V prezentaci kartáčku jsem viděl, že dorazí v dárkové krabičce.
Ne, nedorazí!
Dorazí v obálce jako levné zboží z aliexpress (nic proti aliexpress). Sice deklarují výborné vlastnosti díky 12000 štětin, ale opak je pravdou. Nečistí jak by měl, je to jen reklamní tah a kartáček letěl do koše. Určitě nedoporučuji
Dále upozorňuji, z vlastní zkušenosti- víte proč mají všude TOP recenze? Protože ty negativní aktivně mažou. -
Ve čtvrtek mi napsali, že zásilku předali dopravci, ale do dneška nemám žádný odkaz na sledování zásilky.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Štětiny jsou na mě moc dlouhé a hlavu kartáčku bych potřebovala menší, kartáček se mi nevejde do úst
Reakce obchodu NANOO
Dobrý den, Štěpánko. Nedoporučení našeho obchodu z Vaší strany nám nejde moc do hlavy, jelikož hodnotíte produkt a ne obchod jako takový. Co se Vašeho hodnocení produktu týče, je to samozřejmě velmi individuální záležitost a každému vyhovuje něco jiného. Pro spousty dalších zákazníků je náš kartáček naprosto vyhovující a jsou s ním velmi spokojeni. Hezký den.
Za týden používàní vypadá jak starý smeták.
Reakce obchodu NANOO
Zákazník byl kontaktován s možností bezplatné výměny produktu či refundace celé částky. Do dnešního dne jsme od zákazníka neobdrželi odpověď.