Dobrý den
07. 12. 2024 jsem si objednal zbozi, dnes je 19.12.2024 a doposud to nemam. O zadnem hodnoceni zbozi nemuze byt ani rec dokud to nemam u sebe.
Jestli potrebujete hodnoceni dopravy tak 12 dni doruceni za me je trochu dlouho -
Byla mi doručena polovina objednávky. Poslal jsem email s požadavkem doručení druhé poloviny, bez odpovědi. Na telefonický hovor reagovali, že o problému vědí. Od té doby žádná komunikace.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
Velice se omlouváme za komplikace s Vaší objednávkou. Dodávka chybějící položky v balíku je již na cestě k Vám.
- Klamavá reklama, dodání za 3 - 5 dnů
- zboží jsem okamžitě zaplatil, přišla odpověď, zboží bude na prodejně 30.10., ale kdy mě přijde na uvedenou adresu NEVÍM. To jsem to 16.10. objednal a zaplatil.
Zboží bylo nefunkční (svitillny prakticky nejdou nafouknout a jedna z nich ani nesvítí) - a bez vysvětlení k němu byl přibalen další předmět (asi dárek? Nebo omyl?), který ani nevím, k čemu je dobrý.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
Je nám velice líto, že jste byl nespokojen s dodáním zboží z Vší objednávky a ihned jste dal negativní hodnocení bez reklamačního řízení nebo dohody.
Pokud jste dostal nefunkční či rozbité zboží, tak jsme to mohli nebo můžeme řešit klasickou reklamační cestou, to není problém.
Stačí zavolat nebo poslat email s fotkami a my bychom se pokusili o rychlou nápravu, tak aby jste byl spokojen.
Bohužel, dovnitř do každé originální krabice nevidíme. Určitě by jsme Vám naschvál neposlali poškozené zboží.
Pokud budete mít zájem o reklamaci Vašeho zboží, stačí poslat email s fotkami a reklamačním formulářem a my ihned zahájíme reklamaci zboží.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
čekám na sms kdy si mám zboží vyzvednout
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
omlouváme se za zdržení zboží Ve Vaší objednávce. SMS neposíláme. Dostanete oficiální email, že máte zboží připravené k osobnímu odběru. Dle nových informací, je zboží na cestě. Mělo by dorazit v úterý dne 27.8.
Dobrý den ruším obednavku
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
na základě Vašeho požadavku byla objednávka stornována.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
Obchod sám nijak nekomunikuje o stavu zásilky, odpověděl až po urgenci
Uvedená doba expedice (3-5 dní) je lež, tovar neměj skladem a tak čekáte a čekáteReakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
Velíce nás mrzí Vaše negativní hodnocení na Heureka.cz na náš e-shop nejlevnějšíTZB.cz. Prověřoval jsem Vaše ohodnocení objednávky 2024001871 z 19.5.2024, kde jsme zjistili naše chybné uvedení termínu expedice zboží a zdržení dodání při přepravě zboží od dodavatele. Váš podmět budeme dále vyhodnocovat, protože ani nás netěší, když je něco špatně a na kvalitě našich služeb nám velice záleží a chceme je stále zlepšovat!
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
nabízí zboží ktere nemají a stále ho mají na ínternetu
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
je nám líto, že jste byl nespokojen s vývojem Vaší objednávky. Již jsme Vám v emailové komunikaci vysvětlili, že se jednalo o administrativní chybu na webových stránkách u tohoto produktu zboží. Již jsme sjednali nápravu, aby k tomu už nedošlo.
Nedodržení termínu dodání.
Vážený zákazníku,
je nám velice líto, že jste nespokojen s termínem dodání zboží, ale nemáte pravdu. Zboží jsme Vám dne 9.1.2024 odeslali přepravní službou. Po novém roce jsme Vám zaslali informační email s termínem dodání 10.1.2024. Vaši objednávku jsme odeslali včas. Na přelomu roku probíhají různé inventury, jsou zavřené sklady a termíny dodání jsou delší. Ve vašem případě se tak nestalo a tak nebylo důvod pro udělení jedné hvězdičky za termín dodání, který byl splněn.
- slušný ceny
- velký výběr sortimentu
- co vyberu tak prý dodavatel nemá a objednávku obchod po čase zruší
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
je nám velice líto, že Vaše objednávka byla zrušena. Zboží , které jste si vybral bylo bohužel momentálně vyprodané, takže opravdu nelze dodat. Snažíme se zajišťovat i náhrady za vyprodané produkty, ale ve Vašem případě to nebylo možné.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
- Došlo téměř prošlé zboží a moji reklamaci neuznali.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
je nám velice líto, že jste byl nespokojen s Vaší objednávkou. Nicméně, zboží, které jste si objednal, jste ani nedostal, protože bylo vyprodané, proto se nejedná o prošlé zboží. Reklamace zboží nemohla proběhnout, jelikož ani nemohla vzniknout. Objednávka byla zcela řádně stornována na základě nulového stavu objednané položky jak na našem skladě a na skladě našeho výrobce.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
Žádné zboží jsem neobdržela, protože tento obchod měl v nabídce fontánu, kterou neměli již skladem.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
je nám velice líto, že jste byla nespokojena s reakcí našeho e-shopu. Bohužel zboží, které jste si objednala bylo momentálně nedostupné a vyprodané, jak na našem skladě, tak na skladě našeho výrobce. U tohoto typu zboží je potřeba si předem zjistit dostupnost, aby zbytečně nevznikaly komplikace jako ve Vaší objednávce.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
Komunikace 0, chápu, že jsou prázdniny, ale už to trvá opravdu dlouho. Lituji, že jsem zaplatil předem.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
zboží jste objednal ve čtvrtek 29.6.2023, ihned v pátek jste dostal emailem informaci, že zboží není skladem a předpokládané datum naskladnění k nám je 4.7.2023. Zboží bohužel dodavatel nedodal z důvodu svátků v 1. červencovém týdnu. Zboží bylo naskladněno na náš sklad až dnes, tj. 11.7.2023, ještě dnes bude zboží vyexpedováno. Bohužel i my jsme měli v období od 5.7. do 9.7.2023 celozávodní dovolenou. Omlouvám se za delší dodací dobu.
Lukáš Gruber -
- Sortiment
- Doprava
DPD z kapacitnich duvodu nedorucila zbozi do Alza boxu a nekdo se rozhodl zbozi ulozit do vydejniho mista. Vydejni doba je 5-14 nebot je to trafika. Musim si tam nekoho poslat :-/
Nesplnují termín a ani se nenamáhají to řešit, člověk tak neví, jestli se má poohlédnout jinde, je to nekorektní jednání
Byla jsem zklamaná, protože nabídka na netu vypadá lépe a navíc při objednávce ohřívače ELÍZ EL52 s kohoutkovou baterií přišel ohřívač EL 51. Už to mám namontovatované, ale nadšená z toho nejsem.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
je nám líto Vašeho zklamání.
Ověřovali jsme Vaši objednávku a skutečně jste si objednala ohřívač ELIZ EL 51, který Vám byl také dodán.
NejlevnejsiTZB.cz -
Už po druhe mi posunuly termin dodani a kdybych si nezavolal tak to ani nevim.
- zboží nebylo připraveno k výdeji tak jak bylo uvedeno na objednávce kupujícího
- prodávající nevyužil všechny možnosti k tomu, aby kupujícího informoval o stavu, že objednané zboží bude připraveno k výdeji v jiném termínu než bylo uvedeno v objednávce
- teatrální chování obsluhy výdejního místa při pokusu o převzetí zboží v den výdeje uvedeného na objednávce
- suma sumárum: moje první a také poslední objednávka u tohoto, v mých očích špatného hráče na trhu -
Prodavají 3W žarovky jako 6W. Až po mém upozornění zdoží vzato zpět s tím že je chyba na straně výrobce.
Objednal jsem zboží a zaplatil. Po té jsem obdržel email, že zboží není.