- Objednávka nedorazila už 7 dní
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Holicí strojek - 5 kusů skladem psali u objednávky s doručením do 9.5.2024… objednával jsem 1.5.2024. Hodina a čtvrt zbývá do 9.5 a e-shop ani Kuryr žádné info. Zítra to nepřijde… týden bez holení je pro mě smrt… objednal jsem u konkurence teď a zítra se ráno mužů oholit. Sice za něco více peněz ale služba zákazníkovi je v topu!!! Jednoznačně nedoporučuji tento obchod- stačí mít zákazníky pod kontrolou, věnovat se případné chybě a zavolat, problém řešit…
Dobrý deň,
vzhľadom na vysoký dopyt, sme v popise produktu priamo nad výberom varianty či chcete záruku 2 roky alebo 5 rokov, uviedli výrazným písmom upozornenie, že doručenie môže trvať dlhšie aj 14 prac. dní ( Vzhledem k extrémní poptávce po tomto produktu může v současné době trvat dodání až 14 pracovních dnů. Pokud potřebujete dřívější dodání, kontaktujte nás prosím.) Pokiaľ by ste nás kontaktovali, tak Vás na to upozorníme.
Team NZ -
Na eshopu byl parfém v nabídce, ale po pár dnech přišel mail s omluvou, že skladem není. Takže zklamání,jelikož byl za rozumnou cenu.
Zboží zaplaceno 27.3.2024, do dnešního dne 6.4.2024 nedorazilo!!!
Nepravdivé informace v e-shopu o termínu dodání
Team NZ -
Do dnešního dne jsem objednávku nedostal!!
Dobrý deň,
objednávku sme odoslali 2.1.2024. Bol Vám odoslaný aj email s informáciou, že bola objednávka odoslaná. Zásielku PPL prijalo, musel Vám prísť aj email, že prevzali balík a že v najbližších dňoch ho budú doručovať. PPL 3.1.2024 zmenilo doručenie na iný termín. Ďalšie informácie o balíku PPL už neuviedlo. Mali ste kontaktovať nás, alebo priamo PPL, že Vám balík nebol doručený. Kontaktujeme PPL, aby sme zistili čo sa s balíkom stalo.
- Nadsazená cena.
Dobrý deň,
je nám ľúto, že máte pocit, že cena produktu je nadhodnotená. Cena produktu je vždy viditeľná pri samotnom produkte a v každom kroku objednávky. Cena produktu je porovnateľná s iným eshopmi.
Team NZ -
- Vůně se vůbec ani trochu nepodobá originálu
- A ani nevydrzi
Vážená zákazníčka,
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Radi by sme Vás uistili, že sme Vám poslali originálne parfumy. Parfumy sa môžu líšiť v závislosti od individuálnych preferencií a chemických reakcií pokožky. Napriek tomu si vážime Vaše názory a spokojnosť zákazníkov je pre nás prioritou. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie obavy, neváhajte nás kontaktovať.
Ďakujeme
Team nakupzdrave.cz -
Vždycky jsem byla spokojena, ale tentokrát mi zboží vůbec nedorazilo.
Nevím, jesti ještě mám čekat, anebo mám udělat novou objednávku.Reakce obchodu Nakupzdrave.cz
Dobrý deň,
v emailom sme Vás žiadali o doplnenie adresy. Žiaľ bez týchto údajov sme objednávku nemohli odoslať.
Team Nakupzdrave.cz -
nekvalitní
- Nulová komunikace
- Doručení vadného zboží
2.9.2023 jsem na e-shopu udělala objednávku a 8.9.2023 mi dorazilo jiné zboží, než jsem objednala- jiný druh vůně. Parfém byl otevřený (což na stránkach bylo napsáno), ale byl i použitý- což na e-shopu uvedeno nebylo. Ihned 8.9.2023 jsem stránky kontaktovala o problému telefonicky i emailem, ale doteď jsem neobdržela žádnou odpověď. Opakovaně se snažím 2 týdny dovolat na číslo, které je na stránkách uvedeno, ale nikdy mi telefon nikdo nezvedl. Na stránkách jsem vyplnila dostupný formulář, kde jsem uvedla stejné informace o tomto problému. Bohužel jsem se doteď nedočkala žádné reakce na tuto situaci ze strany obchodu.
Parfém 365 dni je jasný padělek, vůbec nevoní jako originál voňavky
Dobrý deň,
ako sme sa vyjadrili aj v emailovej komunikáciu jedná sa o originál parfém. Táto značka má viacero typov parfémov, vy ste dostali vynovenú vôňu 365 dní, preto je na krabička uvedené v názve New, pokiaľ ste doma mali pôvodnú voňu, tak samozrejme nemôže byť totožná.
Petra Nakupujzdravo -
Zboží dosud nebylo ani odesláno
Velmi dlouhé dorucovani
- Špatně a nevkusne zabaleno, návod odbyty, měl to být dárek, ale takový balíček bych se styděla někomu dát. To nemáte krabičku? Vzhledem k tomu, jak lahvička a návod vypadá, se bojíme produkt vůbec použít
Přípravky vůbec nezabírají. Jsem hodně zklamaná. Peníze zbytečně pryč.
Dobrý deň,
objednávku ste si prevzali 11.3.2022 takže ste produkty používali cca 5 dní. Mrzí nás, že ste nedosiahla výsledky tak rýchlo, ale je to žiaľ nemožné a nikde ani negarantujeme, že sa výsledky dostavia po 5 dňoch. Žiaľ ani nepoznáme žiadnu kozmetiku vrátane tej profesionálnej kde by to bolo možné.
Petra NZ -
velká nespokojenost provedla jsem objednávku už podruhé a opět velké zklamání poprvé mi bylo řečeno že jsem si zboží objednala na firmu,žádnou nevlastním a ted podruhé když se nepošlou peníze dopředu tak zboží k zákazníkovi nedorazí ale na to vás upozorní až když se ozvete že ještě zboží nedorazilo a ještě nechápu proč tedy v platbě mají na výběr že to přiveze kurýr od společnosti PPL a zaplatíte dobírku je to vše lež!!!
Dobrý deň,
21.9.2021 ste si u nás zaregistrovali objednávku, ktorú nám PPL vrátilo ako neprevzatú. V takom prípade, Vám už objednávku na dobierku nepošleme. Bol Vám ku každej ďalšej objednávke zaslaný email s informáciou, že objednávku je nutné uhradiť predom, keďže od Vás evidujeme neprevzatú objednávku s úhradou na dobierku. Žiaľ PPL dopravu uhradiť musíme aj napriek tomu, že ju klient neprevezme. A objednávky ste si zaregistrovali na súkromnú osobu, takže od nás Vám takýto email neprišiel, ale mohli Vám ho poslať z iného eshopu pokiaľ si objednávate tovar a neprevezmete si ho.
Petra NZ -
- Zboží zničené bez obalu. Nikdo na reklamaci nereagoval.
- Určitě již neobjednam
- platba předem
velké zklamání poprvé produkt objednán a nedorozumění s dopravní službou prý objednáno na firmu kterou nevlastním pokusila jsem se objednat podruhé chtěli platbu předem
Dobrý deň,
žial pokial nám raz kurierska spoločnosť vráti balík , ktorý klient odmietne prevziať. Tak už druhý krát na dobierku objednávku nepošleme. V takom prípade je potrebné objednávku uhradiť predom.
Petra NZ