Zboží nedošlo!
- velký výběr zboží
- obrovské množství obalových materiálů na zabalení několika hraček, každá omotána 5x bublinkovou folii. Samožné bublinkové fólie vyplňovaly 2/3 veliké krabice, takže ekologicky dost katastrofa.
S obchodem jsem byla spokojena, ale znepokojilo mě extrémní množství použitých obalových materiálů, zejména bublinkové folie.
Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že Vás množství obalových materiálů zaskočilo. Chápeme Vaše obavy.
Interaktivní hračky jsou velmi křehké a jejich bezpečný transport je pro nás prioritou. Proto používáme větší množství bublinkové fólie, abychom zajistili, že hračky dorazí k Vám v perfektním stavu. Děkujeme za pochopení.
- Špatna služba
- Telefon neni spojen s mailem, mlivi jedno, piše jine
- Dlouhe čekaní na zboži
- Lžive informace na webu
Reakce obchodu Nejbaby
mrzí nás Vaše nespokojenost, bohužel do e-mailu jste psala jinou informaci než jste řešila s kolegyní po telefonu. Objednávku jste chtěla zrušit a na základě této skutečnosti jsme Vám zaslali nový slevový kód, který můžete uplatnit na novou objednávku.
V objednávce jste měla zboží, které bylo na objednání u dodavatele a dostupnost byla uvedena u jednotlivých produktů.
Tým Nejbaby.cz -
Pri platbě přes QR kód objednaného zboží bylo v platební bráně vygenerováno špatné číslo účtu. Platba odešla prostě jinam. Upsat jsem se nemohla, protože QR kod se samozřejmě generuje sám. Komunikace s obchodem proběhla, celou situaci jsem jim popsala. Jejich závěr byl: Vyřešte si to s bankou, žádná nabídka z jejich strany nepřišla.. Tím vše skončilo. Takže zboží jsem objednala jinde a stálo mě to několik telefonátů s bankou navíc. Chápu, že technické problémy mohou nastat, ale veškerá jejich snaha žádná. Prostě jen, že oni peníze nemají, takže zboží neodejde. Tak že děkuji...
Reakce obchodu Nejbaby
daná situace s platbou nás velice mrzí. Bohužel platba z Vaší strany neproběhla úspěšně. Došlo k chybě v komunikaci mezi Vaší bankou a naší platební bránou.
Z tohoto důvodu Vám kolegyně doporučila ověřit si stav platby přímo u Vaší banky. Jelikož platbu nemáme evidovanou, nemáme bohužel možnost ji z naší strany prověřit. Děkujeme za pochopení.
Tým Nejbaby.cz -
Nabízeli zboží skladem a bohužel to nebyla pravda
- zboží nebylo skladem a vždy jen datum kdy bude ale opět nebylo
- Nízké ceny
- Vyzvednutí na prodejně
- Týden čekání na zboží při vyzvednutí na prodejně je dlouho
Kvůli čekání jsem musela objednávku zrušit
Výrobek neodpovídá popisu je to kus látky takže kousek hadru
Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nejste s potahem na madlo zcela spokojená.
Potah je vyroben z kvalitního materiálu, kombinující pevnost bavlny s elasticitou elastanu. Tento materiál byl zvolen právě pro svou odolnost a přizpůsobivost.
Chápeme, že produkt nemusí vyhovět všem. Rádi bychom Vás informovali, že v případě nespokojenosti s nákupem máte možnost vrátit zboží do 14 dnů od zakoupení.
Tým Nejbaby.cz -
Objednala jsem nočníček pro vnučku, na kterém byl jasně zobrazen tučňáček. Poslali jste obrázek medvídka.
Reakce obchodu Nejbaby
mrzí nás, že nejste spokojená. U produktu je uvedeno, že obrázky se mohou lišit a dodáváme dle aktuální skladové zásoby.
Bohužel jsou nyní jen medvídci. Pokud Vám samozřejmě obrázek nevyhovuje můžete nám produkt zaslat a my Vám ho vyměníme.
Tým Nejbaby.cz -
po týdnu sděleno, že zboží není a nebude
Reakce obchodu Nejbaby
Dobrý den, mrzí nás , že nejste spokojena a omlouváme se. Bohužel zboží, které jste si objednala bylo na objednávku u dodavatele, bylo to uvedeno i u produktu. Dodavatel nám bohužel ale neoznámil, že zboží není dostupné a my to zjistili až po obdržení dodávky od tohoto dodavatele. Proto jsme Vám napsali se zpožděním , napsali jsme Vám 4. den po objednávce. Velmi se omlouváme. Pracujeme na tom, aby se podobné situace neopakovali. Pěkný den Nejbaby.cz
Zboží neodpovídá popisu
Reakce obchodu Nejbaby
Velmi nás mrzí, že Vaše zkušenost s námi nebyla uspokojivá a že jste s nákupem produktu nespokojená.
Zboží by vždy mělo odpovídat popisu a je nám líto, že tomu ve Vašem případě tak nebylo. Rádi bychom Vám pomohli situaci vyřešit. Prosím, kontaktujte nás na naší infolince [777911014] nebo na e-mailu [[email protected]]. Náš ochotný personál Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy a pomůže Vám s reklamací nebo výměnou produktu.
Děkujeme za pochopení
Tým Nejbaby.cz -
- Působí tak, že zboží nemají skladem a sami ho u dodavatele objednávají až po objednávce zákazníka
Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme za Vaši recenzi. Chápeme Vaše zklamání a rádi bychom Vám situaci objasnili.
Máte pravdu, že ne všechny produkty máme skladem. U každého produktu je vždy uvedeno, zda je skladem, nebo zda je k dispozici u dodavatele. V tomto případě byl Vámi objednaný produkt dostupný u dodavatele, a proto u něj byla uvedena informace "k dispozici u dodavatele".
Je nám líto, že tato informace nebyla dostatečně jasná. Omlouváme se za případné nepříjemnosti.
Všechny informace o termínu expedice Vaší objednávky Vám byly zaslány na Váš e-mail.
Děkujeme za pochopení
Tým Nejbaby.cz -
- Nabídka se tvářila, že zboží je na skladě a bude doručeno do druhého dne. Místo toho přišla druhý den informace, že zboží bude naskladněno o týden později. Objednané a zaplacené zboží zatím nedorazilo.
Reakce obchodu Nejbaby
Vaše objednávka obsahovala 5 kusů zboží, avšak skladem byly pouze 2 kusy. Z tohoto důvodu Vám nemohla být celá objednávka odeslána ihned. O této skutečnosti a termínu dodání zbývajících kusů zboží jsme Vás informovali v e-mailu s přehledem objednávky. Mrzí nás, že nebyla Vaše zásilka zatím doručena ikdyž expedována byla 31.5. Informace o odeslání zásilky, včetně jejího sledovacího čísla, Vám byla zaslána na Váš e-mail. V případě, že jste tuto informaci neobdrželi, neváhejte nás kontaktovat a my s Vámi situaci rádi vyřešíme.
Tým Nejbaby,cz -
- I když objednáte zboží skladem, tak ho skladem nemají ♀️
Reakce obchodu Nejbaby
mrzí nás prodlení v odeslání Vaší objednávky, bohužel ne všechny produkty z Vaší objednávky byly skladem a čekali jsme na dodání od dodavatele. Přehled objednávky jsme Vám zaslali a o termínu expedice jste byla tedy informována.
Tým Nejbaby.cz -
Capacky jsou na netu vyfocene jako modra a ruzova, prisly ruzove!
Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás nespokojenost s barvami. Prosím kontaktujte nás v rámci reklamace na e-mail [email protected] nebo tel. čísle 777911014 a určitě vše vyřešíme :)
- komunikace
Nejsou aktuální skladové zásoby.
2x přišel email, že mé objednané zboží není skladem, ať vyberu něco jiného, pak přišel třetí s omluvou, že se odeslání zpozdí.Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme Vám za Vaši recenzi a omlouváme se, že jsme bohužel neměli veškeré zboží skladem. Některé zboží bylo na objednání u dodavatele a dostupnost jsme zjistili až po objednání zboží. Věříme, že s ostatním zbožím jste spokojená.
Tým Nejbaby.cz -
- Uplynulo 10 dní, ale stále jsem produkt neobdržel. Doručovací štítek aktualizovali dvakrát a naposledy to bylo před 3 dny, ale stále nedorazilo
Reakce obchodu Nejbaby
kontaktovali jsme Vás na e-mail, že se nám bohužel nepodařilo doskladnit od dodavatele Vámi požadované zboží a platba za objednávku Vám byla již vrácena. V případě nejasností nás prosím kontaktujte.
Tým Nejbaby.cz -
- Pistole jsme koupili 2ks a obě po několika (cca 10) výstřelech nefunkční. NEDOPORUČUJI Praskne něco uvnitř a kus plastu vypadne ven z pistole.
Obchod asi OK, ale přímo toto zboží ,vyhozené penize
Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme za pěknou recenzi :) Pistole u nás můžete samozřejmě reklamovat, prosím kontaktujte nás na e-mail [email protected].
- Velký výběr
- Výhodné ceny
- Komunikace
Od 6.12. čekám na vrácení peněz z části objednávky, kterou jsem stornovala. Připomínala jsem se, ale stále nic. Jinak bych s obchodem byla spokojená.
Reakce obchodu Nejbaby
děkujeme za hodnocení a omlouváme se za prodlení v rámci vrácení přeplatku za objednávku, bohužel bylo uvedeno chybné č. účtu a proto se Vám platba opozdila, vše bylo již vyřešeno na zákaznickém centru dle e-mailové komunikace.
čekám na zboží
Reakce obchodu Nejbaby
objednávka Vám byla doručena dle informací sledování zásilky 21.12. a o termínu expedice jste byla informovaná.
Tým Nejbaby.cz