- žadné
je to podvodný obchodník láká na nízké ceny,pak ojednávku zruší a nabízí nezajimavé zboží!!!
Že jsem dostal jiné zboží než je na faktuře by se stávat nemělo, ale při velkém obratu je to pochopitelné, ale že po čtyřech pracovních dnech telefonování a mailování plných omluv vám operátor řekne že dopravu špatného zboží od vás objedná, tak to je už k na...ní. přitom jsem byl ujišťován, že doprava je objednaná na první den po reklamaci. Až intervence ve vyšších patrech tohoto podniku pohnula s vyřešením problému.
Jednoznačně NEDOPORUČUJI. -
- malo pneu skladem
zatim nevim
- Původně jsem se domníval, že hlavní výhodou bude nabízená cena objednaných pneumatik.
- Pak jsem ale vystřízlivěl, když se obchod začal vymlouvat, že pneumatiky již nemají na skladě a údajně k odeslání tedy vůbec nedošlo. Tomu se ale nedá věřit, když od dopravce (Česká pošta) mi již přicházela upozornění formou mailu i SMS o tom, že bude docházet k doručení.
Dávejte si všichni pozor. U nabízených pneumatik s nízkými částkami Vám s největší pravděpodobností nic nepřijde !!! Po těchto zkušenostech rozhodně NEDOPORUČUJI !!!
- nabízí něco a pak to nedodá, čekáme 10 dnů
- cenu
- je pouze zprostředkovatel
Objedal jsem zboží, které bylo údajně skladem a mělo být do 24 hodin doručeno, druhý den ale nedorazilo a až po urgenci byl upřesněn termín 10-20 dní, což je docela rozdíl. Chápu, že může někdo vykoupit poslední dvě pneu. O docela podstatné změně by ale mohl prodejce zákazníka informovat. Dostalo se mi ale slušné omluvy, a tak to může být jen shoda náhod že to nevyšlo.
Pokud to nemají skladem, tak to neobjednavejte, protože nejsou schopni to dodat ve slibenem čase. Jen natahuji klienta a trva to měsíc.
Dobrý den všem, nevím co bych napsat vyhledával jsem pneu na internetu a zaujala mne nabídka tohoto obchodu. V pondělí v podvečer mněli nabídku dodání do 2 dnů. Tak jsem hledal dále, kdy druhý den jsem se rozhodl je zde zakoupit, ale to už byla doba dodání do týdne, dobrá akceptoval jsem to a ejhle po týdnu kdy jsem zasla dotaz jak to vypadá s mou objednávkou, mi bylo zděleno že zboží není skladem čeká se na dodávku od výrobce, takže doba dodání bude 20-30 dnů i když v nabídce na internetu je stále doba dodání týden. Tak ať si každý udělá obrázek sám přeji hezký den.
Slibotechna, pneu měly být skladem.
Po týdnu čekání jsem se musel sám ozvat.
Odpověď neodpověď - žádná relevantní informace o datu dodání !!! Budu rušit objednávku . -
když zboží nemají mají o tom kdy bude zákazníka informovat
- Lžou v v termínech dodání.Na stránkách udávají do týdne a když zboží objednáte a po týdnu čekání pošlete dotaz tak odpoví že zboží bude skladem za 3-4týdny...
- žádná komunikace,vůbec nevím kdy by zboží mohlo přijít
Reakce obchodu NejlepšíPneu.cz
v případě, že nebyla Vaše objednávka vykryta a dodána, poprosíme Vás o zaslání čísla Vaší objednávky na náš email a rádi Vám termín jejího možného dodání prověříme.
Děkujeme -
- žádné
- Absolutně žádná komunikace. Zboží jsem objednal a vůbec nikdo se mi neozval a neřekl, jestli vůbec někdy bude.
Určitě nebrat.
Reakce obchodu NejlepšíPneu.cz
v případě nevykrytí Vaší objednávky Vás poprosíme obrátit se na náš email s číslem Vaší objednávky a rádi Vám prověříme termín a možnost jejího vykrytí.
Děkujeme -
- Velké mínus obchodu je že na dopravu používá českou poštu a ta je na doručování pneumatik příšerná. Nikdy vám nedoručí pneu tak jak má, takže garance doručení obchodem je nepřesná a nespolehlivá.
Pokud jste denně doma a máte čas čekat na to až se pošta rozhodne vám pneu doručit tak je to dobrý odbchod. Určitě vám ale nedoručí pneu jak píšou- pokud objednáte do 16hod. doručíme zítra - předávají pneu poště pozdě, takže vám druhý den nedoručí. Už bych si poštou nikdy nenechala pneu doručovat (a to je po několikáté).
- nespolahlivost
tyzden dopredu som objednal na konkretny termin dodanie (tovar skladom), a tovar dosiel az dva dni po termine, navyse postou, ktora pred dorucenim ani nezavola..
- velmi slaba komunikace, nepochopil jsem z jejich informaci na strankach, ze objednana sada pneumatik neni skladem a nebude tudiz do 24h dorucena. v komunikaci objednavky byl text: zbozi bude dodano dle informacich na strance (tam nic jineho nez 24h na zbozi skladem nebyl) - po mem telefonatu cca po 3 dnech mi bylo receno, ze zbozi bude dodano, ale az za dalsich 10dni
ceny jsou velmi dobre, treba si overit termin dodani
- Obchod si účtuje přepravu za každou gumu, přesto je zásilka doručena pouze svázáním 4 gum a tak vlastně bez možnosti manipulovat s gumou bez obav o ušpinění. Jsem zvyklá za nižší cenu kvalitnějšího balení každé jednotlivé gumy!!!!!!!!!!!!!!!
Sice rychlé, ale cenu si dorovnají v balném.Obchod si účtuje přepravu za každou gumu, přesto je zásilka doručena pouze svázáním 4 gum a tak vlastně bez možnosti manipulovat s gumou bez obav o ušpinění. Jsem zvyklá za nižší cenu kvalitnějšího balení každé jednotlivé gumy!!!!!!!!!!!!!!!
Objednala jsem si zimní pneumatiky BARUM POLARIS a dostala jsem letní pneu BARUM BRILANTIS, takže uznáte, že nemohu být spokojená. Ale než bych absolvovala reklamaci a riskovala, že nakonec nebudu mít ani pneu a ani peníze, tak si je ponechávám. Stejně ty letní bych asi za rok kupovala.
Ale štve mne, že člověk neobdrží to, co si objednal. Sbohem. Už nikdy u vás nebudu nakupovat.Reakce obchodu NejlepšíPneu.cz
velice se omlouváme. Tato záležitost se nechá vyřešit pomocí daný kroků:
KROKY VÝMĚNY ZBOŽÍ:
1 KROK - na Vaší adresu naše firma objedná a zajistí na vlastní náklady přepravu, která si toto zboží vyzvedne.
2 KROK- doručovatelská služba Vás bude kontaktovat a dané zboží si vyzvedne a vystaví Vám potvrzení o vyzvednutí tohoto zboží
3 KROK- zboží se nám vrátí zpět na náš sklad
4 KROK- po vrácení zboží jej naši skladníci vymění za správné a zdarma odešlou správné zboží na Vaší adresu opět doručovatelskou službou.
V případě zájmu o tuto výměnu nás stačí kontaktovat s číslem objednávky na náš email.
Děkujeme a za tuto chybu pří zasílání zboží se VELICE OMLOUVÁME. -
- žádné
- Dlouhá doba dodání. Špatná komunikace. Žádná omluva.
Nespolehlivý, dlouhá doba dodání, špatná komunikace, drahá doprava.
- Nabízí zboží které nejsou schopni dodat v termínu který udavají na svém webu.