Dobré ceny.
Zboží jsem zakoupil 25.11.2022. Objednávka byla potvrzena ale zatím mě nikdo nekontaktoval a kamna nepřišla. Dnes 2.12.2022 jsem zkoušel volat ,jak to vypadá(tel.čísla jsou 3) ale zatím bez výsledku. Kamna píšou, že jsou skladem ale nikdo nekomunikuje.
- komunikace 0
I když bylo uvedeno u zboží -dodání za 20 dnů.
Zboží dorazilo mnohem dříve. -
Sporák v pořádku dorazil (dokonce s měsíčním předstihem před deklarovanou čtyř měsíční čekací dobou, která byla uvedena při nákupu), komunikace ze strany obchodu byla bez problémová - kontaktní linka funguje (paní v srpnu při objednávání daného zboží nám na ní potvrdila, že jsme správně pochopili, že čekací lhůta je uvedené 4 měsíce) ... ovšem vzhledem k situaci na trhu a mnohem nižší částce za toto zboží než u konkurence to bylo pro nás o.k. - na sporák jsme nespechali ... po objednání nám přišlo klasické potvrzení a před doručením nás obchod s předstihem informoval s datem a časem doručení, který byl dodržen (řidič dokonce přijel o půl hodiny dříve a byl tak ochotný, že bez problému nám pomohl sporák vynést z auta do schodů - až do chalupy do kuchyně)... tudíž obchod vřele doporučujeme a děkujeme
- prohlídka výrobku
- Velmi neprofesionální komunikace, nedodrží termín, nepošlou email o připsání platby, když slíbí, že se ozvou nebo alespoň sms, také se nedočkáte. Když už po několika týdnech zavolají, mění termín dodání a neberou na Vás ohled, neplaťte rozhodně předem, potom se snad celý proces dodání urychlí.
- Rychlé a profesionální jednání
- delší dodací lhůta
Není co dodat, nakupujte.
- Objednané zboží není skladem, objednávka odeslána. Každý den mne otravuje na jiných stránkách spam, že nemám dokomčen nákup. Tak nevím, co si mám o tom myslet.
Z důvodu spamování mého profilu na jiných stránkách (například na seznamu, ale i jinde) nadoporučuji se nikam na tento e-shop hlásit, ani povolovat cookies.
Dodnes nedodaly zboží,peníze zatím nevrátily.
- rychlé jednaní
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- i kdyz zbozi nebylo aktualne skladem o cemz jsem vedel jiz pri objednavani jeste se mailem omluvili s terminem predpokladane dodavky vic nez slusne jednani
- Jediní měli na skladu
- byla jsme spokojená jak přístupem,tak i dodáním zboží
Výhodná cena
Neznám termín dodání -
- Skvělá cena
- Spolehlivé dodání,kvalita za dobrou cenu.
- Delší čekací doba,ale jinak v pohodě.
- nejsou
cena dobrá