• Zboží neodpovídalo kvalitou
  • Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Cítím se podveden. Přípravek na nádobí nemyje, nepění , naprosto řídký , joo voní. Asi ho vymyslel 19tiletý startupista, který ještě nádobí nemyl, což dávám za vinu jeho matce. Z prádla po vypraní také nic necítit.

Za mě ne.

Byla jsem stálým zákazníkem. Vždy proběhlo vše bez problémů a rychle. Moje poslední vyřízení objednávky, respektive přístup obchodníka vedlo ke skutečnosti, že u Nanolab.cz již nikdy nenakoupím. Zásilka poškozená během přepravy, obchodník mě ujišťoval, že jakmile se jim zásilka vrátí, budou mě kontaktovat a zašlou nový balíček. Nikdo se ani neobtěžoval mi dát vědět, musela jsem sama zjišťovat stav, emaily však zůstaly bez odpovědi, volala jsem tedy na jejich bílou placenou linku, po pěti minutách vyzvánění mě vytípli, podruhé dovoláno a bylo mi sděleno, že se jim balíček dosud nevrátil, přitom dle odkazu přepravce ho pár dní před hovorem přijali zpět. Objednávku jsem zrušila a už nikdy více.

• Ještě jej nemám - a nebyla zatím možnost vyzvednout - balíkovna mi zkrátila dobu uložení. V úterý dorazilo a v pátek posílají zpět. V úterý měli jen do 10:00. Ve středu zavřeno a ve čtvrtek nemohu já. Takže dost nepříjemná situace.

• spolupracuje s drogerií
    • Do drogerie, se kterou spolupracuje nedodává zboží, které píše, že tam dodává

nedá se věřit tomu, co píší na svém webu

Reakce obchodu Nanolab.cz

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rozumíme, že může být zavádějící, když některé produkty nejsou dostupné ve všech prodejnách drogerie Rossmann. Naše spolupráce s drogerií Rossmann zahrnuje pouze určitou část našeho sortimentu. Pokud máte zájem o konkrétní produkt, který u nich nenajdete, neváhejte nás kontaktovat přímo nebo navštívit naši online prodejnu na www.nanolab.cz. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu.

• Žádné

Dlouhe dodání zbozi

Dobrý den Honzo,

je nám líto, že doručení Vaší objednávky trvalo déle, než jste očekával. Chtěli bychom Vás ujistit, že jsme Váš balíček připravili k vyzvednutí ve výdejním boxu již druhý den od přijetí Vaší objednávky avšak vy jste si jej nevyzvednul.

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Neustále pracujeme na zlepšování našich služeb, abychom zákazníkům poskytli co nejrychlejší a nejspolehlivější doručení.

Pokud byste měl jakékoliv další dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás.

Výrobky společnosti miluju... Vonné tyčinky mě ale moc zklamaly. Vůně nevydrží ani v malé místnosti nejsou cítit

došlo rychle

• rychlost, kvalita

Sice rychlá komunikace a dodání.Výrobek ale nefunguje.Když jsem jim to řekla, byli ochotní, poslat mi nový, ae ten je také NEFUNKČNÍ !

Takže jsem peníze vyhodila z okna a výrobek, který jsem si pořídila kvůli vedru, aby mě zchladil, stejně nemám :-((

• Rychlé dodání
    • Vzorky mýdel přišly vyteklé

• Objednané 5.6.2024 je 12.6.2024 a tovar nikde

Bohužiaľ, komunikácia bola chaotická, chodili mi opakované maily o zaplatení, pritom zaplatené to už bolo, potom dokonca SMS správa že mi objednávku stornovali, ako keby vo firme nevedela pravá ruka čo robí ľavá. Na to už som reagovala ostrejšie a zrazu už aj platbu mali, aj tovar mi chystali..... celé divné
    Objednané 5.6.2024 je 12.6.2024 a tovar stále nikde

Zaškrtnutí políčka neposílat dotazník spokojenosti, znamená neposílat dotazník spokojenosti.

Mnou zaplacená objednávka ze dne 28.1.2024 do dnešního dne 11.2.2024 nebyla doručena a to se mi vůbec nelibi!
    Buďte tak hodni a doručuje mi ji znovu na Vaše náklady!

Dobrý den paní Veroniko,

chtěli bychom Vás upozornit, že Vaše zásilka, která byla připravena k vyzvednutí na výdejním místě Z-BOX Mladá Boleslav, Mileny Hážové 1544 od 30. 1. 2024 a nebyla vyzvednuta a nyní se připravuje k vrácení.

Rozumíme, že každý může mít někdy hektické období, ale je škoda, že jste nepřišla pro svůj balíček. Rádi bychom Vám nabídli možnost řešení této situace. Pokud máte zájem o doručení zásilky znovu nebo máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat co nejdříve.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši brzkou odpověď.
    Jarka z Nanolab.cz
    tel. 840 200 300

30. 01. 2024 13:37:10 Zásilka připravena na cílovém výdejním místě Z-BOX Mladá Boleslav, Mileny Hážové 1544.

zboží nebylo dodáno, obchod neodepisuje a nezvedá telefony.

velmi mě překvapilo, že u výrobníku vodíkové vody za více jak 5 tis. Kč je pouze dodávaný kabel na nabíjení a nikoliv nabíječka ačkoliv v obalu krabice na je to otvor. Kdo nemá doma jinou nabíječku tak se akorát může dívat na nefunkční skleněnou láhev.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Esenciálny olej Vanilka vôbec ako vanilka nevonia, úplne obyčajný citrusový olej