- Seriozni obchodnik,kvalitne produkti
- Delsi dobu dodani
Spokojenost,dobra komunikace,kvalitne produkty!Doporucuji!
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Rychle dodání, spokojenost se zbožím
- přehledná komunikace
- dodání zboží v prvním dnu odhadovaného termínového rozpětí doručení
- delší doba, než byla zásilka předána k expedici (o předpokládaném termínu doručení zboží je však zákazník předem informován)
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Na zboží jsem si musela počkat, protože to byla předobjednávka. Vše se trochu protáhlo, ale ze strany obchodu jsem byla o všem informována . No a nakonec jsem za trpělivost dostala i dárek , který moc potěšil. Všechno v pořádku
- Nekvalitní zbozi
Dobrý deň,
v prípade že máte nejaký problém s tovarom kontaktujte nás prosím e-mailom. Ak je na produkte nejaká chyba alebo si ho prajete iba bezdôvodne vrátiť bezplatne ku vám pošleme kuriéra a tovar od vás vyzdvihneme. Následne vám pošleme buď nový nepoškodený kus alebo vám vrátime peniaze, ako si len budete priať.
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
- v klidu domova objednáno
Bez problému dovezeno
vše bylo v pořádku
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
- vše proběhlo dle zaslaného e-mailu
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Koberec splnil očekávání, dobrý poměr cena/kvalita
Maximální spokojenost
Vše ok.
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Po urgenci nám byla objednávka doručena
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
- Bĕhoun do kuchyně vypadá dobře
- Dodání v termínu které bylo uvedeno
- Dopravce
Koupený bĕhoun je pěkný včetně obšití, vzor odpovídá. Dodání v termínu jak bylo uvedeno při objednávání.
Jediný menší problém byl u přepravce GLS který nedal vědět, že zboží má ani kdy mi ho přivezou. Naštěstí jsem byla doma. Zakoupený čistič koberců zatím nevyzkoušen.Reakce obchodu Nej-Koberce.cz
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Velmi dobrý výběr, několik velikostí jednotlivých koberců, dobře popsané zboží i tipy napomáhající k správnému změření a používání (podložka pod koberec). Rozhodně doporučuji.
Jen tedy doba dodání koberce byla šíleně dlouhá, ale stálo to za to čekání.Reakce obchodu Nej-Koberce.cz
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
- žádné informace o stavu objednávky
Dobrý deň,
vaša objednávka vám v najbližších dňoch bude určite odoslaná. Ospravedlňujeme sa vám za meškanie ale prepravná spoločnosť na nemeckých hraniciach stratila celú paletu nášho tovaru. Výrobca nám musel zásielku posielať znova. Z toho dôvodu sa to omeškalo.
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Bohuzel zbozi zatim nebylo dodano (obchod sliboval 5-10 pracovnich dni) - aktualne to vypada, ze budeme cekat vic jak mesic.
Sama jsem musela aktivne telefonovat s dotazem, jak to vypada, teprve na zaklade telefonatu se zacalo resit.Reakce obchodu Nej-Koberce.cz
Dobrý deň,
vaša objednávka vám v najbližších dňoch bude určite odoslaná. Ospravedlňujeme sa vám za meškanie ale prepravná spoločnosť na nemeckých hraniciach stratila celú paletu nášho tovaru. Výrobca nám musel zásielku posielať znova. Z toho dôvodu sa to omeškalo a určite sa to nezačalo riešiť až keď ste zavolala. Riešili sme to celý minulý týždeň a tovar nám bol odoslaný znova.
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Dodání ve 2 fázích, první - zboží bylo dodáno v jiné barvě čalounění, reklamace - vrácení, nová dodávka
Dobrý deň,
ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Na druhý pokus sa to už úspešne podarilo :)
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
Super domluva o potřebách zákazníka,skvělý výrobek.
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz -
- Co obchod slíbil to splnil
Nevím o žádné nevýhodě.
- Koberce přišly hrozně špinavé
- Jeden ještě od lepidla
Oba koberce přišly hrozně špinavé, jako kdyby rok ležely rozbalené v zaprášeném skladu. Bílý koberec byl spíš šedý, proto jsem ho vyluxovala vodním vysavačem a toho humusu a prachu tam, to bych od nového koberce opravdu nečekala. Už bych tu nic nekoupila.
Dobrý deň,
v prípade nejakých problémov s tovarom nás prosím kontaktujte a určite to vyriešime k vašej spokojnosti. Na kvalitnom balení si dávame naozaj záležať. Mohlo sa ale stať že kuriérska spoločnosť nejako poškodila obal balíka. Vtedy ale potrebujeme aby ste nám o tom dali vedieť a mohli sme to riešiť. Žiadny e-mail ani sťažnosť od vás neevidujeme. Taktiež v prípade že nie ste s kobercami spokojná môžete požiadať o bezplatné vrátenie tovaru. Vtedy pošleme kuriéra na vašu adresu a tovar od vás bezplatne vyzdvihneme. Následne keď k nám tovar dorazí budú vám vrátené peniaze.
S pozdravem tým Nej-Koberce.cz