Přišel jiný nůž, než který byl vyobrazený na eshopu...

Obednaljsem si úplně jiný nůž ani nikdo nenepsal takže to co jsem si obednal jsem nedostal !

• Bohužel když máte problém a zboží chcete vrátit, na mail nikdo neodpovídá a telefon není dostupný. Na uvedenou adresu na webových stránkách nemáte zboží zasílat zpět. Divné ne?

• Obchod zasila promptne
    • Nabizi i kvalitni noze
    • Nezverejnuje negativni recenze
    • Obchod nabizi i nekvalitni, cene neodpovidajici noze, o cemz se nedozvite, kvuli nezverejnovani negativnich recenzi.

Znate-li dobre nuz, ktery se chystate zakoupit, nebo mate-li na nej duveryhodne pozitivini recenze, nebojte se nuz zakoupit. Pokud si nejste jisti kvalitou nabizeneho noze, radeji nekupujte. Kvuli politice nezverejnovani negativnich recenzi obchod nedoporucuji.

Dostal jsem jinou věc ,než jsem si objednal. A při reklamaci maji velkou srandu z toho ,že musí člověk neustále volat a nutit je k vydani potřebnych kodu pro vraceni zbozi zpet. V telefonickém rozhovoru se dozvíte jenom "a to cituji jejich slova" -- "nerozumím ,co po mě vlastně vůbec chcete". Následně lžou,ze nabízejí přepravu zpátky zdarma . Vymysli si kod ,který je neplatný a proto nejde zadat na zasilkovku,aby mohlo byt zboží doručeno kurýrem zpět.

• Zakoupeny zaviraci nuz byl vadny, po otevreni se nezaaretoval.

Reklamace trva uz tyden, dosud nebyla vyrizena

Reakce obchodu NEJostrejsiNoze.cz

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš názor.

reklamovaný nůž jsme od Vás dostali 4.září. Na vyřízení reklamace podle obchodních podmínek máme 30 dni. Nicméně, nový nůž jsme Vám odeslali 6.září i přestože nám dodavatel naši reklamace neuznal. Od pondělí 9.září zásilka je k vyzvednuti na Vámi zvoleném výdejním místě Zásilkovny.

S pozdravem,
    Tým NEJostrejsiNoze.cz

Sobchodem to má málo co společného. Výrobek je krám, sestavovaný známými dochtory a inženýry. "Lapovací lavice" je kus prohnutého plastu s jemným smirkem, takže se okamžitě prožízne. Dodané díly pro dochtory jsou jakžtakž, ale dodělávky ohýbaných drátů dělali někde v pralese.

Po úhradě převodem z účtu mi bylo na výdejně řečeno,že mám zaplatit hotovost tamtéž.Zaplatit tam i tam?Operátor potvrdill mou platbu,nebyl ale schopen zajistit prodloužení výdejní doby zboží.(Jeho čeština byla mizerná...)Staral jsem se sám.Příště budu nakupovat jinde!

• Bez komentáře.
    • Úroveň zabalení a bezpečnost přepravy zboží. Předmětný nůž neodpovídá značce firmy FOX.

Celkový názor na obchod je ovlivněn moji náročností jako zákazníka a sběratele různých nožů, zejména pak VICTORINOX. Nůž věhlasné italské značky FOX by měl splňovat určité standardní záležitosti.
    1. Byl vložen do igelitového pytlíku a nikoliv do přepravní krabičky s označením značky firmy FOX.
    2. Nebyl zajištěn přepravní pojistkou a tudíž byl pootevřený. Úplnému otevření zabránil igelitový pytlík, který nůž částečně prořízl, což svědčí o tom, že mechanizmus pro jeho otevření je slabý, což se projevuje i v praktickém použití.
    3. Na noži není žádné označení, že se jedná o zančku FOX.
    4. Nůž není naostřen.
    5. U nože nebyl žádný návod jak jej správně používat a ošetřovat. Jedná se zejména o funkci pojistky a jak nůž správně, zejména zavřít. Otevření napadne i laika. Já mám kliku, že všechno toto znám.

Ze všech výše uvedených důvodů zákazníkům tento obchod NEDOPORUČUJI, neboť nejsem přesvědčen o pravosti nože.

• Slusna cena
    • Zbozi dorazilo bez ookrabickyriginalni krabicky nuz byl zabalen do igelitu, bez uchytu na pasek

Telefonicky si overit co je prodavano jinak nekupovat

Velmi nepříjemná zkušenost, objednávka zatím nedorazila, komunikace ze strany obchodu je velmi žalostná a vlastně vůbec nevím, zda svůj nákup obdržím nebo ne...