může se vše lépe sbírat. Nyní jsme spustili prodej nových hhc cartridgí naší výroby. S cenou se zde dostáváme nejlépe na trhu a na kvalitě jsme také nešetřili. Doporučujeme tedy vyzkoušet tento produkt.
Omlouváme se za odeslání neúplné objednávky, jsme jen lidi a děláme chyby. V případě, že obdržíte špatnou objednávku, kontaktujte nás. Na naše náklady odešleme nové zboží včetně kompenzace. Stalo se Vám tak? Chcete zboží ještě doposlat nebo to bylo již uděláno?
V průměru za poslední měsíc odešleme špatně jednu objednávku z čtyřstovek. Tuto chybovost nepovažujeme za přijatelnou. Samozřejmě na tom pracujeme a snažíme se dostat na nulu. Bohužel dříve tato chybovost byla větší, často jsme střídali skladníky z důvodu nespolehlivosti. Stále tedy vše zlepšujeme k naprosté spokojenosti.
Chyby se snažíme především nedělat, když už se stanou, jde nám o jejich rychlou nápravu.
Děkujeme za vaši recenzi, můžete nás kdekoliv kontaktovat a po bližší specifikaci problému vše vyřešíme. Omlouváme se za vzniklé komplikace.
Přejeme pěkný zbytek dne,
tým Neonkratom (Matěj).