Vše v naprostém pořádku, rychlá komunikace a příjemné vystupování po telefonním rozhovoru.Moc děkuji celému kolektivu této firmy a po mé zkušenosti vřele doporučuji zde nakupovat.
Nákup od Maier v pohodě,ale osobně jsem vyzvedával na PPL v Liberci,byl tam jeden člověk a musel jsem dlouho čekat,nakonec jsem to vzdal a přijel opětovně,takže PPL to pokazilo.
- rychlost a cena
- bez krabice,
- chyběla náhradní žárovka
dobry
- nejlevnější na trhu, spolehlivost
- nemá
spokojen
- Příznivé ceny zboží
- pro mně nějvětší slabina je že nelze platit online kartou :(
Obchod Doporučuji (nářadí jsem ještě sice nepoužil, ale předpokládám že u značky Makita by mělo bejt vše ok :) jen bych zapracoval na tý online platbě,běžnej převod hrozně trvá, docela dost to odrazuje, ale cena byla opravdu výhodná i poštovné bylo cen. dostupné
Děkuji -
Objednal jsem si nabíječku ASC 30-36 univerzal, avšak dorazila mi nabíječka ASC 30. Pro akumulátor do zakoupené vrtačky vyhovuje, přestože má nepatrně jiné parametry (menší rozsah napětí akumulátoru a menší nabíjecí proud).
Určitě doporučuji ostatním.
- nejlepší cena
- rychlé doručení
Vše bylo perfektní
- Levnější jsem nesehnal a také,bezproblémové a rychlé vyřízení.Jsem velmi spokojen.
- Cena, spolehlivost a rychlost dodani
- Elektricke naradi bylo spinave, nevim co se s nim delo predtim. Vzbudilo to ve mne pochybnosti. Jak bych se podla Vas mel v takove situaci zachovat? Dekuji za odpoved.
Pokud neco hledas, podivej se k nim.
Reakce obchodu Nářadí-MAIER.cz
velice Vám děkuji za kladné hodnocení.
Vaše úhlová bruska Metabo byla u Nás vystavená na prodejně, zcela jistě to byl jen prach. V žádnem případě nebyla flexa používaná. Koupil jste nový stroj s plnou zárukou.
děkuji a věřím, že budete se strojem spokojený
Martin Maier
za Nářadí-MAIER.cz -
- rychlost dodání
spokojenost
- - vyborne ceny
- - metabo poskytuje 3 roky zaruku
- - velky vyber
- - ryche odeslani zbozi
- - skladem je opravdu skladem
- - i pri platbe na ucet rychle vyrizeni objednavky
Takhle ma vypadat spravny obchod. Objednate, potvrdi, poslete penize na ucet, obchodnik obratem posila zbozi. Dekuju a vrele doporucuju.
- Ochota, individuální přístup, super ceny
- Nevím
Doporučuji
- ochota a rychlost
PERFEKTNI
- rychlost dodání a cena zboží
- nevím o slabinách obchodu
- výhodná cena
- -
spokojenost s dopravou i cenou
- dostupné ceny, komunikace se zákazníkem
- nezjištěno
doporučuji
- žádné
- neprodá to za cenu na shopu, napíšou že cena je chybná a nabídnou zboží 100 krát dráž.
nikdy více
Reakce obchodu Nářadí-MAIER.cz
opětovně se Vám omlouvám za lidský omyl, který se u Nás stal. Aku šroubováku, který ceníkově stojí 4.190 Kč jsme špatně upravili na několik hodin cenu na 200 Kč!! Což byl jasný nesmysl. Několikrát jsme se Vám omlouvali a vysvětlovali to. Jsme rodinná firma a snažíme se dělat pro zákazníky maximum, ale jsme také jen lidi...
Někteří pochopí :-) jiní nikoliv :-(
za Nářadí-MAIER.cz
Martin Maier ml -
zboží dorazilo druhý den ,bylo v pořadku a za bezkonkurenční cenu co dodat já jsem spokojen