• Velká čekací doba

Velká čekací doba dodání zboží

Dobrý den, pane Černý,

moc se omlouvám za prodlení. Kolegyně ve skladu měla bohužel nehodu a odesílání zásilek nabralo zpoždění.

Moc mě mrzí, že jste musel na zásilku čekat.

• Rychlé dodání! Skvělé produkty! Děkuji :)

• Hezký wen
    • Dobré ceny
    • Dodací termín

- zboží zatím nedorazilo, omluva za zpoždění, ale ani po 5 dnech od omluvy nevím, zda dodávku budu mít nebo ne, nikdo se již neozval

Dobrý den, paní Vičánková,

moc se omlouvám za prodlení. Kolegyně ze skladu měla nehodu a odesílání zásilek nabralo zpoždění.

Moc mě mrzí, že jste musela na zásilku čekat.

• Komunikace
    • Rychlost dodani
    • Informace, které mi podal obchod k chovu žížal a k vermikompostování

Obchod doporučuji všem, které zajímá vermikompostování.

• Sortiment který mi vyhovuje za rozumné ceny

Solidní obchod

• Velice rychle dodání ještě před Vánoci .
    • Žádnou nevýhodu jsem nenašel.

Srdečně všechny zdravím . Obchod reagoval na mé dotazy velice rychle a objednávku odeslal v rekordním čase . Ani jsem nepočítal že bude doručeno do Vánoc . Balíček byl perfektně zabalen zkrátka vše ok .

• Zatím první nákup.

Vše rychle vyřízeno.

Trochu dlouhé doručení jinak vše v pořádku

• Vše přišlo v perfektnim stavu
    • Precizní baleni

Zatím první nákup. Spokojenost ...

rychlí,spolehliví. česnek jak z čítanky ,krásný. jako dárek semínka javoru-za což jsme velmi rádi! víc takových prodejců

Skvělé úplně vše

Uvedla jsem chybně variabilní symbol (chyběla poslední číslice), vysvětlilo se to minulý týden ve čtvrtek, přesto zboží ještě stále nedorazilo.

Dobrý den, paní Pavoničová,

moc se omlouvám za prodlení. Bohužel kvůli chybějícímu symbolu nám objednávka nabrala zpoždění. Ve skladu si bohužel po doplnění kolegové chybě označili zásilku. Proto jsme ji zaslali později než je běžné.

Moc mě mrzí, že jste na ni musela čekat.

• Desorden en sus envíos
    • Mala comunicación
    • Empresa desorientada
    • No hay seriedad del vendedor
    • Total caos
    • Son personas incompetentes

Hice mi pedido y después de una semana me sale que fue enviado un sábado, dónde claramente el domingo estará en almacén, señores estoy pidiendo kefir, no una cosa. 3 días más de espera me llega un mensaje que mi pedido fue cancelado, llamo para obtener información y me dicen que mi pago no existe ( en conclusión no hay solución de nada) pero que poca seriedad con esta empresa por dios! Ahora tengo que perder mi tiempo haciendo mail, buscando documentacion para certificar todos los mail y pago que se débito de mi tarjeta. Definitivamente no recomiendo esta tienda, es una lástima su servicio

Dobrý den, pane Kohoutek,

Vaše zásilka byla stornována automaticky systémem protože jste neprovedl platbu.

Pokud máte i nadále zájem o produkt, budeme rádi pokud provedete novou objednávku. Platit můžete případně i dobírkou.

obsluha milá, čistá prevadzka ,

jsou milí a vstřícní

• super, dakujem

Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený.