Zboží bylo doručeno v 6 metrových polykarbonát se musí teprve nařezat za ty peníze bych čekal že přijdou nařezané jednotlivé díly když si objednám nábytek tak teky nepřijde jenom dřevotříska s pilou
- Dobré ceny
- Nepošlou zboží
Těžko soudit, když po 6 dnech od objednávky zboží, které bylo skladem(dle systemu), ještě nepřišel ani mail, že by to předali dopravci
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
bohužel byla jedna položka nečekaně delší dobu nedostupná a proto se odeslání zdrželo.
Objednávky, kterých se výpadek týkal, jsme obepisovali a informovali zákazníky.
V současné chvíli máte již zboží doma. Ještě jednou se omlouváme za zdržení zásilky.
NP -
Zboží dorazilo poškozené díky nevhodnemu zabaleni. Poškození bylo vidět až po převzetí a rozbalení!
LFReakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
Dobrý den, pane LF,
nakupujete u nás již několik let a teď tohle...
Ano, může se stát, že se zboží přepravou poškodí.
V takovém případě jej obratem zaměníme a odesíláme znovu. Bohužel jste nám v emailu oznámil, že nemáte čas řešit reklamaci a nemáme zasílat dotazník. Dotazník chodí automaticky a mrzí nás, že místo času pro reklamaci jste si našel čas na nedoporučení a napsání této recenze.
NP -
Deska zdeformovaná roh zlomený.
Vážený zákazníku,
desku jste si přebíral osobně na prodejně. Pokud byla deska poškozená, neměl jste ji převzít. Nebo jste na poškození měl upozornit. Nic takového se nestalo.
Doplním i pro ostatní zákazníky, desku 2,1 x 3m zkrátka neodvezete osobním autem v kufru spolu s dalšími věcmi. Ani v roli.
Vaši recenzi tedy považuji za neoprávněnou.
Dne 9.4. jsem objednala Polykarbonátové pařeniště 100x60cm,
hned jsem uhradila i s dopravou 2138kč , zatím jsem neobdržela ani
potvrzení objednávky, ani pařeniště.
JSTE SNAD PODVODNÍCÍ?
PLATBU JSEM PROVEDLA NA VÁŠ ÚČET 2600285563/2010
VS 1022650754 F5LP-QATV-YZLP, 9920240666
Bohužel na vás není nikde telefonické spojení.
Žádám vás, abyste mou objednávku dali do přádku a objednané zboží mi co nejdříve zaslali. ZAVOLEJTE MI!!!
Alena Martincová, Na Dlouhé vodě 436, 28002 Kolín, mobil 724436737Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
Vážená paní Martincová,
proti Vašemu nedoporučení a 10% se musím důrazně postavit!
Pokud jste si dokázala na našich stránkách najít a objednat pařeniště, jistě jste si také všimla, že je SKLADEM U DODAVATELE, což znamená, že je na objednávku a k doručení do 10 pracovních dnů, jak je u poznámky UVEDENO. (Pařeniště máte již doma a to je 7.pracovní den od přijetí objednávky!!)
Po odeslání objednávky jste měla obdržet potvrzující email o přijetí a následně i o vyřízení objednávky. Pokud se tak nestalo, podívejte se do spamu, nebo hromadné pošty, nebo zkontrolujte, zda jste zadala svůj email správně.
A co se týká kontaktních údajů. Ty jsou napsané na hlavní stránce hned nahoře ba i dole, pak v každém potvrzovacím emailu a v záložce kontakty. Dokonce jsou uvedeny i zde na Heurece. Zřejmě jste velice málo hledala! Nebo spíše vůbec.
Máte-li schopnost se za svou recenzi omluvit (zejména za ty PODVODNÍKY!), můžete tak učinit na telefonech:
+420 737 303 451
+420 705 263 627
nebo na emailech:
[email protected]
[email protected]
Nejlevnější Polykarbonát
Petra -
- po více jak týdnu od zaplaceni mi zboží nedorazilo a ani se nikdo nenamáhal se ozvat
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
u Vaší objednávky došlo ke zdržení při naskladňování materiálu.
Omlouváme se za zdržení zásilky.
Příště se polepšíme.
NP -
Obchod jako takový určitě nebude špatný, ale služby navíc pro zákazníky, u zboží doprodeje, když už dál nemají snahu nařezat na požádání, jeden jediný řez, tak mi přijde jako neochota, cokoli navíc udělat, i když bych si to rád zaplatil. Takový přístup se mi nelíbí a tak skutečnost, že něco mají navíc, charakter obchodu nevylepší. Byl jsem tímto postojem značně zklamán.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
nedoporučení za jeden řez nás mrzí, ale bohužel výprodejové desky již dále neformátujeme. Je to u nich i uvedeno. Tedy nemůžete se na nás zlobit, že jsme desku o 10cm neseřízli.
Myslím, že jiní zákazníci mají opačnou zkušenost - kolegové ve skladu jsou ochotni seříznout i lišty, aby se zákazníkům vešly do auta a to je také neřežeme.
Mějte se hezky.
NP -
Dobrý den,při pokládce jedné desky po namontování na střechu a po odstranění ochrané folie jsem zjistil že je deska na několika místech poškozená,proto se chci domluvit o nějaké slevě.
Druhou desku jsem ještě neprohlížel,přes folii je nemožné poškození zjistit a při přebíraní od řidiče je to prakticky nemožné,byli jsme rádi že jsme desky v pořádku složili s auta a i při mírném větru je nemožné desky prohlížet a přes ochranou folii je stejně nemožné přijít na mirné poškození,to jedině na nějakém velkém poškození,kde by byla deska vyloženě prozažená úpně.Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
v první řadě je třeba upozornit, že jste si objednal desky z výprodejové kategorie - tedy desky druhé jakosti, u kterých je uvedeno, že "mohou být poškozené". Proto jsou tyto desky také výrazně levnější, než desky nové.
Dále, domlouvat se o slevě lze při poškození přepravcem ihned při převzetí a přímo s námi - telefon / email a ne v rámci veřejné recenze, která může být pro další zákazníky ukazatelem.
Vaši recenzi - nedoporučení - považujeme za neoprávněnou.
NP -
Polykarbonátové desky byly z výroby deformované, přes krycí folii to nebylo vidět. Reklamace mně nebyla uznána z důvodu špatné kontroly při převzetí - byla reklamace hlášena až druhý den.
zboží inzerují že je skladě a potom ho objednávají u dodavatele.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
Lžete, objednal jste zboží, kde je jasně napsáno skladem u dodavatele. Jednalo se o plexisklo za 457 Kč. Měl by jste se naučit číst pane ledvinko (jměno jsem napsal přesně jako Vy na objednávce)
Krásný den team Nejlevnější Polykarbonát.cz -
Ačkoli v inzerátu píšete dodání do 5 pracovních dnů, po objednání bylo psáno do 10 pracovních dnů a již je to 14 pracovních dnů od objednání a nic se neděje. Nikdo se neráčil ani ozvat, že objednávka bude opožděna.
Dobrý den, pane Václave,
zboží je pro Vás připraveno od 17.8. k vyzvednutí. Bohužel dle interních poznámek nám neberete telefony a ani sám jste nám nezavolal. Kontaktujte prosím sklad a domluvte si termín vyzvednutí.
Nejlevnější Polykarbonát -
Objednavka č.9920212652 jeste nebyla vyrizena,ještě mi neprisel ani potvrzovaci meil objednavky. Mikenda Jaroslav
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
Vaše objednávka byla vyřízena v následujícím týdnu od objednání.
Nerozumíme Vaší recenzi.
- Nemožnost platby kartou
- Nemožnost výběru dopravy
Vážený zákazníku,
nakupujete u nás již třetím rokem.. :)
Nemožnost platby kartou - možnost platby převodem (ano, netrvá to půl minuty, ale minutu), nemožnost výběru dopravy - tu máte - zvolíte osobní odběr a pošlete si svou dopravu. Bohužel se obávám, že Vámi vybrané desky Vám přiveze pouze náš přepravce. U kterého lze mimochodem platit i kartou.
NP -
Není možno nechat zkrátit hliníkové - U - profily na komůrkový polykarbonát - nutno koupit celé délky a pak je komplikovaná přeprava.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
ano, Vaše objednávka byla trochu zamotaná.
Bohužel, pokud byste dříve než recenzi napsal nám, že zboží stále nemáte, vše by bylo vyřízeno rychleji a bez komplikací.
NP -
Nemám co hodnotit zboží nebylo doručeno.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
zboží mělo bohužel zpoždění, protože došlo u přepravce k poškození jedné z desek. Obratem jsme zasílali novou desku k doručení. O tomto jste byl informován.
Škoda.
NP -
- polykarbonát v několika místech podélně polámaný
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
desky zasíláme v pořádku. Převzetí desky bylo dle předávacího protokolu přepravce také bez výhrad.
Pokud jste tedy převzal poškozené zboží a bohužel nás nekontaktoval, nemůžeme s tím nic udělat a proto si nezasloužíme Vaše nedoporučení. Pro příště bude lepší kontaktovat prodejce a ne Heureku.
NP -
- Ceny ty jsou lepší než jinde.
V tomto obchodě je velký problém komunikace. Na stránkách v době objednávky vše skladem. Po telefonu ano přijeďte vše připraveno. Při výdeji U profily nejsou (budou za 14 dní). Ty jsem musel shánět jinde. Samozřejmě na stránkách pořád mají skladem xx desítek kusů.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
ano, bohužel v průběhu objednávky došlo k vyprodání lišt. Naskladněny byly v co nejkratším čase.
Je nám líto, že jste se trefil zrovna do této chvíle a nejste s námi spokojen. Tak snad si příště vylepšíme reputaci.
NP -
zboží jsem objednal ( vše skladem) 7.5. a dnes je 17. 5. a ještě nedorazilo.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
ano, máte pravdu - zboží jste objednal 7.5. a protože bylo vše skladem - 10.5. bylo u přepravce.
Bohužel jsme od Vás nedostali zprávu, že zboží stále nemáte a proto dodávka trvá. Urgujeme přepravce a budeme Vás kontaktovat.
Mrzí nás, že jste namísto nedoporučení obchodu nekontaktoval přímo nás, abychom mohli situaci vyřešit.
NP -
- Lištu posílají jen šestimetrovou a tím je velmi nákladná doprava
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
cena dopravy se odvíjí od váhy a kraje doručení. Délka tedy nehraje roli.
Navíc v nabídce máme i kratší lišty. :)
NP -
Zboží mi nebylo doručeno . S řidičem jsem si sjednával dobu doručení , stále dobu měnil a nakonec mi sdělil ,že nestíhá a vrací zboží zpět do skladu a to jsem si sjednal v zaměstnání volno na celý den (13.4.) . S žádnou jinou doručovací službou nebyly takové problémy.
Reakce obchodu Nejlevnější polykarbonát.cz
mrzí nás, že díky dopravci, s námi máte takovou zkušenost. Třeba si u nás ještě objednáte a spravíme si reputaci. :)
Mějte hezký den.
NP