Byla mi doručena polovina objednávky. Poslal jsem email s požadavkem doručení druhé poloviny, bez odpovědi. Na telefonický hovor reagovali, že o problému vědí. Od té doby žádná komunikace.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
Velice se omlouváme za komplikace s Vaší objednávkou. Dodávka chybějící položky v balíku je již na cestě k Vám.
- Klamavá reklama, dodání za 3 - 5 dnů
- zboží jsem okamžitě zaplatil, přišla odpověď, zboží bude na prodejně 30.10., ale kdy mě přijde na uvedenou adresu NEVÍM. To jsem to 16.10. objednal a zaplatil.
Spolehlivost za rozumné ceny.
- rychlé dodání
přehledná nabídka zboží
dobré ceny
rychlé vyřízení objednávky a přijatelná doba doručení -
Vše super
rychlé dodání zboží během dvou dnů
- široká nabídka
- nízké ceny
- dodací lhůta delší, než je uvedeno u položky
- žádná informace o prodloužení dodací lhůty
rychlost, cena
- Rychlost, kvalita, spolehlivost
- rychlost
- kamenná pobočka
- Rychlé odeslání, dobrá komunikace, kvalitní sortiment
- Malý výběr doručovacích společností
Jsem spokojen jak se službami obchodu, tak s dodaným zbožím
- Rychlé dodání.
- Rychlost a spolehlivost
- Bleskové vyřízení objednávky...super
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
děkujeme za stoprocentní hodnocení Vaší objednávky zboží. Jsme rádi, že Váš nákup proběhl zcela bez problému a v pořádku.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
Zboží bylo nefunkční (svitillny prakticky nejdou nafouknout a jedna z nich ani nesvítí) - a bez vysvětlení k němu byl přibalen další předmět (asi dárek? Nebo omyl?), který ani nevím, k čemu je dobrý.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
Je nám velice líto, že jste byl nespokojen s dodáním zboží z Vší objednávky a ihned jste dal negativní hodnocení bez reklamačního řízení nebo dohody.
Pokud jste dostal nefunkční či rozbité zboží, tak jsme to mohli nebo můžeme řešit klasickou reklamační cestou, to není problém.
Stačí zavolat nebo poslat email s fotkami a my bychom se pokusili o rychlou nápravu, tak aby jste byl spokojen.
Bohužel, dovnitř do každé originální krabice nevidíme. Určitě by jsme Vám naschvál neposlali poškozené zboží.
Pokud budete mít zájem o reklamaci Vašeho zboží, stačí poslat email s fotkami a reklamačním formulářem a my ihned zahájíme reklamaci zboží.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
čekám na sms kdy si mám zboží vyzvednout
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
omlouváme se za zdržení zboží Ve Vaší objednávce. SMS neposíláme. Dostanete oficiální email, že máte zboží připravené k osobnímu odběru. Dle nových informací, je zboží na cestě. Mělo by dorazit v úterý dne 27.8.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
- ačkoli zboží nebylo na skladě,bylo doobědnáno a obratem doručeno
- ryclost
- rychlost
- žádná
Velmi rychlá dodávka zboží, byzchybná.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB