- Spokojen
- měli vše co jsem potřebovala
výhoda
Určitě bych si zboží neobjednal kdybych dopředu znal kvalitu. Osnova z jemných vláken, prakticky průhledná, čemuž bude odpovídat i životnost.
Zatím nevyzkoušeny v terény, nicméně zpracování se zdá být na jedničku.
první můj nákup a byla jsem velice spokojená, zboží ,které nebylo na skladě jste vyřešili přeobjednáním jiného druhu, což mě velice potěšilo.
Rychlost dodání
- velký výběr i ve větších velikostech, nízké ceny
- trvá to několik dní, než začnou na objednávce pracovat, zboží přijde až po týdnu od objednání
Nakupuji zde již po několikáté, maximální spokojenost s cenami, s výběrem zboží, komunikace obchodu, vše v pořádku, jen ta rychlost jim trochu chybí. Rozhodně doporučuji
- ryhlé dodání
- přesně dle objednávky
Rychlé dodání, výborná komunikace, vše bylo ok.
OK ++++++++++++ :-)))))))))))))
- Nabídka
- pěkní tílka za velice příznivou cenu,rychlost dodání
- neznám
Budu v tomto obchodu určitě nakupovat častěji.
- Ceny
- Rychlost vyřízení objednavky
- dobrá komunikace
- delší doba doručení
- Nakupuji v obchodě často a vzdy spokojenost s vyřízením a komunikací
Jsem spokojený a budu nakupovat zase
Komunikace s obchodem dobrá. Při změnách vždy dávali hned vědět. Akorát mi místo půlnoční modré poslali navy. Tričko. Asi si mysleli že tomu nerozumím. ;-) a jeb9 má skladník problém s barvami což je u skladnika dost problém:-)
Zatím nemohu soudit. V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a jsem spokojena. Produkt, který jsem u Vás zakoupila jsem obdržela v pořádku. Příště zakoupím znovu. Co více dodat naprostá spokojenost.Jen, že tento úklidový přípravek již znám.
- Trička, která jsem sháněla, tu měli za téměř poloviční cenu, oproti ostatním eshopům
- Uváděli, že trička jsou skladem, ale po 3 pracovních dnech a to až na můj dotaz, mi napsali, že je budou teprve naskladňovat