- Rychlost . cena
Jenom mohu doporučit.
- Spolehlivost
- Levnost zboží
Doporučuji
- solventnost, velkou nabídku zboží,rychlost dodání
- nezám slabin
doporučuji
- - Rychlost dodání
- - Platba převodem
- - Dobrá cena
Doporučuji.
V mém případě klaplo vše na jedničku. Jednalo se o zrcátka, tudíž choulostivé zboží, ale vše dorazilo v pořádku. -
Zboží bylo levnější nežli v jiných obchodech,
doporučuji nákupy v tomto obchodě. -
- Rychlost,zboží bylo pečlivě zabaleno.
- O žádných nevím
Jednoznačně spokojenost !
- dobré ceny z pohodlí domova
- vyzvednutí zboží osobně
určitě doporučuji
na další nákupy se těším -
- Dobre ceny a pruznost v odeslani zbozi proste super jenom muzu doporucit.
- Nezjistil jsem zadne slabiny.
Tento obchod muzu vrele doporucit proste supr.
- NAPROSTO SKVĚLÁ KOMUNIKACE S OBCHODEM, NA INTERNETU NAKUPUJI VELMI ČASTO A TOHLE BYLA ASI TA NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ A NEJPROFESIONÁLNĚJŠÍ KOMUNIKACE VŮBEC.
Jsem nadšen přístupem prodávajícího, nevím jestli jsem měl pouze štěstí, že jsem se dovolal na profesionála a velmi ochotného člověka, ale můžu jen doporučit.
Skvělé ceny, možnost osobního odběru, bez dalších nákladů, rychlost a profesionalita!
Jak jsem ale zmiňoval, nejvíce mě nadchla skvělá komunikace s obchodem. Zboží jsem potřeboval co nejdříve a prodávající byl ochoten mi i malou zásilku dovést urychleně na prodejnu a já ji tak měl k dispozici velmi rychle. O všem jsem byl informován emailem a dokonce hned po přivezení zboží na prodejnu mi pán se kterým jsem hovořil volal aby mne ujistil, že zboží je již k vyzvednutí.
NAPROSTÁ SPOKOJENOST. DĚKUJI ZA OBCHOD! -
- x
Zatím dobrý. Doporučuji.
- dostupnost zboží do 1 týdne
- Rychlost a cena.
Výborný ,přehledný dobré ceny.
S tímto obchodem jsem spokojen,navíc chodím i do jejich kamenných obchodů v Havířově,kde jsou příjemné prodavačky,které dokáží poradit a jsou vždy usměvavé a ochotné.Tudíž doporučuji!
- Pohodlný nákup po internetu
- Nezjistil jsem slabiny
Byl to můj první nákup, nákup proběhl v pohodě, obchod doporučuji.
- dostupnost
- Příznivé ceny
- Široký sortiment
- Rychlé vyřízení objednávky po zaúčtování platby.
- Pomalé přiřazení platby k objednávce a tím prodloužení dodací lhůty při platbě předem.
- Mohu si vybrat podle nabízeného zboží.
- Žádné jsem nezjistil.
100% spokojenost.
- Přišel email, že je zboží připraveno na prodejně. Zboží připraveno nebylo, zbytečná cesta a odpověď na prodejně? "Jsme jen výdejní místo zavolejte si na centrálu." Na centrále osoba vyřizující eshop nebyla (celkem veselé když voláte v 15:00hod při otvíračce do 17hod).
- Na centrále jsem se, ale narozdíl od pobočky (prodejny) setkal se vstřícností, snahou a omluvou. Zboží bylo druhý den opravdu už na pobočce.
Až si ujasní rozdíl mezi pobočkou a pouhým výdejním místem bude obchod ok. Zatím raději předem volat na prodejnu a poprosit "ochotnou" pracovnici o ověření zboží na skladě.
Byla to Vítkovická pobočka, nevím jak jsou na tom jinde. -
- výhoda, rychlost,,,,
- žádne mi nejsou známe