• žádná komunikace
    • popis neodpovídá zboží

Inzerovaný vánoční svícen měl být vybaven LED žárovkami, ale jedná se o běžné žárovky, při snaze o komunikaci s prodejcem žádná odezva, rozhodně tohoto obchodníka nedoporučuji

• Obchod potvrdí přijetí a zaplacení objednávky a tím končí. Informaci o expedování, předání dopravci žádné. Zboží tudíž nedorazilo a obchod hraje mrtvého brouka.

• Zboží objednáno a po pár dnech telefonát,že moje zboží vlastně nemají,tak jsem objednávku zrušila, myslím,že by se to stavař nemělo

Objednané zboží jsem si jela vyzvednout přímo do obchodu na základě informace, že má objednávka je připravena.
    Když jsem si chtěla zboží vyzvednout, zjistila jsem, že mnou vybrané druhy kufrů vúbec nejsou a pracovník se mi snažil podstrčit dva úplně jiné druhy kufrů s tím, že jsou přeci modré.
    Takže jsem jela na prodejnu úplně zbytečně. Pokud dodavatel neměl mnou objednané zboží, očekávala bych, že na tuto skutečnost upozorní.
    Pokud chcete zavolat na prodejnu nedělejte to, po několika minutách je hovor vždy přerušen a vypadne.

• NEDOPORUČUJU obchod neodpovídá a nebere hovory , 0 komunikace po tel , mailu , msg. Kufry jsme objednal jinde kde si váží zákazníků a komunikuji ihned a mnohem lepe

NEDOPORUČUJU obchod neodpovídá , nekomunikuje a nebere hovory , 0 komunikace po tel , mailu , msg. Kufry jsme objednal jinde kde si váží zákazníků a komunikuji ihned a mnohem lepe .

Nabídka zboží které nemohou poslat.

V sobotu bylo při zadání objednávky uvedeno, ze dorazí v úterý 6.8. Potřebovala jsem svicky na pohřeb.

• nedodani objednane zbori baterie misto 48v jen 24v

• přišlo jiné zboží než jsem objednala
    • zákaznická linka nezvedá telefon

• Nevím snad jen že lze platba při převzetí a osobní vyzvednutí
    • Obchod na mě neudělal vůbec dobrý dojem, první pocity po objednávce dobré, dokonce se mi i sami ozvali s tím že nemají redukci do zásuvky,řekla jsem OK do pátku, bylo pondělí a od té doby ani zpráva,ani telefonát , na mé telefonáty nic a kufry které jsem měla na dovolenou, na které jsem nyní jsem ani neviděla. Jsem ráda že jsem neplatila dopředu.

Nespolehlivý , už bych nikdy neobjednala a MEDOPORUČUJI

10.7.2024 jsem objednala, hned zaplatila a dosud nic neobdržela

Obchod se vůbec neozývá. Možná, že je celozávodní dovolená nebo všichni utekli na jih k moři. Na webu o tom ani zmínka.

• Do obchodu se nelze dovolat
    • Na email neodpovídají
    • Nelze zjistit, jak je na tom vaše objednávka
    • Napíši vám, že děkují za zaplacení objednávky, přitom je na dobírku
    • Píši, že se ozvou až odešlou objednávku, nikdo se ale neozve a místo toho vám pošlou dotazník, jak jste spokojení
    • Místo objednaných kufrů přišla kniha

Psáno bylo 2 baterie, dorazila pouze 1.

• cena, rychlé doručení
    • Nekomunikace obchodu

Zboží přišlo znehodnocené, rezavé madlo na příručním zavazadle, odlepená přepážka v malém kufru a celkově odřené a špinavé madla kufrů, trčí z nich nitě, celkově to vypadá jako kufry, které už někdo používal a ne jako nové zboží, jak to prezentují na stránkách. Velice mně obchod zklamal, nedoporučuji. Psala jsem email, ale dodnes nikdo neodpověděl.

Zboží bylo sice doručeno včas, ale největší kufr ze sady měl rozbité držadlo.
    Po reklamaci jsem kufry odeslala zpět, zakoupila jsem si jiné, ale platila jsem znovu dopravu a peníze za poslání kufru zpět jsem také nedostala.
    Krabice vypadala, že procestovala půl republiky a inzerované nosné prvky pro lepší manipulaci také chyběly. Balík má více jak 10 kg a špatně se přenáší.
    Víckrát si zde neobjednám.

• Rychlé dodání.
    • Obchod se mnou nekomunikuje , psala jsem již 2x a bez odpovědi. Při objednávce jsem se dotazovala, zda se opravdu jedná o 2 sady stěhovacích pásů, které jsou určeny pro 4 osoby,které budou stěhovat. Nebylo mi odpovězeno, ale pásy mě poslaly ,ale v balení je pouze 1 sada, se kterou můžou stěhovat pouze 2 lidi. To, že sada obsahuje 4 kusy,ale ty patří k sobě a jsou pouze pro 2 lidí...tak je to mylná informace a tento pás mě přišel velmi draho. Za tuto cenu bych měla stěhovací pásy pro 4 lidi a ne jenom pro 2.

Vše se dá řešit, vždy může vzniknout jakákoli chyba,ale co nesnáším je,když se mnou firma nekomunikuje.

• Rád prodává kšunty a bere peníze
    • Po dodání nekvalitního zboží přestane komunikovat .

Bohužel jsem si nepřečetl hodnocení ostatních , tak že bych řekl , že se jedná o obchod slušně řečeno , zaměřený na obírání důvěřivých lidí o peníze .

• Rychlé dodání
    • Obchod nereaguje na emaily, ani není možné se spojit telefonicky
    • Nikde není informace, na jakou adresu zaslat zboží při odstoupení od smlouvy

• obchod se zatím ani neozval a zboží nebylo doručeno