- Rychlý nákup a doručení.
- Super ceny
Vynikající pristup, rychlé dodání, velká spokojenost
- Kvalita
- Rychlé dodání.
Vše rychle vyřízeno v pořádku
- Rychlé dodání a spolehlivost
- rychlost dodání, pěkně zabaleno
Zboží přišlo velmi rychle
Rychlé vyřízení objednávky. Super!
Jsem spokojená vždy
Zboží doručeno do dvou pracovních dnů do zásilkovny vpořádku. Jsem velmi spokojená.
Objednávala jsem zde už několikrát a vždy vše proběhlo k mé velké spokojenosti. Obchod doporučuji.
- Rychlost dodání
V e-shopu nakupuji pravidelně a jsem vždy velice spokojena.
- nemožnost zaplatit platební kartou při vyzvednutí zboží na pobočce - podotýkám, že terminál tam mají
- dlouhá doba doručování
Chtěla jsem podpořit místní firmu se sídlem v blízkém okolí mého bydliště, ne mega e-shop, který sídlí v Praze. Objednávku jsem si chtěla vyzvednout na pobočce. Objednávka byla doručena na pobočku až po 4 dnech a bylo vyžadováno placení v hotovosti, kterou v dnešní době běžně nenosím. Terminál ale samozřejmě na pobočce je. Údajně je to na e-shopu napsáno, ale v mailu ani ve výzvě k vyzvednutí žádná taková informace nebyla. Zvláštní zastaralé postupy... Neberou ohled na potřeby a preference zákazníka. Zboží jsem tedy nepřevzala a objednala ve velkém e-shopu. Sice ne oblastním, ale za to dodání do druhého dne, až domů, zdarma a ještě levnější cena za zboží. Příště tedy rovnou tam.
Reakce obchodu NaVlas.cz
Dobrý den, moc nás mrzí, že došlo k takovým komplikacím s Vaší objednávkou. Celý proces objednávky pečlivě zrevidujeme, abychom zjistili, kde se mohla stát chyba, protože se snažíme o rychlé a komfortní doručování.
Platba kartou je samozřejmě možná přímo na našem e-shopu, kde můžete využít všechny aktuální způsoby platby na trhu – online bankovní převod, Apple Pay, Google Pay, rychlé platby, GoPay peněženku a samozřejmě platby Visa a MasterCard. Co se týká platby při převzetí na pobočce, opravdu je uvedeno, že je možné platit pouze v hotovosti (viz screenshot: https://bit.ly/3YhCrHg). Důvodem jsou komplikace při zaúčtování těchto objednávek, ale na řešení již pracujeme a v prvním kvartále příštího roku bychom měli integrovat i terminály přímo na prodejnách (pobočky Praha a Bratislava objednávky s platbou kartou přijímají).
Pokud byste měla zájem o okamžité zakoupení stejného zboží bez nutnosti platit poštovné (byť doručení na naše pobočky je zdarma) nebo zbytečně objednávat online, můžete si jej zakoupit přímo na naší pobočce, kde je skladem, a platbu můžete standardně provést kartou.
Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá se zlepšovat.
S přátelským pozdravem,
zákaznický servis NaVlas.cz -
jeden přípravek teče :(
- Rychlý a spolehlivý obchod.
- opravdu rychlost a bezkonkurenční cena
jsem velmi spokojená!! Jeden den jsem objednala, druhý den jsem měla zboží dodané.
Jsem moc spokojená,příjemné jednání, objednávka rychle vyřízena
Dobrý obchod za dostupnou cenu