• Neprišiel mi tovar podľa objednávky

Reakce obchodu Neobyčejno

Se zákaznicí jsme mluvili, opravdu jsme ji v předvánočním ruchu bohužel poslali jiný typ adventního svícnu. Moc nás chyba mrzí, omluvili jsme se, výměnu zákaznice nechtěla.

Zakúpený tovar bol krásne nafotený na webe, v reále je výrobok nízkej kvality za premrštenú cenu. Ide o adventný svietnik.

Objednala jsem 4 druhy. Dostala jsem 2 béžové, jednoho bez zobáčku...

Reakce obchodu Neobyčejno

Dobrý den, moc nás Vaše špatná zkušenost mrzí. Museli jsme omylem zaměnit barvy. Pokud jde o ten zobáček, asi byl méně vytvarovaný a nevšimli jsme si toho. Je to ruční práce a nějaké nedostatky se bohužel mohou občas objevit i přes kontrolu. Vždy se ale snažíme situaci napravit. Mluvili jsme spolu po telefonu a odmítla jste, ale chtěla bych Vám ještě jednou nabídnout zaslání nových ptáčků, kteří budou v pořádku, případně není problém vrácení peněz za vadné výrobky. Kdybyste si odmítnutí rozmyslela, dejte prosím vědět, budeme rádi, že budeme moci situaci napravit. Ještě jednou se omlouvám a děkuji za pochopení. Kateřina Andreasová

Dne 26.6.2018 mi byl zaslán e-mail, že zboží bylo expedováno, ovšem do dnešního dne (10.7.2018) mi nebylo doručeno. Pokud by bylo předáno České poště, tato mi dnem převzetí zasílá oznámení o převzetí zásilky, což jsem dosud neobdržela a nemám ani zboží

Reakce obchodu Neobyčejno

Dobrý den, mrzí nás Vaše špatná zkušenost, avšak Vaši objednávku jsme poslali ihned druhý den po jejím přijetí. Chyba tedy bude nejspíš na straně pošty, už je to v řešení, jak jsme Vás telefonicky informovali.

• přehlednost, pěkné zboží
    • zřejmě jsem si vybrala špatné zboží - motýlci byli příliš tencí a při upevňování se dva rozbili - takže zklamání..

těžko říct, jestli doporučuji - možná jiné zboží by bylo lepší - nejsem nadšená..