• Vše v pořádku. Zboží v pořádku zabalené a nepoškozené.

• jsou velmy rychli, super zabaleni...
    • některe vyrobky jsou činské, ale inzeruji se jako zboži z Francie a Italie

• Zajásala jsem, protože jsem v tomto e-shopu konečně sehnala dárek pro manžela, který se v Česku špatně shání.
    • Nic

Naprostá spokojenost, děkuji za všechno a doporučuji!! :-)

trochu problém s dodáním jinak dobré

• Já vlastně ani nevidím, co za zboží, které jsem zakoupil, údajně, hodnotím. Tak zatím asi dobré, za zboží, které mi dorazilo.

Asi nic. Jen čekám na jedno zboží, které je někde v prostoru.

Objednal jsem si balení ostropestřec 2kg a přišlo mi balení 1kg.
    Po telefonické domluvě mi bylo zasláno správné balení

Velice spokojená, výborné ceny a zboží které jsem potřebovala, nové a perfektně zabalené. Všem doporučuji! Děkuji.

• Skvele nabidky za super ceny.
    • Rychle doruceni.
  • Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• rychle a bez problémů

• Byly skladem položky, které jinde v Česku již došly. Zajímavá cenová zvýhodnění.

Nemohu hodnotit mám dva dny

objednáno a do 4dní zboží dodané v naprotém pořádku.

Holicí strojek - 5 kusů skladem psali u objednávky s doručením do 9.5.2024… objednával jsem 1.5.2024. Hodina a čtvrt zbývá do 9.5 a e-shop ani Kuryr žádné info. Zítra to nepřijde… týden bez holení je pro mě smrt… objednal jsem u konkurence teď a zítra se ráno mužů oholit. Sice za něco více peněz ale služba zákazníkovi je v topu!!! Jednoznačně nedoporučuji tento obchod- stačí mít zákazníky pod kontrolou, věnovat se případné chybě a zavolat, problém řešit…

Reakce obchodu Nakupzdrave.cz

Dobrý deň,

vzhľadom na vysoký dopyt, sme v popise produktu priamo nad výberom varianty či chcete záruku 2 roky alebo 5 rokov, uviedli výrazným písmom upozornenie, že doručenie môže trvať dlhšie aj 14 prac. dní ( Vzhledem k extrémní poptávce po tomto produktu může v současné době trvat dodání až 14 pracovních dnů. Pokud potřebujete dřívější dodání, kontaktujte nás prosím.) Pokiaľ by ste nás kontaktovali, tak Vás na to upozorníme.

Team NZ

• Rychlost odeslání
    • Nízká cena
    • Nemá původní krabici

Nízké ceny oproti ostatním e-shopům. Bleskurychlé dodání zboží, druhý den od objednávky bylo zboží vyexpedováno a třetí den už jsem ho měla doma!
    Měla jsem tam tělový krém s pumpičkou, ten trochu vytekl asi během přepravy, jinak vše v pořádku, i dobře zabaleno.
    Jediná nevýhoda je že u zboží chybí origo krabička, na stránce mají uvedeno že se jedná o nové zboží dovezené z Francie.

Na eshopu byl parfém v nabídce, ale po pár dnech přišel mail s omluvou, že skladem není. Takže zklamání,jelikož byl za rozumnou cenu.

• Rychlé jednání
    • Zboží v pořádku
    • Vyšší třída zboží za čekání

Poslali mě výši třídu zboží, za to že jsem čekal díl na dodání zboží.

• Rychlé doruceni

Super rychlé dodání a velká spokojenost