Nikdy více! Pozdní dodání zboží, lživá komunikace. Určitě nedoporučuji
- Pomerne slusne, prehledne stranky
- Nedodrzeni dodaci lhuty. Z dodani do 24hod bylo 72 hodin bez jakehokoliv vysvetleni.
- velká slabina je v komunikaci, objednávku nepotvrzují, jen čekáte, až se vám ozve přepravní společnost, tak že vůbec nevíte, jak to s objednávkou je :-(
zboží měli nejlevnější ale co se týče potvrzení objednávky a další postup v objednávce byl katastrofální.
Požadovat za dopravu 6-ti pneumatik 600 Kč je podle mne neopodstatněné.
objednal jsem si pouze 1 ks letní pneu Matador,což samozřejmě "OBCHDNÍKŮM" nevoní, musí prodávat do páru, a tak se vymlouvají na nedostupnost od výrobce, cituji:
"tyto pneumatiky jsou u výrobce objednány s tím, že nám stále není znám a potvrzen termín dodání od tohoto výrobce a tak je možné, že se na dané pneumatiky bude čekat déle jak 14-15 dní, ale také to může být mnohem déle, za což se samozřejmě velice omlouváme. Pokud na pneumatiky spěcháte je možné objednávku zrušit a případně vybrat na našich internetových stránkách jiné, které jsou k rychlejšímu dodání, ovšem v počtu 2 kusů na jednu nápravu""
Je takovýto přístup k zákazníkovi v dnešní době ještě vůbec možný?? Nejlepší cesta zpátky do kolbenky... -
- Nedodrží dodací lhůtu do 24hod.
Použití České pošty jako kurýra, nezakládá jistotu dodání do 24hod.
- dodává rok a půl staré pneumatiky
- Slibeno doručení zbozi do 24 hodin. Toto bulo potvrzeno jeste emailem od Ceske posty, tudiz jsem byl druhy den doma, ale zbozi nedorazilo. V patek jsem byl v praci a volali, ze mi ho privezli domu. Na poste pry zasilku nemohou nechat, protoze je velka, pritom jsem platil za kazdou jednu pneu stovne zvlast a bezne si objednavam nasobne tezsi zbozi na postu a problem to neni. Nicmene po domluve presunut termin doruceni na pondeli, kdy dorazili cca o 2 hodiny pozdeji nez bylo domluveno. Dekuji, ale nikdy vice.
Nikdy vice, nevim proc platim za každou pneu postovne zvlast, kdyz to cele je zabalene jako jeden kus a na poste to nelze nechat, navic nefunguje doruceni dle domluvene lhůty.
- Zboží a cena v pořádku.
- Problém je doručovací společnost Česká Pošta.
Pokud bych si mohl příště vybrat jinou doručovací společnost než poštu tak bych obchod doporučil i dalším zákazníkům.
- rychlost dodání
- cena vzhlem ke stáří pneu
- poslal podstatně starší pneu než jsem požadoval
objednal jsem si pneu max. rok staré. Přišly mě pneumatiky vyrobené 26.týden rok 2012, podotýkám bez jakéhokoliv předchozího upozornění, narozdíl od přechozích čtyř eshopů, kde mě vždy zavolali, že pneu jsou staršího data než chci. Vzhledem k zimnímu nájezdu cca 5000km je nestačím sjet.
Solidní by bylo nabídnout slevu, místo toho bych měl platít 200Kč za vrácení (dopravu) a ješte mít starosti s balením a posíláním! -
- opakovaně nedodržuje termín dodání uvedený na internetových stránkách - místo uváděných 24 hodin 20-30 dni a to stále bez záruky
- Nízká cena, rychlá komunikace se zákazníky po emailu.
- Jediný dopravce - Česká pošta = tragedie.
Rychlá komunikace.Inzerují dobu dodání do 24hodin, na což jsem spoléhal, ale bohužel se tak nestalo. Zboží mi dorazilo až za 6 dní(byl v tom víkend a svátek). Česká pošta, z důvodu technických problémů, zboží nedoručila na první pokus. Za poštovné 400,- bych si představoval jiný přístup dopravce. Obchodník se omluvil, ale reklamace dopravy nebyla možná. Dokud nezmění dopravce, nebo nepřidají alternativu(PPL, DPD, GW, InTime,...) nic si tam nekoupím a rozhodně je nedoporučím. Minule jsem v jiném eshopu objednával večer a druhý den dopoledne byly pneu doma.
- Levné pneumatiky...
- Hlavně to že se jim nedovoláte!!! komunikují jen přes email!!!
Dodací lhůtu mají napsanou na hlavních stránkách dodání do 24hodin... skoro po týdnu mi napsali, že zboží bylo objednáno u dodavatele a že čekací doba bude déle jak 15dní!! A přitom v době nákupu byli SKLADEM!!! a pan mi tvrdil, přes email , že nebyli!!! Proto nedoporučuji!!!! V tom případě zboží jsem šla koupit jinam!!!
- největší slabina, jak jsem již psal je neschopná Česká pošta!!!!
- Komunikace se zákazníkem ohledně doby dodání
- Pozdní doprava přes příslib do 24 hod.
Pokud bude jediná možnost dopravy přes Českou poštu , nedoporučím dalším
- přehledné webové stránky
- Dlouhá dodací doba. Část zboží dorazila do 48 hodin od objednávky, zbylá část do 10 dní od objednání.
- Špatně skladované pneu, 2 bylo nutné hodně vyvažovat
- pro nasazení všech pneu na disky bylo potřeba tlakové dělo
+ přehledný web
- dlouhá dodací doba (přitom u zboží bylo uvedeno, že je skladem a expedice do 24 hodin) -
Objednávku jsem zrušil neboť od 13.10.do 24.10. jsem se několikrát snažil navázat komunikaci a zjistit kdy zboží dodají leč toto se nepovedlo.
- celkem příznivé ceny
- -minimální komunikace - po objednání zašlou potvrzení objednávky a pak se ozve až přepravce a to Česká pošta
- -v obchodních podmínkách mají uvedeno, že přeprava bude kurýrní společností, a že se řidič před dodáním ozve a upřesní čas dodání, ve skutečnosti byla zásilka předána České poště
- -u zásilky nebyla přiložena faktura, tu na vyžádání zaslali elektronicky s přednáškou o tom jak má faktura vypadat a co má a co nemusí obsahovat
Obchod neplní své obchodní podmínky , zboží dodá bez platného dokladu (faktury), takže se modlím, abych nebyl nucen něco reklamovat
Pro snad jen vcelu příznivá cena. -
- nabízí zboží, které nemaji skladem
radeji nakupujte na oponeo.cz