Je to vcelku OK. Můj nákup měl sice drobnou chybičku na kráse, ale včas to
sami zjistili a slušně se omluvili. Takže konec dobrý - všechno dobré.
Zákazníka si váží, sortiment a služby jsou v pohodě. Takže směle nakupujte. -
Dobrá komunikace,nízká cena kvalitního zboží.
- Rychlost a komunikace.
- Neví vůbec co prodává...
Objednal jsem si dvě baterie Hitachi BCL 1815 18V 1,5 Ah, dodali úplně jiný typ i velikost. Omluvili se, že udělali chybu, baterie vzali zpět a dodali nové, zase úplně jiné !!! Úplně mimo !!! Vrchol všeho byl, když mi přišel mail jak jsem spokojen s dodávkou a v mailu byla moje objednávka se správnými bateriemi i obrázkem. Když jsem tam zavolal a zeptal se, jestli si dělají "prdel", tak jsem se nakonec dozvěděl, že tento typ baterií vůbec nevedou!!! Zástupce Hitaschi...šílené!!!
Reakce obchodu Naradixxl
ano,zákazník má pravdu.Požadoval baterie,které již nejsou několik let v nabídce se stroji.Objednávka nedávala smysl ani finančně,kdybych si všiml lépe,co zákazník požaduje,tuto objednávku bych mu rozmluvil a nabídl rovnou nový stroj i s bateriemi,což by ho ve výsledku vyšlo i levněji.
Nicméně musím dodat,že to byla moje chyba a měl jsem objednávce věnovat větší pozornost.Někdy i chybujeme
Zákazníkovi se omlouvám
Svoboda Nářadí XXL -
Rychlost dodání.
- rychle a kvalitne
rychlost vyřízení, vstřícnost k zákazníkovi ... palec nahoru
- Skvělá komunikace a perfektní domluva
- Výborný přístup při řešení problémů a úžasná ochota prodejce
- Výborná nabídka zboží a přívětivé ceny v daném segmentu
- Velice rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží
Jsem naprosto spokojen. Skvělý obchod a prodejce je člověk na svém místě, jak co se týče obchodu, tak technicky a znalostí zboží a potřeb zákazníka. Ve všem vyjde vstříc a domluva je prostě skvělá. Vřele doporučuji. Precizní a rychle vyřízení objednávky a dodání zboží je také chvályhodné.
- Rychlá informace o zboží, kvalitní jednání s majitelem obchodu, pohotová nabídka podobného sortimentu.
- Ceny a zatím bezproblémovost
Rychlé jednání, profesionalita, možnost parkování u kamenného obchodu.
- Nedorazilo a o objednávce nic nevím, manžel zkoušel volat, ale nedovolal se.
- Rychlá expedice zboží
- rychlé vyřízení objednávky
SKVĚLÉ ZKUŠENOSTI
Nabízená bruska měla být s diamantovým kotoučem ale přišlo to s obyčejným řezným kotoučem, takže klamavá reklama.
Reakce obchodu Naradixxl
Dobrý den,u zmíněného produktu jsme měnili administraci.Diamantový kotouč jsme nahradili řezným kotoučem v názvu zboží,bohužel v popisu jsme opomněli.Je to samozřejmě naše chyba za kterou se omlouváme.Rozhodně ale nebylo úmyslem klamat zákazníka,ten ostatně může zboží do zákonné lhůty vrátit bez udaní důvodu
Nářadí XXL -
Skvělá komunikace
- Dobrá a rýchla komunikace
Rýchlá a dobrá spolupráce, můžu jen doporučit. Klena
- velmi dobrá a odborná komunikace