Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• Nic
    • Více v popisu

Na tablet který jsem objednala synovi k Vánocům jsem čekala více jak 3 týdny. Poté co dorazil jsme zjistili, že je nefunkční. Podala se reklamace, řeší se téměř 3 měsíce a nemáme ani tablet ani peníze. Obchod se zpočátku vymlouval na servis a nyní ani nekomunikuje. Podáváme stížnost na ČOI a žalobu k soudu. Nehorázné toto chování

Objednávka i doručení vpořádku, jen chybí český návod a doklad o koupi. Ani faktura ani potvrzený záruční list. Mám obavu, že kdyby se s tím něco stalo bude problém to reklamovat.

• Neměli přehled o dostupnosti svého produktu
    • Dosud ještě ani nepřišli peníze zpět

Obchod proběhl bez problémů, doručeno kurýrem, vše v pořádku

• Rychlost

super rychlé dodání

• Dodání do 5prac. dnů
    • Nedodali návod k šicímu stroji v češtině jak uvádí v obsahu, ale v polštině. Psala jsem žádost na email o zaslání českého návodu, ale stále bez odezvy.

• Nekomunikují

Po 3 pracovních dnech kdy objednávku odeslal nepotvrdily dodání. Proto jsem prodejci zavolal a ten slíbil, že zboží zašlou nejpozději 3.4.2020. Následně jsem 6.4.2020 prodejci napsal email s dotazem, jak to vypadá s dodáním objednaného zboží. Opět žádná odpověď, proto jsem dnes objednávku zrušil. Obchod nekomunikuje, zboží u kterého mají uvedeno že mají skladem, skladem nemají. Nedoporučuji.

rychlý spolehlivý obchod

Mají na e-shopu zboží, které vůbec nemají skladem a vůbec je to netrápí.

Objednal jsem si hru. Požadavek byl českou nebo anglickou, dopsal jsem to do poznámky. Dorazila polská. Na svých stránkách uváděli, že hra má pouze polský návod.
    Jsou to matláci.

• rychlé vyřízení objednávky
    • Vše je v pohodě dokud nepotřebujete zboží reklamovat.

Obchod se zdál být v pohodě do doby vracení peněz za zakoupenou televizi, která byla odeslaná k opravě (vůbec nefungovala, nikdy nenaskočil obraz). V servisu byla déle než 30 dnů, po urgenci obchod sám zaslal formulář pro odstoupení od smlouvy. Pak zkusili TV znovu zaslat, doprava byla z naší strany zrušená, neboť jsme mezi tím zakoupili TV jinou. Tím ale veškerá komunikace skončila. Na telefonické dotazy se pracovník vymlouval, na písemné nikdo nereagoval. Takže teď mají televizi i peníze.

Nabizeny produkt obchod za uvedenou cenu nemel a objednavka byla stornovana.

• rychlé a solidní dodání

tento obchod doporučuji

• Zarabaju na aktualnej situacii produkt predrazeny ale fest
    • Mozu sa hambit ze zarabaju na nestasti ludi

VŠE v pořádku... Doporučuji všem!!

• Možnost levného odeslání zboží
    • Při změně výdejního místa dotaz, kam zboží doručit.

• Nejnižší cena, rychlost dodání
    • Nemyslím že je to přímo nevýhoda, ale nemám čas si stahovat faktury na PC, obvykle je přiložena u zboží...

Nákup doporučuji

• Dlouhe dodaci lhuty

Přesto že zboží nebylo skladem, byl jsem o tom vyrozuměn a v krátké době bylo objednáno a mě doručeno. Výhoda koupě byla, že zboží vifi sluchátko s mikrofonem jsem sháněl v širokém okolí a nikdo mi nebyl schopen jej nabídnout.