Jak mohu hodnotit, když zboží ještě nedorazilo?
Polední zpráva před 5 dny byla, že zboží budou posílat.
Ale už nevím, zda poslali, teprve pošlou, ...
Chtělo by to zlepčšit komunikaci.Reakce obchodu naradihned.cz
Objednávka se opozdila z důvodu opožděné platby.
Ihned po zaplacení byla objednávka expedována.
Děkujeme za objednávku a hodnocení
Naradihned.cz -
Po 3 dnech jsem se informoval na dodání zboží, nebylo ani přípravné k přepravě, tak jsem zboží zrušil.
Reakce obchodu naradihned.cz
Bohužel nás mrzí Vaše hodnocení, jelikož z důvodu množství objednávek se expedice zboží prodloužila o jeden den což jste již neakceptoval a proto na Váš požadavek byla objednávka zrušena.
Děkujeme za hodnocení
Naradihned.cz -
- Při vrácení zboží (které jsem vrátil v pořádku a bez poškození)ve 14 denní lhůtě mi nevrátili celou částku (jedná se asi o 150,-kč.) a o proplacení poštovného, už vůbec nemluvím.
Reakce obchodu naradihned.cz
Abychom uvedli na pravou míru, vrácení zboží. Zboží bylo v zákonné lhůtě správně a bez poškození vráceno. Proto byla proplacena částka za zboží ( poštovné není součástí vrácení částky, z mnoha důvodů) například proto jelikož se jedná se o službu kterou si objednáváte třetí strany. Nemůžeme za to že se rozhodnete zboží vrátit.
děkujeme za hodnocení
Naradihned.CZ -
i přesto, že obchod uudával, že má zboží skladem, tak ho skladem neměl a objednávku mi zrušil
Reakce obchodu naradihned.cz
Je nám moc líto zrušené objednávky. Ale jelikož se jednalo o poslední výprodejové kusy a setkalo se více objednávek ve stejný čas.
Tak musela být Vaše objednávka stornována.
Taková situace se bohužel nedá předpovídat.
děkujeme za hodnocení
NARADIHNED.cz -
- Zboží na stránkách uváděli skladem, ve skutečnosti skladem nebylo; při telefonu, kdy bude zboží odesláno jsem byla ujištěna, že určitě v pondělí přijde, ve skutečnosti bylo teprve v pondělí předáno dopravci.
Reakce obchodu naradihned.cz
Zboží bylo skladem ale pouze s informací o delší době doručení, jelikož se jedná o nosič kol který je TOP v prodejích a byli na položku před objednávky. Proto jste byla ujištěna po objednání ze soboty, že hned v pondělí zboží naskladníme z externího skladu a odesíláme k Vám. Ihned v pracovní den, v pondělí náš tým začal objednávku řešit.
i tak děkujeme za nákup a hodnocení
NARADIHNED.cz