Prodejce má binec v objednávkách a posílá jiné objednávky než jste si objednali
zboží které jsem si objenala bylo vyprodané. Obchod se ale neozval až po mém emailu mi oznámil, že zboží nemají a platbu mi vrátí na účet
- stále se mi v objednávce objevovalo zboží, které jsem nechtěla. Objednávku jsem z tohoto důvodu musela stále vracet a znovu vkládat do košíku mnou požadované zboží.
nakupování nebylo příjemné
- Lepší cena
- Absolutně žádná komunikace s obchodem
dobré ceny,co je však hrůza je když je zboží na skladě a dojde za týden aniž by vůbec došla nějaká informace o dodání,té se dočkáte až od přepravce,že vám zboží dovezou,jinak nemám námitek.
- nesouhlasí dostupnost zboží
Reakce obchodu Nákup u Nás.cz
jestli došlo k nedopatření a zboží Vám zatím nedorazilo, tak se omlouváme, ale nevíme o žádné objednávce, která by nebyla vyřízena. Prosím kontaktujte naše obch. oddělení na email [email protected] s číslem objednávky. Objednávku prověříme. Děkujeme, Poche Nakupunas.cz -
- Zboží bylo doručeno příliš pozdě od obědnání, přes to, že se jednalo o dopravu v rámci kraje.
- rychlost
- pohodlí
- snad i úspora
- případná reklamace ?
cena a rychlost
spokojenost
ano
viz výše -
- Žádné- jeho moto je : KDO SI POČKÁ TEN SE DOČKÁ.
- Prodejce uvádí že má zboží skladem, přitom když si toto zboží objednáte, tak si na toto zboží musíte počkat. Já to mám do zlína 65km a jelikž jsem zakoupené zboží potřeboval urdentně, tak jsem se na prodejnu vydal odobně. Ale prodejce neměl zboží přípravené byl na mě arogantní a řekl mi že pokud na zboží tak pospíchám že mi ho teda nachystá, ale že mi zboží dá o 30% dráž. Tento prodejce je neochotný a arogantní, proto bych vás rád před prktikami prodejce varoval. Kdyš si budete chtít zboží vyzvedout osobně kupte si zrovna týdení jídenku, možná vás to výjde levnějc mě jenom ty dně cesty do zlína a spět vyško na 160Kč.
- O výhodách nevím.
- Asi jako každý jiný
- Žádná komunikace při vracení zboží
- Nejsou schopni ani po 10 dnech odpovědět na e-mail
Pokud budete zboží vracet z jakéhokoliv důvodu . Obchod s Vámi nebude vůbec komunikovat
Reakce obchodu Nákup u Nás.cz
na všechny dotazující emaily od zákazníka jsme ihned odpovídali, zboží zákazník obdržel v pořádku a zcela funkční, peníze za vrácené zboží (včetně poštovného) máme nachystané k proplacení, což je necelý týden od převzetí vrácené zásilky, proto tedy nechápeme a mrzí nás, že o nás zákazník píše takovou nepravdivou recenzi. Poche Nakupunas.cz -
- --------
- Asi zmatek v aktualizaci stavu zboží na skladě.
Rozpačitý...
- zatím nemám dobré zkušenosti
- dlouhá dodací lhůta
- dlouhá dodací lhůta
bez větších zkušeností
z důvodu dlouhé dodací lhůty bych nedoporučilReakce obchodu Nákup u Nás.cz
je nám líto, ale Vaši zásilku, v tomto předvánočním období, nešlo dříve doručit. I tak se nám daří objednávky rychle vyřídit. Objednal jste 6.12., expedovalo se 7.12. a zásilku jste převzal 8.12. Tým Nakupunas.cz -
objednala jsem hrací pianko pro roční dítě -kryt u bateri nebyl nijak zajištěn proti otevření- dvířka upadávala, zvířátka vydávala nějaké pazvuky, podle kterých bych rozhodně nepoznala o jaké zvíře se jedná a navíc tak hlasitě(nedá se nikde ztlumit), že by poškodily sluch i dospělému natož dítěti které u hračky leží nebo sedí v bezprostřední blízkosti - měl to být dárek k vánocům, ale bohužel zklamání a divím se, že takový výrobek vůbec může být beztestně na trhu
Reakce obchodu Nákup u Nás.cz
je nám líto, že Vám výrobek nevyhovuje, v horším případě, jestli není v pořádku. Bohužel nejsme výrobci, ale jen prodejci a s tímto výrobkem jsme neměli doposud žádný problém. Výrobek máte samozřejmě možnost vrátit, vrátíme Vám plnou cenu, včetně poštovného. Tým Nakupunas.cz -
Chcete můj názor tak ho máte mít.Obědnal jsem si aku vysavač 4043,ale poslali jste mi méně výkoný 4033.Slušný obchod pošle sms,že zboží už není na skladě.Podvodník zabalí jiný,jen aby měl zisk.Doufam,že se vám tento podraz vymstí.
Reakce obchodu Nákup u Nás.cz
Dobrý večer, o chybě, která nastala ve skladu víme a taky jsme se telefonicky omluvili, samozřejmě jsme navrhovali, že vrátíme částku za špatně zaslaný výrobek, včetně všech nákladů. Do dnešního dne se nám již zákazník neozval, proto nechápeme, proč uvádí takovou NEPRAVDIVOU recenzi. Tým Nakupunas.cz
- zasílá jiné zboží než objednané i přes to, že jsem předem volala, zda ho opravdu mají
nedostala jsem to, co jsem si objednala, ale byla mi vrácena cena zboží, nákup zde tedy znamenal ztrátu času a ne peněz, byť vědět to napřed neobjednala bych si nic, protože to jediné, co jsem opravdu chtěla a potřebovala, jsem si musela objednat jinde
- Nevím
- Nikdo nekomunikuje.
- Napsali nám že zboží odešlo a nic se neděje.
Obchod ruším a pro ostatní nedoporučuji.
Reakce obchodu Nákup u Nás.cz
dětská chůvička byla odeslána hned po objednání (viz. potvrzující email) a 20.10.2011 byla zásilka zákazníkem odmítnuta u přepravce. Chyba není na naší straně, proč zákazník zásilku nepřevzal, nevíme. Nakupunas.cz -
- protože bzlo včas doručeno
- špatná informovanos o víropku a jeho funkčnosti virobek je proto vice lidem kničemu.
nekupujte zajíce v pitli raději se porate s odborníky v prodejnách děkuji.
- Velký výběr
- Levnější ceny než v kamenných obchodech
- Zboží dorazilo poškozené (ne vlivem dopravy)
Zboží ze sekce pro zvířata není odpovídající kvality
- zboží, které jsem jinde nesehnala
- příznivá cena
- nebyla zohledněna jedna moje poznámka ke konkrétnímu výrobku )vzhledem k ceně a charakteru zboží je to celkem zanedbatelné,ale požadovala jsem jiná razítka, než mi byla dodána
- kazové zboží - objednané panence vypadává noha ( výrobek byl v originálním neporušeném obalu, z čehož je zřejmá chyba výrobce Simba )
- doufala jsem v dodání o den dříve, ale to bylo v pořádku, protože neuvádíte, že dodací doba 3 dny je včetně dne objednávky
Potřebovala jsem konkrétní panenku jako dárek v určitou dobu, ale nebyla k sehnání.Objednala jsem ji, došla, ale byla kazová. Z další nabídky vašeho obchodu mě zaujala razítka - lev a beránek, která již delší dobu sháním, ale žel došla mi jiná.
Ostatní bylo v pořádku. Na základě jedné zkušenosti, která nebyla výborná nedoporučím obchod známým, ale doufám, že vada výrobku nemohla být prodejci známa a pokud bych uplatňovala reklamaci, byla by kladně vyřízena.
Pro nákup prostřednictvím internetu je v mém případě rozhodující dostupnost zboží, cena a úroveň služeb obchodu, které byly až na drobný nedostatek na dobré úrovni. -
Dostačující
- příznivé ceny
- rychlost
- dodávka neobsahovala návod na použití